Dodaj do ulubionych

wyglad licealistki u 25latki

08.09.06, 10:41
Tak mnie natchnelo po wczorajszej wizycie u fryzjera, ze moze czas zajrzec do
puzderka z kosmetykami, jakos "dorosle" sie umalowac, by w koncu kobieta nie
byc tylko z metryczki. Wiec nalozylam podklad, puder, cienie, wygladalo
calkiem niezle bo toc i szpetna jakos szczegolnie nie jestem. Nalozylam
szminke Diora (jeden z nielicznych prezentow od mojego ojca) w dosyc nasyconej
wisniowej barwie i... przestraszylam sie sad Bo w lustrze zobaczylam zamiast
powabnej mlodej kobiety zabaczylam umalowana "kosmetykami swojej mamy"
malolate, ktora wybiera sie na dyskoteke w celu zapoznania milego lysego pana
w spodniach z paskami sad zesz... wiem, ze to fajnie, ze mlodo wygladam, ale
kiedy w koncu ludzie ktorych poznaje przestana mowic "Nie wygladasz na 25
lat". Wychodzi na to, ze znajomi mojej mamy widzac nas na spacerku mysla, ze
to synek nie moj, ale mojej mamy wlasnie!!!
Obserwuj wątek
    • roksanaa22 Re: wyglad licealistki u 25latki 08.09.06, 10:51
      ja mam 22 lata,dwoje dzieci,męża i nie sprzedadzą mi papierosów dla niego...już
      sie przyzwyczaiłam do tego.ale mimowszystko czasem mi troche głupio jak mnie
      ludzie traktują niepoważnie
      • patoo Re: wyglad licealistki u 25latki 08.09.06, 10:54
        Ja mam dokladnie to samo. Mam 22 lata i wygladam dalej jak gowniara. Z dowodem
        musze isc po piwo:/Osttnio moj facet mi powiedzial zebym sie zaczela ubierac w
        kostiumiki(???).Pewnie chce mnie postayć bo sam sie czuje staro(tak twierdzi)
    • amelia_s Re: wyglad licealistki u 25latki 08.09.06, 10:52
      Śliczne maleństwo masz w domusmile
      Co do wieku, ja mam skończone 27 lat a ostatnio pani w sklepie powiedziała, że
      skoro mam dziecko to pewnie niedawno skończyłam 18 lat, a nawet na tyle nie
      wyglądam.
      Ślub brałam mając 22lata i pracownicy USC pytali naszych gości po ile mamy lat i
      kedy urodzi się dziecko, że nam spieszno do slubu.A pierwsze dziecko urodziłam w
      wieku 26 latsmile
    • nilgau Re: wyglad licealistki u 25latki 08.09.06, 10:53
      podobno zarost postarza. może zapuść sobie wąsy i brodęwink))))
    • jopiec Re: wyglad licealistki u 25latki 08.09.06, 10:53
      Jak ktoś nie ma problemów,to sobie je stwarza..
      Chciałabym wyglądać na licealistkę..Po dwóch ciążach jakoś trudno mi to
      osiągnąćwink
      Moja koleżanka(26lat) ostatnio opowiadała mi, bardzo zbulwersowana, jak to
      przyszedł pan z gazowni i widząc ją,mówi że chciałby jednak porozmawiać z
      rodzicamismileHeheheheh!I ona miała z tym taki problem,że mało się nie
      poryczała:0)
      Oj laski,laski..Zamiast się cieszyć,to rozpaczacie..Trochę mnie to
      śmieszy,trochę jestem zła i zazdrosna,bo ja właśnie odkryłam na moim
      dwudziestopięcioletnim czółku pewną krechę i siwy włos,wrrrrrwink
    • morgen_stern Re: wyglad licealistki u 25latki 08.09.06, 10:54
      Skąd ja to znam... dzis rano chciałam rozmienić w sklepie pieniądze innej
      klientce, kobiecie na oko starszej ode mnie o jakieś 10 -15 lat. I ona do
      mnie: "Jakbyś miała rozmienić, to by było super". Heh, mam 32 lata smile)
      • eni.s Re: wyglad licealistki u 25latki 08.09.06, 11:06
        mam 23 lata, 2 dzieci i nie raz mi sie zdazylo ze jak otwieram drzwi to sie
        pytaja czy zastali rodzicowtongue_out ale mnie to smieszy czasem odpowiadam ze rodzicow
        nie ma i mam problem z glowysmile a przewaznie daja mi od 16-18 latsmile
    • mk110 Re: wyglad licealistki u 25latki 08.09.06, 10:56
      Ja w przyszłym roku kończe 30 a jakieś parę miesięcy temu też nie chcieli mi
      sprzedać wina w sklepie... Kiedyś sie denerwowałam a teraz się bardzo cieszę wink
    • mysia-mysia Re: wyglad licealistki u 25latki 08.09.06, 10:59
      Teraz to nie wiem na ile wyglądam i już się tym nie przejmuję ale jak miałam lat
      17 to buźkę miałam jak dwunastolatka. Zwłaszcza to dziwnie wyglądało przy moim
      180 cm wzrostu, no ale przynajmniej nieznajomi mówili do mnie per pani
      • joanna266 Re: wyglad licealistki u 25latki 08.09.06, 11:07
        mnie tez czesto daja kilka lat mniej .mam 28.ale juz naprawde malo kto chce
        uwierzyc ze mam troje dzieci.jakos w naszym społeczenstwie matka trojga dzieci
        kojarzy sie z zaniedbaną,pomarszczona ,gruba baba w wyciągnietych dresach.i to
        zaskoczenie chyba najbardziej mnie cieszywink)))
        • ibulka Re: wyglad licealistki u 25latki 08.09.06, 20:20
          joanna266 napisała:

> mnie tez czesto daja kilka lat mniej .mam 28.ale juz naprawde malo kto chce
          > uwierzyc ze mam troje dzieci.jakos w naszym społeczenstwie matka trojga
          dzieci
          > kojarzy sie z zaniedbaną,pomarszczona ,gruba baba w wyciągnietych dresach.i
          to
          > zaskoczenie chyba najbardziej mnie cieszywink)))

Dzięki Laska, pocieszyłaś mnie! ;DD
          Mam 27 lat i troje dzieci ;DD
    • fify Re: wyglad licealistki u 25latki 08.09.06, 11:04
      ja jak byłam w ciązy, to wyglądałam jak małolata - miałam 23 lata. nawet wlasna
      babcia głosno sie zastanawiała - taka młodziutka a juz bedzie mamą. zawsze
      wyglądałam tak, jakbym miala mniej latek. teraz mam 26 i dalej myślą, ze 20 i
      niech tak będzie. a co mi tam.
      aaaaaaaa jak ubiore sobie dżiny, koszulke i butki sportowe, zwiąże włosy i ide
      na spacer z dzieckiem, to myśla, ze siostra jestem hi hi
    • oliwia.x Re: wyglad licealistki u 25latki 08.09.06, 11:22
      ja za kilka dni skoncze 29 lat a wczoraj gdy szlam na spacer z 1,5 roczna corka
      jakas starsza pani powiedziala na ulicy do drugiej. co to sie porobilo dzieci
      maja dzieci. troche mi sie przykro zrobilo ze tak ocenia sie po wygladzie. z
      jednej strony to fajnie ale z drugie ciezko jest zalatwic wiele spraw bo ludzie
      nie traktuja mnie po prostu powaznie czylko jak nastolatke wyslana przez mame w
      zastepstwosmile
      • lotos.flower Re: wyglad licealistki u 25latki 08.09.06, 11:36
        ja tez bardzo często słysze "za plecami" komentarz -dzieci maja dzieci. Troche to przykre.
        Mam 25 lat a z dowodem musze iść po papierosy lub do klubu na imprezkę. No i na ostatniej imprezie dałam kosza 19-latkowi big_grin sądził ze mam nie wiecj niż 20 lat tongue_out o dzieciach juz nie wspominałam hehehe na pewno by mi nie uwierzył tongue_out
        fajnie jest wygladac młodo smile))
    • mama_kotula Re: wyglad licealistki u 25latki 08.09.06, 11:22
      A ja już nic nie napiszę, bo już się sporo osób na forum śmiało z mojego zdjęcia
      w wizytówce, chyba jeszcze skan dowodu dołączę big_grinDD
      Raz chciałam kupić w aptece Fervex, to pani pytała: "taki Junior, do 16 lat"?
      I z makijażem to samo - wyglądam jak gó..ara "zrobiona" na dwudziestkę big_grinDDD
      • joanna266 kotulo ale oczy masz bardzo wymowne;-))))) 08.09.06, 11:30
        jak sie wkurzysz to pewnie potrafisz nimi zabic???
        • mama_kotula Re: kotulo ale oczy masz bardzo wymowne;-))))) 08.09.06, 11:46
          joanna266 napisała:

> jak sie wkurzysz to pewnie potrafisz nimi zabic???

A jak smile)
          Ale generalnie jestem baaardzo spokojna ;-P
          • szeszka mama_kotula 08.09.06, 12:44
            post regiment? to oni jeszcze istnieja??? chodzilam na ich koncerty jakies... 14
            lat temu...
            • mama_kotula Re: mama_kotula 08.09.06, 12:45
              szeszka napisała:

> post regiment? to oni jeszcze istnieja??? chodzilam na ich koncerty jakies...
              14 lat temu...

Ano już nie istnieją, ale nadal ich lubię smile))
              • szeszka Re: mama_kotula 08.09.06, 13:04
                czas juz czas porabac wielki las i zrobic ciasna trumna dla kazdego z was wink
          • ibulka Re: kotulo ale oczy masz bardzo wymowne;-))))) 08.09.06, 20:22
            mama_kotula napisała:

> joanna266 napisała:
            >
            > > jak sie wkurzysz to pewnie potrafisz nimi zabic???
            >
            > A jak smile)
            > Ale generalnie jestem baaardzo spokojna ;-P
            >

Kotula, nie wierzę normalnie, że to TY! ;DD
            Czytuję Twego bloga jak zapewne wiesz, i już wiem, po kim Anka ma takie
            zajebiste oczęta! ;DD
    • petto Re: wyglad licealistki u 25latki 08.09.06, 11:32
      juz wiem ze radzik 232 to joanna266
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=47570617&a=47570617

klik-warto!
      • joanna266 radzik323 to moja szwagierka ;-)))) 08.09.06, 11:40
        ale byłas blisko pettowink)))))
        • petto Re: radzik323 to moja szwagierka ;-)))) 08.09.06, 11:43

joanna266 napisała:

> ale byłas blisko pettowink)))))

ha ha ha nie twoja szwagierka tlyko masz tak na nazwiskoskarbie, znam cie.
          • joanna266 Re: radzik323 to moja szwagierka ;-)))) 08.09.06, 11:45
            oczywiscie ze mam tak na nazwisko .żadna to dla nikogo tajemnica.dziwi mnie
            tylko czemu ci to przeszkadza i czemu zazucasz mi ze jestem moja szwiagierką.bo
            juz mnie to smieszyc zaczyna;-0000
            • petto Re: radzik323 to moja szwagierka ;-)))) 08.09.06, 11:46
              joanna266 napisała:

> oczywiscie ze mam tak na nazwisko .żadna to dla nikogo tajemnica.dziwi mnie
              > tylko czemu ci to przeszkadza i czemu zazucasz mi ze jestem moja
              szwiagierką.bo
              >
              > juz mnie to smieszyc zaczyna;-0000

nie twierdze ze jestes szwagierką, czytałam Twoje wypowiedzi i nagle zobaczyłam
              to samo pod innym nickiem i tyle.nie jestes żadną szwagierka, tylko sie
              przeloguj bo zapominasz.
        • petto Re: radzik323 to moja szwagierka ;-)))) 08.09.06, 11:44

tutaj link, zapewne zaraz skasujesz nazwisko z wizytówki, ha ha ha
          ludzie.gazeta.pl/joanna266/0,0.html?t=1157708623325
          • mama_kotula Re: radzik323 to moja szwagierka ;-)))) 08.09.06, 11:46
            Może Joannie chodziło o bratową, nie szwagierkę? A sama nazwiska nie zmieniła i
            pozostała przy panieńskim.
            wink
            • petto Re: radzik323 to moja szwagierka ;-)))) 08.09.06, 11:46
              mama_kotula napisała:

