Dodaj do ulubionych

Taniec z gwiazdami

30.10.06, 09:58
Oglądacie ten program? Ja raczej regularnie staram się śledzić poczynania na
parkiecie ale jak widzę Mroczka to mnie krew zalewa. Już miałam nadzieję, że
wczoraj odpadnie ale chyba ma duże poparcie wsród widzów M jak Miłość, sama
oglądam ten serial, może rzadziej niż kiedyś ale jednak... nie wiem czy
wkrótce nie przestanę. Tancerze mają takie trochę zniewieściałe ruchy ale
Mroczek jest tragiczny. No nie mogę na niego patrzeć, wydaje mi się, że
Sadowski był o wiele lepszym tancerzem i przede wszystkim bardziej męski niż
dwóch braci razem wziętych. No to nagadałam na Mroczka i trochę mi lepiej
mimo, że może któraś z Was się ze mną nie zgodzi.
Moją faworytką jest pani Kinga Rusin.
A Kasi Cichopek też już mam dość, ciekawe kiedy skończy się jej 5 min. bo już
mnie wnerwia, co za dużo to i świnia nie zje a i człowiek też nie strawi.
Obserwuj wątek
    • nadka1 Re: Taniec z gwiazdami 30.10.06, 10:22
      UUUU a Ty co tak od rana sie złościsz?Ja lubiłam patrzeć jak tańczy Przemysław
      Cypriański ale chyba nie dlatego że dobrze to robił tylko dlatego że mi się
      podoba.Na Mroczka nie mogę patrzeć,na Sadowskiego tym bardziej więc ostatnio
      jak zaczynam oglądać taniec z gwiazdami to mnie sen ogarnia wink
      • fiolkowa_kraina Re: Taniec z gwiazdami 01.11.06, 21:44

• asia_grzes Re: Taniec z gwiazdami 02.11.06, 10:22
          Widziałam hiszpanski "Taniec z gwiazdami" i tamta wersja bardziej mi się
          popdoba.Tam jest prawdziwa zabawa a nie rywalizacja za wszelką cenę ,jakby
          wygrana była sprawą "zycia i śmierci".Ale uwazam,ze fajnie,ze są takie programy.

Co do Kasi Cichopek-dziewczyna musi łapac swoje "pięć minut",bo przy Jej
          marnych zdolnosciach aktorskich wraz z "M jak miłośc" i w/w programem skonczy
          się .Gdyby była zdolna,miała warsztat to nie miałabym nic przeciwko temu,ze
          jest jej wszedzie pełno.Ale ona nic się nie rozwinęła aktorsko.Urocza,ładna
          dziewczyna,swietnie tańczy i tyle.
          Danuta Stenka,Dominika Ostałowska,Joanna Szczepkowska,Maja Ostaszewska,Cielecka-
          wielkie Aktorki.Ich nigdy nie mam dosc.smile
          • kejtka1 Re: Taniec z gwiazdami 06.11.06, 17:54
            Na szczęście Mroczek odpadł.
    • kejtka1 Re: Taniec z gwiazdami 13.11.06, 14:39
      No i wygrała moja faworytka, myślicie, że zasłużyła, czy ludzie na nią
      głosowali bo chcieli ją podnieść na duchu po rozstaniu z mężem?
      • asia_grzes Re: Taniec z gwiazdami 15.11.06, 09:17
        Nie.Kinga dobrze tanczyła,nie gwiazdorowała,była baaaaardzo kobieca.Jej wygrana
        tez mnie ucieszyła..
        • margarettka Re: Taniec z gwiazdami 16.11.06, 00:18
          co czlowiek to opinia jak widac smile

ja uwazam, ze mroczek (zreszta obaj) swietnie tancza i tu jakby abstrahuje od
          tego czy mnie wkurzaja czy nie, staram sie obiektywnie na to spojrzec, tancza
          dobrze i tyle

wiadomo ze moze kogos mroczek wkurzac tak jak ciebie kejtka, ale nie mozesz
          mowic ze nie umie tanczyc bo byl niezly czy go ;ubisz czy nie, fakty to fakty smile

rusin jak dla mnie srednio raz super a raz marnie, ludzie ja lubia, wiec tak
          myslalam ze wygra, a moim zdaniem powinien wygrac sadowski, tanczyl
          niesamowicie, choc goscia szczerze jak dotad nie znosilam.
          • justimic Re: Taniec z gwiazdami 17.11.06, 12:16
            ja też uważam, że Sadowski miał wygrać...

Rusinka moim zdaniem wygrała dzięki popularności (i może trochę ze względu na
            współczucie po tej historii z Lisem i Smoktunowiczką), bo w tańcu byli od niej
            lepsi...
            • asia_grzes Re: Taniec z gwiazdami 21.11.06, 14:53
              "Nie ma co płakac nad rozlanym mlekiem"-do finału weszli Rusin i Lucas i ich
              nalezy ocenic.Z tej dwójki najbardziej podobała mi sie Rusin.Nie znam Jej życia
              osobistego,gazet o brukowym i tzw.cipologicznym brzmieniu nigdy nie
              kupujemy.Oceniłam to co widziałam a nie Jej zycie osobiste.Osoby publiczne to
              jak sama Smoktunowicz powiedziała "twory wirualne",z którymi media robią co
              chcą.Są tacy,którzy sami się tam pchają,bo nie mają zawodowo nic do powiedzenia
              i szukają taniej sensacji a są i tacy,którym ludzie włażą butami w życie...

Co do Mroczków-byli średni.Zdziwiłam sie gdy poprzednią edycję wygrał jeden z
              Nich-prawie za kazdym razem tańczył poza rytmem.Jak najlepszym mogł być ktoś
              kto miał taki problem?Taniec to muzyka a więc melodia,rytm.To trochę jak
              Wisniewski-też śpiewa,ale trochę fałszujewink

Foremniak,Sadowski,Rozmus-byli najlepsi,ale nie zapominajmy o tym,że sa to
              aktorzy czynnie pracujący w teatrze gdzie często mają do czynienia z tańcem i
              zawodowymi choreografami.Cichopek tańczyła dobrze,ale po zajęciachj w szkole
              gimnastyki artystycznej nie ma co się dziwić,że miała taka latwośc i ogromną
              świadomośc ciała.Największe brawa należą się więc Janiakowi-spoza branży,ani w
              szkole,ani w pracy nie tańczy a osiagnął tak wiele.
              pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka