syriana Re: Zazdroszczę tym ludziom, 09.10.06, 08:19 odważna dygresja z poniedziałkowego poranka.. rozwiniesz...? Odpowiedz Link Zgłoś
agastrusia Re: Zazdroszczę tym ludziom, 09.10.06, 08:24 A mi sie tam jeszcze nie spieszy na tamten świat Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: Zazdroszczę tym ludziom, 09.10.06, 08:39 Skąd takie myśli? Coś się stało? Odpowiedz Link Zgłoś
gocha0201 Tylko czego? 09.10.06, 17:18 Czego im zazdrościć? Tego, że pozostał im tylko leżenie i czekanie na koniec świata? Czy tego, że ich robaki konsumują? Ale nic się nie martw kiedyś do nich dołączysz i przekonasz się czy faktycznie było co zazdrościć. Jedyny minus to to, że nie będziesz mogła zmienić zdania nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
orzeszek18 Re: Tylko czego? 09.10.06, 17:21 gocha0201 napisała: > Ale nic się nie martw kiedyś do nich > dołączysz własnie chciałabym, żeby to "kiedyś" było już bliżej. Chciałabym miec już swoje życie za sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
gemmavera Re: Zazdroszczę tym ludziom, 09.10.06, 17:40 Jeżeli mówisz serio, to tu jest forum, które może nadaje się dla Ciebie: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=99 Nie daj się. Odpowiedz Link Zgłoś
orzeszek18 Gemmavera, dziekuję, 10.10.06, 11:25 nie wiedziałam, że jest takie forum. Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: Zazdroszczę tym ludziom, 09.10.06, 17:42 mi sie czasem po prostu nie chce zyc. tak normlanie nie chce mi sie uzerac na tym lez padole. Bez zadnej depresji i drugiego dna Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: Dziewczyny - proszę Was!!! 09.10.06, 17:57 Nie dajcie się nabrać kolejnemu - według mnie - trollowi... Odpowiedz Link Zgłoś
gemmavera Re: Zazdroszczę tym ludziom, 09.10.06, 18:10 Nie mamy pewności, że u koleżanki Orzeszek to jest stan chwilowy, nie mamy też pewności, że owa koleżanka to troll. Czasem trzeba zaryzykować. Ja tam wolę, żeby troll miał dziką satysfakcję, że ktoś (czyt. ja ) się przejął, niż żeby doszło do sytuacji, w której ktoś woła o pomoc, a od nikogo jej nie dostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: gemmavera 09.10.06, 18:14 Dziwne, że akurat na takim forum się taka osoba wypowiada... ;o) Wg. mnie - troll. Ale mogę się mylić. Mimo wszystko - nie zagłębiam się w problem. Odpowiedz Link Zgłoś
gemmavera Re: gemmavera 09.10.06, 18:22 No właśnie zmierzam do tego, że czasem wołanie o pomoc zostaje zignorowane, bo jest skierowane w niewłaściwą stronę. A dlaczego akurat tu, a nie gdzie indziej? No a czemu by nie? ) Nie miałaś nigdy ochoty wyjść na ulicę i zacząć wrzeszczeć, że życie jest do dupy? ) Możliwe, że masz rację i to jest troll. A możliwe, że nie jest. Mnie tylko chodzi o to, że założenie, że to NIE jest troll, niesie ze sobą mniejsze 'ryzyko' w przypadku pomyłki. Odpowiedz Link Zgłoś
gemmavera Re: gemmavera 09.10.06, 18:23 gemmavera napisała: > życie jest do dupy? o pardą - miało być "do bani" )) Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: gemmavera 09.10.06, 22:17 A tam do bani... Jakby było tylko do bani, to byś (bym ) nie miała ochoty na krzyczenie tego na środku ulicy... ;o)) Odpowiedz Link Zgłoś