> Może Joannie chodziło o bratową, nie szwagierkę? A sama nazwiska nie zmieniła
              i
              > pozostała przy panieńskim.
              > wink
              >

nie wiesz o co chodzi.... nie o to tutaj biega.
            • joanna266 Re: radzik323 to moja szwagierka ;-)))) 08.09.06, 11:47
              żona mojego męza brata ma tak samo na nazwisko jak ja.co w tym dziwnego?????
              • petto Re: radzik323 to moja szwagierka ;-)))) 08.09.06, 11:48
                joanna266 napisała:

> żona mojego męza brata ma tak samo na nazwisko jak ja.co w tym dziwnego?????

ychy, i razem piszecie na zmiane w jednym momencie i jestescie tak charakterami
                podobne do siebie i macie wszystko identyczne.
          • joanna266 osmieszasz sie myszko;-0000 08.09.06, 11:46
            jestem na tym forum juz dosc dawno.i sporo osob mnie tu zna.a moja wizytowke
            tez penie wiele osob widziało.a ty co masz cos do mnie .czy moze ci sie fotka
            nie podobawink)))
            • petto Re: osmieszasz sie myszko;-0000 08.09.06, 11:47
              joanna266 napisała:

> jestem na tym forum juz dosc dawno.i sporo osob mnie tu zna.a moja wizytowke
              > tez penie wiele osob widziało.a ty co masz cos do mnie .czy moze ci sie fotka
              > nie podobawink)))

widze ze nie odpisujesz na pytania, więc jasne jest ze mam rację.papa
              • joanna266 zadaj jeszcze raz pytanie???? 08.09.06, 11:48
                nałykałas sie czegos czy co?????
              • radzik233 Re: osmieszasz sie myszko;-0000 08.09.06, 11:50
                Dwie spr ranik233 a nie 323 czy 232 to po pierwsze a po drugie joanna 266 to
                moja szwagierka a ja to ja radzik233 kto nie wierzy ma problem ale tymi swoimi
                dochodzeniami petto jestes smieszna smile zapewniam ze jestesmy 2 innymi osobami a
                wygladem szczegolnie
                • petto Re: osmieszasz sie myszko;-0000 08.09.06, 11:50
                  radzik233 napisała:

> Dwie spr ranik233 a nie 323 czy 232 to po pierwsze a po drugie joanna 266 to
                  > moja szwagierka a ja to ja radzik233 kto nie wierzy ma problem ale tymi
                  swoimi
                  > dochodzeniami petto jestes smieszna smile zapewniam ze jestesmy 2 innymi osobami
                  a
                  >
                  > wygladem szczegolnie

czy 232 czy 233 ale wiemy o co chodzi, juz sie przelogowałas, ha ha ha,
                  przecież to jasne ze to ty.
                  • petto Re: osmieszasz sie myszko;-0000 08.09.06, 11:52
                    petto napisała:

> radzik233 napisała:
                    >
                    > > Dwie spr ranik233 a nie 323 czy 232 to po pierwsze a po drugie joanna 266
                    > to
                    > > moja szwagierka a ja to ja radzik233 kto nie wierzy ma problem ale tymi
                    > swoimi
                    > > dochodzeniami petto jestes smieszna smile zapewniam ze jestesmy 2 innymi oso
                    > bami
                    > a
                    > >
                    > > wygladem szczegolnie
                    >
                    >
                    > czy 232 czy 233 ale wiemy o co chodzi, juz sie przelogowałas, ha ha ha,
                    > przecież to jasne ze to ty.
                    >

przestan, zmieniłas nick zeby pisac na forum jako anonim, ale jestem bardzo
                    spostrzegawcza i widac, nawet ip to samo.
                  • radzik233 Re: osmieszasz sie myszko;-0000 08.09.06, 11:52
                    czy z toba jest cos nie tak wyjdz na dwor i sie przewietzr bo chyba za duzo w
                    komie siedzisz mam ci zdjecie swoje wyslac czy co opanuj sie
                    • joanna266 magda daj spokoj to jakas wariatka 08.09.06, 11:53
                      nieraz takie sie tu trafiaja niestety zreszta pierwszy raz ja tu chyba widze
                      • radzik233 Re: magda daj spokoj to jakas wariatka 08.09.06, 11:57
                        ale jak musiala sledzic ze wynalazla moj watek smieszny po za tym napisane jest
                        tam ze my to rodzina no coz ale uchybki w przyrodzie sa
                        • joanna266 Re: magda daj spokoj to jakas wariatka 08.09.06, 11:58
                          daj link do mojego sprostowania to ja osmieszymy na amen
                          • radzik233 Re: magda daj spokoj to jakas wariatka 08.09.06, 12:02
                            prosze forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=47570617&a=47627469 i dwa
                            watki nizej
                • joanna266 magda ale jazda co?????;-))))) 08.09.06, 11:51

• radzik233 Re: magda ale jazda co?????;-))))) 08.09.06, 11:53
                    jak sie nie udzielam tak to mnie wciagnelo jak pokarze to adamowi to peknie
                    jakie ty osoby pisza
                    • joanna266 Re: magda ale jazda co?????;-))))) 08.09.06, 11:54
                      ja darkowi memu tez pokarze a cowink)))
                      • ibulka Re: magda ale jazda co?????;-))))) 08.09.06, 20:30
                        joanna266 napisała:

> ja darkowi memu tez pokarze a cowink)))

Jakie dziwne jest to, że obie piszecie 'pokarze', a nie 'pokażę'... :]
                        Dwie dorosłe kobiety... :]

Haha.

Marnie udajesz, kochana. Poza tym ten sam styl wypowiedzi u obu 'pań'... tongue_out
                        • joanna266 oj ibulko ibulko a my w realu tak sie z magdą 08.09.06, 21:43
                          bardzo roznimy a te podobienstwa to moze do tego ze tak czesto ze soba ostatnio
                          przebywamywink))swoja droga to ciekawe.choc nieładnie ibulko ze dalas sie
                          podopuscic petto ze ja i moja szwgierka to jedna osoba.a tym samym zrzucac mi
                          klamstwo.ja na podstawie robienia podobnych blędow ortograficznych nieprawdy
                          bym zarzucac nikomu nie potrafiła.
                    • radzik233 Re: magda ale jazda co?????;-))))) 08.09.06, 11:55
                      Ciotka a moze mamy we dwie rozdwojenie jazni??? I nic o tym nie wiemy a moze
                      zamienmy sie rodzinami albo stworzy jedna wielka big_grin
                      • joanna266 Re: magda ale jazda co?????;-))))) 08.09.06, 11:57
                        o to jest pomysł.sugerujesz podmiankewinktutka darek bedzie happy
                    • petto Re: magda ale jazda co?????;-))))) 08.09.06, 11:55
                      radzik233 napisała:

> jak sie nie udzielam tak to mnie wciagnelo jak pokarze to adamowi to peknie
                      > jakie ty osoby pisza

ależ jesteś nieszczesliwa, nie potrafisz się ukryć, kiepsko ci idzie.
                      tylko pisz torchę jaśniej po coś masz problemy joanno 266 i radzik233 z
                      pisaniem, słowniczek do reki i nauka...
                      • radzik233 Re: magda ale jazda co?????;-))))) 08.09.06, 11:56
                        a wiec droga petto jestes smiesznaa i tyle nic dodac nic ujac
      • madziaaaa Re: wyglad licealistki u 25latki 08.09.06, 11:48
        skąd taki wniosek???
        • petto Re: wyglad licealistki u 25latki 08.09.06, 11:49
          madziaaaa napisała:

> skąd taki wniosek???
          podałam link
          • madziaaaa Re: wyglad licealistki u 25latki 08.09.06, 11:53
            podałas, ale nie dopatruję się tego, co Ty. A gdyby nawet, to co za różnica.
            Przeszkadza Ci to? Bo mnie nie. Aśka jest "strasznie" fajna.
            • joanna266 maaadzia dzieki;-) 08.09.06, 11:55
              ale po co miałabym pisac pod dwoma nickami.i na dodatek w wizytowce podawac to
              samo nazwiosko co w nicku??przeciez to bez sensu.od poczatku jestem joanna266
              czyli od ponad dwoch lat;-0
              • madziaaaa Re: maaadzia dzieki;-) 08.09.06, 11:59
                już nic nie piszę, bo jeszcze patoo stwierdzi, że pod trzema nickami
                forumujesz smile))
                • joanna266 Re: maaadzia dzieki;-) 08.09.06, 12:00
                  masz racje lepiej juz nie pisz bo zaczne miec roztrojenie jazniwink)))
        • joanna266 petto alez ty podejrzliwa jestes .ałaaaaaaaa;-)))) 08.09.06, 11:51
          bo mam tak na naziwsko jak ma moja wzwagierka w nickuwink)))i to jest powod zeby
          zarzucac mi jechanie na dwoch nickach.dobre bardzo dobre;-0000
          • petto Re: petto alez ty podejrzliwa jestes .ałaaaaaaaa; 08.09.06, 11:52
            joanna266 napisała:

> bo mam tak na naziwsko jak ma moja wzwagierka w nickuwink)))i to jest powod
            zeby
            >
            > zarzucac mi jechanie na dwoch nickach.dobre bardzo dobre;-0000

winny się tłumaczy hihihi
          • petto Re: petto alez ty podejrzliwa jestes .ałaaaaaaaa; 08.09.06, 11:53
            joanna266 napisała:

> bo mam tak na naziwsko jak ma moja wzwagierka w nickuwink)))i to jest powod
            zeby
            >
            > zarzucac mi jechanie na dwoch nickach.dobre bardzo dobre;-0000

bardzo dobre, nie potrafisz sie skamuflowac i jedziesz na dwóch nickach,
            hihihihihihi
            • joanna266 Re: petto alez ty podejrzliwa jestes .ałaaaaaaaa; 08.09.06, 11:57
              ja mysle ze ci sie spodobałam po prostu i moze masz na mnie ochotewinkale
              niestety jestem męzatka i nic z tegowink)))do tego bardzo jestem wiernawink
              • radzik233 Re: petto alez ty podejrzliwa jestes .ałaaaaaaaa; 08.09.06, 11:59
                a moze spotakmy sie w torjeczke petto radzik233 i joanna266 co wy na to ? smile
                • joanna266 ja sie petto boje ona ma schizofrenie paranoidalną 08.09.06, 11:59

• joanna266 Re: ja sie petto boje ona ma schizofrenie paranoi 08.09.06, 12:01
                    a moze to od za duzej ilosci petow petto takie rozprostowanie zawojow mozgowych
                    u ciebie wystapiło?co????
                    • joanna266 petto no czemu poszlas:-(((( 08.09.06, 12:02
                      tak było przyjemnie z toba pogawędzicwink))))
                      • radzik233 Re: petto no czemu poszlas:-(((( 08.09.06, 12:03
                        niektore to tu maja jazde ale przynajmniej od sprzatania mnie odciagnela
                        • joanna266 Re: petto no czemu poszlas:-(((( 08.09.06, 12:05
                          idz sprzątaj bo sie spoznisz na 13 30 do mnie.a jestem juz w domciu tylko z
                          bartkiemwink
                      • joanna266 zobacz magda i nas zostawiła;-( 08.09.06, 12:04
                        i co dalej bedzie.bo tak mnie skolowala ze ja juz nie wiem czy jestem tobą czy
                        mną.jak wpadniesz do mnie do to ustalimy oki?
                        • joanna266 Re: zobacz magda i nas zostawiła;-( 08.09.06, 12:06
                          a pozatym zauwaz ze pierszy raz gadamy we dwie na forum wink)))prawie jak gg co;-
                          ))???
                          • joanna266 liwillo sorki ze zrobiłysmy naprawde nieswiadomie 08.09.06, 12:07
                            z tego wątku jatke.ale zaczeła petto.ja ze swojej strony przepraszam.
                            • liwilla1 jak dla mnie czad :) w koncu cos sie dzieje :D 08.09.06, 12:10
                              szkoda tylko, ze tak malo bluzgow... big_grin
                              • joanna266 az mnie włosy rozbolały;-) 08.09.06, 12:11

• radzik233 Re: zobacz magda i nas zostawiła;-( 08.09.06, 12:10
                            ja tez mam juz
                            etkik czy ja to ty czy ty to ja czy my to my nie wim a ja jestem sama z
                            kibelkiem i szczteczka do niego sam na sam
                            • radzik233 ja tez przepraszam 08.09.06, 12:11
                              ja tez przepraszam oczywiscie rowniez jak joanna
                            • joanna266 Re: zobacz magda i nas zostawiła;-( 08.09.06, 12:12
                              kurka i ja kibelek musze ogarnac
                              alez tego nie znosze
                              • radzik233 Re: zobacz magda i nas zostawiła;-( 08.09.06, 12:13
                                a ja uwielbiam te sam na sam z kibelkie tylko ja i on.....
                                • joanna266 Re: zobacz magda i nas zostawiła;-( 08.09.06, 12:14
                                  dochodze do wniosku ze ty to jednak nie ja.a szkoda moglabym byc panem Hydem a
                                  ty doktorem jackyllem.ale byłaby jazdawink)
                                  • radzik233 Re: zobacz magda i nas zostawiła;-( 08.09.06, 12:20
                                    ale przyznam ci sie ze zaje....... szybko sie przelogowywujesz big_grinDDD
                                    • joanna266 Re: zobacz magda i nas zostawiła;-( 08.09.06, 12:23
                                      mam dwa kompy i pisze znich jednoczesnie;-00000a pozatym wogole jestem szybka
                                      • chloe30 Re: zobacz magda i nas zostawiła;-( 08.09.06, 12:27
                                        Ale zżyte szwagierki jesteście - nawet orty te same <pokarze>
                                        big_grin
                                        • joanna266 chloe i ty tez zaczynasz???? 08.09.06, 12:29

• joanna266 Re: chloe i ty tez zaczynasz???? 08.09.06, 12:29
                                            normalnie czuje sie zaszczutawink))))
                                            • chloe30 Re: chloe i ty tez zaczynasz???? 08.09.06, 12:30
                                              Ja tylko pisze co widze big_grin
                                            • joanna266 a tak polecałam magdzie to forum 08.09.06, 12:32
                                              ze przyjemnie symaptycznie i mozna sie posmiac.ona sie posmiała a ja jestem
                                              zniesmaczona faktem ze jakas petto ktora chyba pierwszy raz weszla na forum
                                              zarzuca mi robienie z siebie samej idiotki w celu nie wiadomo jakim.pewnie
                                              mogłabym to olac ale kurcze lubie tu przychodzic i juz.
                                              • chloe30 Re: a tak polecałam magdzie to forum 08.09.06, 12:34
                                                joanna266 napisała:

> ze przyjemnie symaptycznie i mozna sie posmiac.
                                                Ale to chyba w pijenym widzie pisałaś :::big_grinDDDDDDDD

ona sie posmiała a ja jestem
                                                > zniesmaczona faktem ze jakas petto ktora chyba pierwszy raz weszla na forum
                                                > zarzuca mi robienie z siebie samej idiotki w celu nie wiadomo jakim.pewnie
                                                > mogłabym to olac ale kurcze lubie tu przychodzic i juz.

Petto juz którys raz tu jest - za każdym razem kontrowersyjnie smile
                                                • joanna266 jakos nie zwrociłam wczesniej na nia uwagi 08.09.06, 12:37
                                                  ale czemu ona tak sie na mnie rzuciła?w kazdym razie dzieki teraz juz bede
                                                  wiedziała ze ta petto to prowokatorka po prostu.a co do mojego opisu forum to
                                                  po prostu ja zazwyczaj w dzikie jatki sie nie wtrącam.wchodze tu dla
                                                  odpręzenia,relaksu.stad moja opinia ze jest tu fajnie.
                                                  • petto Re: jakos nie zwrociłam wczesniej na nia uwagi 08.09.06, 12:39
                                                    joanna266 napisała:

> ale czemu ona tak sie na mnie rzuciła?w kazdym razie dzieki teraz juz bede
                                                    > wiedziała ze ta petto to prowokatorka po prostu.a co do mojego opisu forum to
                                                    > po prostu ja zazwyczaj w dzikie jatki sie nie wtrącam.wchodze tu dla
                                                    > odpręzenia,relaksu.stad moja opinia ze jest tu fajnie.

nie rzuciłam się tylko stwierdziłam fakty, a jak ty w żywe oczy kłamiesz to
                                                    zarZucam ci oszustwo.
                                                  • joanna266 Re: jakos nie zwrociłam wczesniej na nia uwagi 08.09.06, 12:39
                                                    na jakiej podstawie twierdzisz ze ja kłamie?
                                                  • petto Re: jakos nie zwrociłam wczesniej na nia uwagi 08.09.06, 12:41
                                                    joanna266 napisała:

> na jakiej podstawie twierdzisz ze ja kłamie?

na takiej ze odpowiedzi wychodzace z twojego komputera to radzik i joanna ten
                                                    sam ip. A więc chyba ze siedzicie w jednym kompie razem, w co wątpie, te sam
                                                    błędy ortograficzne i czasem nie przelogowanie się.
                                                  • babka71 Re: jakos nie zwrociłam wczesniej na nia uwagi 08.09.06, 12:53
                                                    załóż petto wizytówkę to sprawdze Twoje IP OK??
                                              • petto Re: a tak polecałam magdzie to forum 08.09.06, 12:38
                                                joanna266 napisała:

> ze przyjemnie symaptycznie i mozna sie posmiac.ona sie posmiała a ja jestem
                                                > zniesmaczona faktem ze jakas petto ktora chyba pierwszy raz weszla na forum
                                                > zarzuca mi robienie z siebie samej idiotki w celu nie wiadomo jakim.pewnie
                                                > mogłabym to olac ale kurcze lubie tu przychodzic i juz.

idź stad
                                        • petto Re: zobacz magda i nas zostawiła;-( 08.09.06, 12:37
                                          chloe30 napisała:

> Ale zżyte szwagierki jesteście - nawet orty te same <pokarze>
                                          > big_grin
                                          ona ma ten sam ip, ona jest stuknięta, sama ze sobą pisze...
                                          • joanna266 Re: zobacz magda i nas zostawiła;-( 08.09.06, 12:39
                                            odnosze wrazenie ze jestes facetem który ma problem z kobietami lub z samym
                                            soba??i napewno sie nie myle
                                            • petto Re: zobacz magda i nas zostawiła;-( 08.09.06, 12:40
                                              joanna266 napisała:

> odnosze wrazenie ze jestes facetem który ma problem z kobietami lub z samym
                                              > soba??i napewno sie nie myle

mas zrozdwojenie psychiczne jaźni. Przeciez ip widac, mam program w kóteym jest
                                              rozpoznawane, mozesz oszukac tylko kogos kto się na tym nie zna.
                                            • joanna266 Re: zobacz magda i nas zostawiła;-( 08.09.06, 12:40
                                              masz probloem z potencja czy jak?ja ci nie pomoge
                                              • petto Re: zobacz magda i nas zostawiła;-( 08.09.06, 12:42
                                                joanna266 napisała:

> masz probloem z potencja czy jak?ja ci nie pomoge
                                                masz problem z głową, koleżanko, kiedys joasiiik25 tez tak robiła.
                                                • joanna266 do joasik tez sie przyczepiałas????? 08.09.06, 12:45
                                                  albo jestes szkaradna baba z kompleksami albo facetem z problemami nie ma
                                                  innego wyjscia.masz jakies kompleksy .powinnas sie leczyc z nie czepiac
                                                  dziewczyn na forum.
                                • petto Re: zobacz magda i nas zostawiła;-( 08.09.06, 12:36
                                  radzik233 napisała:

> a ja uwielbiam te sam na sam z kibelkie tylko ja i on.....

wiesz co jestes pierd.... samamze sobą gadasz i zmienisz nicki, chora
                                  psychicznie.ja mam taki program ze widac ip i to jest jednakowe ip, wiec
                                  jestes pod dwoma nickami
                    • petto Re: ja sie petto boje ona ma schizofrenie paranoi 08.09.06, 12:34
                      joanna266 napisała:

> a moze to od za duzej ilosci petow petto takie rozprostowanie zawojow
                      mozgowych
                      >
                      > u ciebie wystapiło?co????

nie pslę, pudło
                      • liwilla1 petto, co ty masz za dziwna sygnaturke? 08.09.06, 12:40
                        dostajesz kase za klikniecie?!?!
                        • petto Re: petto, co ty masz za dziwna sygnaturke? 08.09.06, 12:43
                          liwilla1 napisała:

> dostajesz kase za klikniecie?!?!

nie ale ty dostaniesz
                          • liwilla1 a od kogo i ile? :D 08.09.06, 12:44
                            bo ja jestem kaso-lubna smile
                      • chloe30 Petto 08.09.06, 12:40
                        Ale powiedz mi gdzie ty widzisz IP???
                        • petto Re: Petto 08.09.06, 12:44
                          chloe30 napisała:

> Ale powiedz mi gdzie ty widzisz IP???
                          w komputerze mam zainstalowany program, forum wyświetla mi się ze wszystkimi
                          ip, widze kto zmienia nicki, nie tylko to widze ale rózne rzeczy ten program
                          potrafiii..
                          • liwilla1 a jak sie ten program nazywa? 08.09.06, 12:45
                            bo go sobie chtnie sciagne tongue_out
                            • petto Re: a jak sie ten program nazywa? 08.09.06, 12:47
                              liwilla1 napisała:

> bo go sobie chtnie sciagne tongue_out

niesiety taki program kosztuje kilka tysiecy i jest wykorzystywany na cele
                              mojej firmy.
                              • joanna266 Re: a jak sie ten program nazywa? 08.09.06, 12:49
                                ona nie ma zadnetgo programu.ja to wiem na 100% bo nie jestem radzik233.nie
                                dajcie sie dziewczyny podpuscic.bo teraz juz nie tylko ze mnie robi sobie ta
                                petto jajka.
                                • petto Re: a jak sie ten program nazywa? 08.09.06, 12:50
                                  joanna266 napisała:

> ona nie ma zadnetgo programu.ja to wiem na 100% bo nie jestem radzik233.nie
                                  > dajcie sie dziewczyny podpuscic.bo teraz juz nie tylko ze mnie robi sobie ta
                                  > petto jajka.

nie martw się czy mam to moja sprawa, widze że się zawzięcie boisz.w takim
                                  raziepopatrze czy aby wiecej nikców nie wychodzi z tego samego ip
                                  • joanna266 alez ty durny jestes 08.09.06, 12:53
                                    przeciez moglabym po prostu nie odpowiadac lub faktycznie juz nigdy nie
                                    wystapic pod nickiem joanna266.ale nie che bo lubie swoj nickwink
                                    • petto Re: alez ty durny jestes 08.09.06, 12:54
                                      joanna266 napisała:

> przeciez moglabym po prostu nie odpowiadac lub faktycznie juz nigdy nie
                                      > wystapic pod nickiem joanna266.ale nie che bo lubie swoj nickwink

a po co mas zwystąpic pod tym nickiem, wystarczy ze wpisze sobie twoj nuemr ip
                                      i mi wyskakuja wszystkie nicki spod tego numeru, żałosna jestes...
                                      • liwilla1 a pod iloma nickami ja jestem? 08.09.06, 12:57
                                        z gory uprzedzam, ze to pytanie podchwytliwe tongue_out
                                        • edelka Re: a pod iloma nickami ja jestem? 08.09.06, 12:58
                                          i jeszcze ja big_grin
                                        • edelka a może my wszyscy tutaj to Joanna 266 ??? ;> 08.09.06, 12:58

• chloe30 A ja już wiem! 08.09.06, 13:11
                                            Liwilla to Petto - skarżyła się na brak pyskówek tongue_outPPPPP
                              • liwilla1 ale napisz jak sie nazywa 08.09.06, 12:49
                                bo mnie to nieslychanie ciekawi...
                                • joanna266 Re: ale napisz jak sie nazywa 08.09.06, 12:51
                                  sama jestem ciekawa czy taki program wogole istnieje.jedno wiem napewno osoba o
                                  niku petto go nie posuiada.w przeciwnym razie by mi nie zarzucała ze pisze pod
                                  dwopa nickami.
                                  • petto Re: ale napisz jak sie nazywa 08.09.06, 12:54
                                    joanna266 napisała:

> sama jestem ciekawa czy taki program wogole istnieje.jedno wiem napewno osoba
                                    o
                                    >
                                    > niku petto go nie posuiada.w przeciwnym razie by mi nie zarzucała ze pisze
                                    pod
                                    > dwopa nickami.
                                    piszesz pod wiecej nikamni niz dwa.
                          • chloe30 Re: Petto 08.09.06, 12:47
                            No coż, pomimo że pamietam cie jako kontrowersyjną osobę smile) z istnieniem
                            takiego programu dyskutowac nie będe smile
                            PS: ale można miec chyba takie same IP, na jednym osiedlu na przykład???
                            • petto Re: Petto 08.09.06, 12:49
                              chloe30 napisała:

> No coż, pomimo że pamietam cie jako kontrowersyjną osobę smile) z istnieniem
                              > takiego programu dyskutowac nie będe smile
                              > PS: ale można miec chyba takie same IP, na jednym osiedlu na przykład???

każdy komputer ma swoje ip. Jesli miasto lub osiedle ma jedno ip to inaczej
                              jest opisane w tym co widze, a tutaj jak bym ip komputer posiada.
                              • chloe30 Re: Petto 08.09.06, 12:51
                                Kiedys na podstawie jakiegos programu ktos mi powiedział w której częsci
                                krakowa siedze w tym momencie. Czy Twój program to potrafi?
                              • babka71 Re: Petto 08.09.06, 12:59
                                srutu tu tu majtki z drutu petto idz sie wyspij albo zadzwoń na Policje
                          • babka71 Re: Petto 08.09.06, 12:54
                            O Matko Boska!!!!, a u mnie co widzisz??
                            • joanna266 babko ratuj o co jej chodzi???? 08.09.06, 12:56
                              a moze ty to tez joanna266?
                      • radzik233 Re: ja sie petto boje ona ma schizofrenie paranoi 08.09.06, 13:14
                        Wiesz co petto zamknij sie i wy..... stad bo jakies pier..... glupoty gadsz
                        jestes jakas chora umyslowo i na twoim miejscu poszukalabym przyjaciela bo na
                        forum sie nie wyrzyjsz o ine znajdziesz takiego kogos kto zechce z toba gadac
    • edelka Joanna 08.09.06, 12:43
      tak sie przyglądam i przyglądam tej sytuacji i nie wiem o co petto chodzi. Nie
      przejmuj sie i po prostu nie odpisuj, bo widocznie petto czerpie satysfakcję z
      tego, że Ty sie denerwujesz.
      Pozdrawiam i nie przejmuj sięsmile
      • petto Re: Joanna 08.09.06, 12:45
        edelka napisała:

> tak sie przyglądam i przyglądam tej sytuacji i nie wiem o co petto chodzi. Nie
        > przejmuj sie i po prostu nie odpisuj, bo widocznie petto czerpie satysfakcję z
        > tego, że Ty sie denerwujesz.
        > Pozdrawiam i nie przejmuj sięsmile

o co mi chodzi? pisałam już o tym.o to ze jej napisałam pradę a ona do tej pory
        chce mi wmóiwc ze tak nie jest i tyle.
        • edelka Re: Joanna 08.09.06, 12:47
          ale czy Ty widzisz cały IP czy tylko kawałek? I co to za program bo aż sie boję
          wink big_grin Może i mnie wyhaczysz gdzie jestem, kim jestem i jako kto jeszcze piszębig_grintongue_out
          • petto Re: Joanna 08.09.06, 12:48
            edelka napisała:

> ale czy Ty widzisz cały IP czy tylko kawałek? I co to za program bo aż sie
            boję
            > wink big_grin Może i mnie wyhaczysz gdzie jestem, kim jestem i jako kto jeszcze
            piszębig_grin
            > tongue_out

wyświetla mi się miasto, ip całe, nadawca netu, i wiele innych
            • edelka Re: Joanna 08.09.06, 12:50
              no to ładniesmile wykorzystujesz program firmy do prywatnych celów??? I mnie też
              się wydaje, że mozna mieć to samo IP (tak jak napisała chloe)
              • joanna266 sprawdz w tym programie czy joanna266 to moze tez 08.09.06, 12:55
                pettowink)))jak ty sie meczysz biedaku
              • petto Re: Joanna 08.09.06, 12:56
                edelka napisała:

> no to ładniesmile wykorzystujesz program firmy do prywatnych celów??? I mnie też
                > się wydaje, że mozna mieć to samo IP (tak jak napisała chloe)

a kto powiedizał ze wykorzystuję program do tych celów.Ja mam w komputerze , na
                przerwie mam prawo sobie poszperac w necie, wtedy tylko to robię, a ze wszystko
                widdzę to juz nie moja wina tylko pracodawcy, ze jest taki program w kompie i
                nie mogę go wyinstalowac.
                • edelka straaasznie długa ta twoja przerwa w pracy ;) 08.09.06, 12:57

• petto Re: straaasznie długa ta twoja przerwa w pracy ; 08.09.06, 12:59
                    edelka napisała:

> no długa.....
                • joanna266 masz strasznie długie przerwy w tej pracy;-0000 08.09.06, 12:58
                  nieboraku siedzisz w domu i sie bardzo nudzisz.ale ta bajeczka o programie
                  ktory wykrywa nicki to mnie powaliła.naprawde szacuneczek.
                  • joanna266 edelka czy ty to tez ja;-)))) 08.09.06, 12:59
                    powtorzyłas za mna.o matko uciekajmywink)))
                    • edelka Re: edelka czy ty to tez ja;-)))) 08.09.06, 13:00
                      nioe nie, to ja pierwsza napisałam, czyli Ty big_grin o rany a chloe to też my???big_grin
                      • joanna266 babka ty to tez my czy juz nie???? 08.09.06, 13:01
                        a moze i petto to my wszystkie.proponuje sie ewakuowac i napic melisy.petto
                        pewnie juz nie chce z nami gadacwink))
                        • joanna266 petto no i co jeszcze twoj program potrafi/????;-) 08.09.06, 13:04
                          moze tez nas widzisz teraz.jak jestesmy ubrane?w bielznie czy bez?dziewczyny ja
                          wam mowie ze petto to facet.na bank.nie sprawdziałam tego przy pomocy
                          specjalistycznego programu ale moja kobieca intuicja mi to mowismile))))
                • petto Re: Joanna 08.09.06, 12:58
                  petto napisała:

> edelka napisała:
                  >
                  > > no to ładniesmile wykorzystujesz program firmy do prywatnych celów??? I mnie
                  > też
                  > > się wydaje, że mozna mieć to samo IP (tak jak napisała chloe)
                  >
                  >powiem ci jedno zadzwon gdzi echces zi zapytaj czy sa na świecie dwa komputery
                  z jednakowym ip, to ci powiedza ze numer jest tkai długi zeby nigdy się nie
                  powtórzył.A jesli osiedle ma ip to samo to tak naprawdę nie ma ip tylko numer
                  przypisany(o 3 numery krótszy i nazwa dostawcy netu) a tutaj jest jak byk ip/.
                  • radzik233 Re: Joanna 08.09.06, 13:17
                    Wiesz co ty jakas niedorozwinieta jestes zycze milego zycia
                    • soica Re: Joanna 08.09.06, 13:26
                      Można mieć to samo ip - ja miałam taką sytuację z allegro -zawieszono mi
                      konto ,bo niby z tego samego ip licytowałam na swojej aukcji(?) .Wyjasniło się -
                      duże osiedle ,jeden dostawca netu ,dwie osoby z dwóch kranców osiedla -koniec
                      historii.
                      • petto Re: Joanna 08.09.06, 13:44
                        soica napisała:

> Można mieć to samo ip - ja miałam taką sytuację z allegro -zawieszono mi
                        > konto ,bo niby z tego samego ip licytowałam na swojej aukcji(?) .Wyjasniło
                        się
                        > -
                        > duże osiedle ,jeden dostawca netu ,dwie osoby z dwóch kranców osiedla -
                        koniec
                        > historii.
                        ale to nie ip, tylko numer dostawcy a to róznica, ip nigdy nie będzie to samo
    • dzemma Re: wyglad licealistki u 25latki 08.09.06, 14:28
      Ja mam 29 lat, papierosy i alkochol z regóły kupuję w pobliskim sklepie, gdzie
      Panie ekspedientki zapoznały sie juz z moim d.o. A jakie zrobiły oczy , kiedy
      przeczytały o ile lat się pomyliły hehehe. ale tak serio to miałam kilka
      nieprzyjemnych sytuacji z racji tego, ze młodo wyglądam: pediatra mojego synka
      traktowała mnie jak 15-letnią gó..arę przewracajac oczami i zwracajac się do
      mnie: ”musisz pamiętać dziecko...”winkNie kryła zdziwienia, kiedy przeprowadziłam
      z nią krótka rozmowę na temat... (urodziłam synka majac 27 lat). Kiedy byłam w
      ciaży rzecz jaksna, ze ubierałam się lekko, często w spotrowych butach i tez
      słyszałam za plecami ”dzieci maja dzieci..., pusćiła się gó..ara...do czego to
      dochodzi?! szkoły taka jeszce nie skończyła pewnie a juz z brzuchem po ulicy
      paraduje...” Uwierzcie, ze nie było to przyjemne. Teraz oswoiłam się juz z
      takim stanem rzeczy i nawet mi to juz nie przeszkadza, poprostu nie pozostawiam
      takich komentarzy bez własnego, poza tym jak mówi mój mąz, za 10 lat bede się
      cieszyła, ze nie wyglądam na swój wiek, chociaz powoli juz mi sie to podoba bo
      za rok 3tka! A na głupie telefony typu: czy jest w domu ktoś dorosły
      odpowiadam, ze rodzice wyjechali i będa za 2 tygodnie. Pozdrawiam
      wszystkie ”młodziutkie” kobiety!.
    • mieszkowamama Re: wyglad licealistki u 25latki 08.09.06, 14:44
      Ja mam 25 lat, a mi mówią, że wyglądam na... 17 uncertain/
      Przyzwyczaiłam się już do tego, że z tą gębą to ja nie dojrzeję jako kobieta,
      tylko po prostu zacznę się starzeć, buuuuu.
      • kinia2004 Re: wyglad licealistki u 25latki 08.09.06, 20:34
        pocieszę Cię. Ja ma prawie 30, a wyglądam jak gimnazjalistka. Pojechałam
        niedawno z 15-latkiem do pewnej szkoły na konkurs, a pani z obsługi powitała nas
        z politowaniem tekstem "a co wy, kochani, sami przyjechaliście, bez opiekuna?".
        Z resztą przykłady tego typu możnaby wyliczać bez końca...
    • lollypop Re: wyglad licealistki u 25latki 08.09.06, 15:43
      Eeee, co sie przejmujesz? Ja mam 33 lata, na codzien umalowana, w kostiumie i
      szpilkach, szyk i powaga, a w weekend w dzinsach i bez makijazu daja mi 20-ke i
      mowia ze wygladam jak 'taki chlopaczek'. I ja lubie byc takim kameleonem...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka