estusia 08.11.06, 21:42 myślicie żeby mieć kochanka ? ewentualnie kogoś na boku, do spędzania zwariowanych chwil, czyli takich o których możecie tylko pomarzyć będąc z mężem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysia-mysia Re: a macie ? 08.11.06, 21:46 ja się na razie ograniczam do posiadania ochoty Odpowiedz Link Zgłoś
mysia-mysia Re: a macie ? 08.11.06, 21:49 koniecznie powiedz coś więcej bo ciekawość mnie zżera! Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: a macie ? 08.11.06, 21:48 w razie gdyby nawet , to myślisz ,że sie ktoś przyzna na forum ..publicznie..do posiadania KOCHANKA)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mysia-mysia Re: no to ja jestem pierwsza, która się odwazyła 08.11.06, 21:50 no ale kto, jak, co a najlepiej jeszcze gdzie i kiedy )) Odpowiedz Link Zgłoś
mysia-mysia Re: eh 08.11.06, 21:55 a co kochanek na to że jest kochankiem tylko? Odpowiedz Link Zgłoś
estusia Re: eh 08.11.06, 21:56 też się cieszy, bo ja również jestem jego kochanką i to jest dobra rada, pamietaj nigdy nie łap się za wolnego, bo potrafi narobić szumu albo zechce zostać na zawsze.... co nie zawsze jest chciane Odpowiedz Link Zgłoś
mysia-mysia estusia 08.11.06, 22:00 ale powiedz jeszcze czy zgadzasz się z moim podejrzeniem, że nawet najlepszy mąż jest gorszy od takiego sobie kochanka? Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: estusia 08.11.06, 22:01 eee no bez przesady.....każden inny i każden równie dobry -tyle ,ze inaczej.... Odpowiedz Link Zgłoś
mysia-mysia Re: estusia 08.11.06, 22:03 tak, ale kochanek jest tylko od czasu do czasu nie można się z nim pokłócić o podział obowiązków domowych i te pe i to jest chyba jego przewaga Odpowiedz Link Zgłoś
lotos.flower no to mój to jakis unikat :) 08.11.06, 22:10 nie ma kłotni o podział obowiązków w łóżku istne tornado a i pogadac i posmiac sie z nim mozna full wypas jednym słowem Odpowiedz Link Zgłoś
estusia Re: no to mój to jakis unikat :) 08.11.06, 22:11 to wspaniale, idealna para, niestety nie wszystkim sie tak udaje Odpowiedz Link Zgłoś
mysia-mysia Re: no to mój to jakis unikat :) 08.11.06, 22:11 a tam, każdy ma jakieś wady )) Odpowiedz Link Zgłoś
lotos.flower Re: no to mój to jakis unikat :) 08.11.06, 22:13 no pewno że wady ma nie mówie że nie ale przerasta wszystkich o głowę Odpowiedz Link Zgłoś
mamka_klamka Re: no to mój to jakis unikat :) 09.11.06, 09:55 mysia-mysia napisała: > a tam, każdy ma jakieś wady )) Kochanek też, więc po co mi dwóch facetów z wadami? Odpowiedz Link Zgłoś
estusia Re: estusia 08.11.06, 22:03 myślę ze tak, ale każda kobieta inaczej może do tego podchodzić, ja lubię jak coś się dzieje, to jest podniecające taki dreszczyk... pełno pikanterii no i jest inaczej, ale ogólnie mówiąc nie warto mieć byle jakiego kochanka, chyba lepiej już go nie mieć wcale Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: estusia 08.11.06, 22:05 jak ryzykować, to niech będzie wart ryzyka....a prawdę mówiąc jak mąż a być nijaki to też lepiej go nie mieć. jedno pytanie-nie masz wyrzutów sumienia?????hehe ja wiem ,że męża kochać można i kochanka mieć jednocześnie ale jak sobie poradzić z tym "czymś"????? Odpowiedz Link Zgłoś
estusia Re: estusia 08.11.06, 22:09 to fakt, ale mąż jest od jednego a kochanek od drugiego,, domatora masz w domu a ogiera w łóżku, wyrzuty sumienia? przychodzą ale mijają Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: estusia 08.11.06, 22:13 hmmm a jak domator jednakowoż też jest ogierem??? ech zesztą , należy brać życie z całym jego urokiem...i uważać żeby się nie wydało ) Odpowiedz Link Zgłoś
mysia-mysia Re: czy macie ochotę lub myślicie o tym ? 08.11.06, 21:46 o, joanno, widzę że ci libido wróciło )) Odpowiedz Link Zgłoś
lotos.flower Re: czy macie ochotę lub myślicie o tym ? 08.11.06, 21:50 nie całkowicie zwariowane chwile spędzam z mężem on spełnia wszystkie moje marzenia ;P pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mysia-mysia Re: czy macie ochotę lub myślicie o tym ? 08.11.06, 21:51 a marzenie o chęci zdrady? ))) Odpowiedz Link Zgłoś
lotos.flower mysia :) 08.11.06, 21:52 jakos nie no bo skoro w domu mam wszystko, to inni moga sobie o mnie tylko pomarzyc Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: czy macie ochotę lub myślicie o tym ? 08.11.06, 21:54 nooo jak sie ma ciulowego męża to sie pewnie mysli Odpowiedz Link Zgłoś
mysia-mysia Re: czy macie ochotę lub myślicie o tym ? 08.11.06, 21:54 sowa, a ty skąd wiesz? przecież nie masz męża Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: czy macie ochotę lub myślicie o tym ? 08.11.06, 21:55 no ja tak tylko hipotetycznie buehee Odpowiedz Link Zgłoś
mysia-mysia Re: czy macie ochotę lub myślicie o tym ? 08.11.06, 21:56 ja też nie mam, ale myślę że nawet najlepszy mąż jest gorszy od takiego sobie kochanka )) Odpowiedz Link Zgłoś
lotos.flower Re: czy macie ochotę lub myślicie o tym ? 08.11.06, 21:58 aj mylisz sie kochana Odpowiedz Link Zgłoś
mysia-mysia Re: czy macie ochotę lub myślicie o tym ? 08.11.06, 21:59 to moje przypuszczenia są, ale sądzę że należałoby porównać może zrobimy jakieś badania kobiet posiadających kochanków? )) Odpowiedz Link Zgłoś
lotos.flower Re: czy macie ochotę lub myślicie o tym ? 08.11.06, 22:00 no ciekawa jestem wyników Odpowiedz Link Zgłoś
mamka_klamka Re: czy macie ochotę lub myślicie o tym ? 08.11.06, 21:59 mysia-mysia napisała: > ja też nie mam, ale myślę że nawet najlepszy mąż jest gorszy od takiego sobie > kochanka )) Bzdura DD Odpowiedz Link Zgłoś
mamka_klamka Re: mamka_klamka 09.11.06, 09:53 Nie sprawdzałam, ale zupełnie nie czuję takiej potrzeby. Jeśli kiepski kochanek to przyjemniość z seksu raczej nikła a tylko się nadenerwowac trzeba, że się wyda. Czy mąż nie może być jednocześnie kochankiem? Odpowiedz Link Zgłoś
estusia Re: mamka_klamka 09.11.06, 09:57 wydaje mi się , że w szczęśliwych związkach nie ma takiej potrzeby a nie każda trafia na ideał, lub ten ideał zamienia się w snoba i nie zamierza tego zmienić ... Odpowiedz Link Zgłoś
mama_oli_i_tomka Re: mamka_klamka 09.11.06, 09:59 Czasem jest i tak, że z meżem jest bardzo dobrze i nic specjanie nie można mu zarzucić a jednak czegoś brak... i tu jest miejsce dla tego "drugiego" faceta... Odpowiedz Link Zgłoś
mamka_klamka Re: mamka_klamka 09.11.06, 10:03 estusia napisała: > wydaje mi się , że w szczęśliwych związkach nie ma takiej potrzeby a nie każda > trafia na ideał, lub ten ideał zamienia się w snoba i nie zamierza tego zmienić > ... Ooo, mój mąż jest daleki od ideału ale w łóżku jest niezły. Odpowiedz Link Zgłoś
estusia Re: mamka_klamka 09.11.06, 10:10 moj jest troche wiecej niż niezły, ale łóżko to nie wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
mamka_klamka Re: mamka_klamka 09.11.06, 10:17 Jasne, że łóżko to nie wszystko, ale idałów nie ma a jego wady mi nie przeszkadzaja za bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
estusia Re: mamka_klamka 09.11.06, 10:19 jeszcze 6 lat temu mowiłam to samo, jego wady ? a co to za wady? a teraz te wady dosłownie mnie duszą.... Odpowiedz Link Zgłoś
mamka_klamka Re: mamka_klamka 09.11.06, 10:28 A czy kochanek nie ma wad? Czy jeszcze ich nie widzisz? A może widzisz, ale JESZCZE Ci nie przeszkadzaja? Nie twierdzę, że za parę lat wady mojego męża też zaczną mnie dusić, ale też nie zakładam z góry, że tak będzie. Gdybym zakładała, że kiedyś się z mężęm rozstanę to wogóle ślubu bym nie brała. Może jestem naiwna, ale wierzę w miłość na całe życie. Odpowiedz Link Zgłoś
estusia Re: mamka_klamka 09.11.06, 10:38 dlatego ja slubu nie brałam i przestałam wierzyc w milosc na całe zycie a kochanek ? nie zyje z nim na codzien wiec tych wad nie widze, mysle ze napewno jakies ma a jak zaczne je dostrzegac to sobie znajde innego Odpowiedz Link Zgłoś
mamka_klamka Re: mamka_klamka 09.11.06, 10:43 Jest to jakiś sposób na zycie. Ja jednak wolę stabilizację. Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: czy macie ochotę lub myślicie o tym ? 08.11.06, 21:51 nie bo faceci to mongoly) Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia w tej chwili marze tylko o samotnosci 08.11.06, 21:53 zupelnie nie rozumiem jak zona, matka i pracownik ma jeszcze czas i sile na kochanka. Predzej juz kochanke dla meza, tylko zeby wychodzac zabierali dzieci. A ja sama w pustym domu....caly dzien.....uauauau Odpowiedz Link Zgłoś
mysia-mysia Re: w tej chwili marze tylko o samotnosci 08.11.06, 21:54 )) właśnie, kochanka dla męża by się przydała jeszcze żeby była nieco zołzowata to by wracał do domu skulony i szczęśliwy Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: w tej chwili marze tylko o samotnosci 08.11.06, 22:13 wieczna-gosia napisała: > zupelnie nie rozumiem jak zona, matka i pracownik ma jeszcze czas i sile na > kochanka. Predzej juz kochanke dla meza, tylko zeby wychodzac zabierali dzieci. > A ja sama w pustym domu....caly dzien.....uauauau oszalałaś jak znam życie, niemęża oraz stopień nasycenia jego czasu sprawami wagi najwyższej, to musiałabym mu sama taką kochankę znaleźć, umawiać w charakterze nieautomatycznej sekretarki, a potem jeszcze zawozić i przywozić i kupować prezerwatywy kupa nie interes Odpowiedz Link Zgłoś
annam10 :)))) 09.11.06, 15:48 Bardzo dobre, Gosiu)) Ale trochę martwi mnie fakt, że ja myślę dokładnie jak ty... ))) Odpowiedz Link Zgłoś
mysia-mysia Re: czy macie ochotę lub myślicie o tym ? 08.11.06, 22:10 ja sobie chyba jakiegoś poszukam ileż można być z jednym chłopem? )) zwłaszcza jak wkurzający jest Odpowiedz Link Zgłoś
marabr Re: czy macie ochotę lub myślicie o tym ? 08.11.06, 22:21 Przez cały czas o tym myslę. A gdzie ozna takiego znaleźć? Odpowiedz Link Zgłoś
mysia-mysia Re: czy macie ochotę lub myślicie o tym ? 08.11.06, 22:22 no właśnie, skąd go wziąć? Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: czy macie ochotę lub myślicie o tym ? 08.11.06, 22:24 pomyślcie laski, bo potem na innym forum albo nawet na tym samym jak sie przyznacie że macie kochanka to się dopiero dowiecie rewelacji o sobie ze hoho....toż przeważnie mamy do czynienia z samimi prawymi i szalenie moralnymi..... Odpowiedz Link Zgłoś
marabr Tak tylko się zdaje.. 08.11.06, 22:28 Założę się że połowa dziewczyn z forum- rożnych, ma coś na sumieniu. No ale skad wytrzasnac faceta siedzac w domu i ni ewychodzac z niego? Otkurcze problem. Ja bym chciala chociaz takiego kumpla do pogadania. Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Tak tylko się zdaje.. 08.11.06, 22:31 to ja wiem ,że nie wszystkie kryształowe są) ale wystarczy prześledzić wątki o zdradach-same wierne !!!!!!! skąd wytrzasnąć-hmmmm.przeważnie jakoś tak sam sie "napatacza"- nawet ten do pogadania tylko....poszłam na studia( następne dla zdrowia psychcznego co by w tym domu tylko nie być) i tak sobie gadamy bardzo nawet przyjacielsko))) Odpowiedz Link Zgłoś
mysia-mysia Re: Tak tylko się zdaje.. 08.11.06, 22:45 kumpli mam w pracy, jeden jest nawet całkiem niczego sobie i wyraźnie milszy od innych, ale jakoś bym tak nie potrafiła ze świadomością że będę go codziennie widywać Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: czy macie ochotę lub myślicie o tym ? 08.11.06, 22:36 No, ja chyba mam największe szanse z was wszystkich na zdobycie kochanka hehe. Trzeba mi tylko znaleźć faceta, który by sie zgodził na randki we czwórkę - ja, on i dwa małe ssaki. Najstarszego syna nie liczę, potrafi juz sam jeść, to go można komuś podrzucić natenczas Ale pomarzyć zawsze można... Odpowiedz Link Zgłoś
estusia Re: czy macie ochotę lub myślicie o tym ? 08.11.06, 22:39 hoho nikt nie ma rózowo, jak sie ma małe dziecko to jest problem, bo trzeba je miec z kim zostawic no i tłumaczyc sie gdzie sie wychodzi i wymyslac nowe historyjki... wcale nie jest tak łatwo Odpowiedz Link Zgłoś
mama_oli_i_tomka Re: czy macie ochotę lub myślicie o tym ? 08.11.06, 22:40 Warto mieć przyjaciółkę którą się często odwiedza Odpowiedz Link Zgłoś
marabr Re: czy macie ochotę lub myślicie o tym ? 08.11.06, 22:52 A jak się nie pracuje, nie studiuje i rzadko kolezanki przychodza a meża nie ma od rana do wieczora. W sumie synek jeszce malutki to nie rozumie ale skad wziąść chłopa? hm :-0 Odpowiedz Link Zgłoś
mama_oli_i_tomka Re: czy macie ochotę lub myślicie o tym ? 08.11.06, 22:53 Mam podsunąć jakiś pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś
gacusia1 Nie i nie... 08.11.06, 23:16 To dla mnie zbyt skomplikowane.Jestem ciut ,-) "roztrzepana" i jeszcze do tego kamuflowac sie,klamac,lawirowac...nie,dziekuje."jak sie nie ma co sie lubi,to sie lubi,co sie ma" Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Estusia 08.11.06, 23:33 Nie oceniam i nie moralizuję. Zastanawiam się tylko, czy nie boisz się, że się w sobie zakochacie? I co wtedy? Znam jeden taki przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
estusia Re: Estusia 08.11.06, 23:40 i w tym jest sztuka by być razem i nic nie czuć, raczej się tak nie da, ja nie umiem bez tej iskry, ale tez nie włażę dalej Odpowiedz Link Zgłoś
luxure Re: czy macie ochotę lub myślicie o tym ? 09.11.06, 10:56 Wiesz co, kochanka to może niekoniecznie, chociaż nie mówię nie Raczej przyjaciela którego niestety nie mam w moim mężu, bo jest samolubnym leniem i egoistą. Chciałabym Takiego faceta, z którym można pogadać, wyrwać sie gdzieś, pośmiać i posmucić, który by mnie nie gasił, że moje problemy to "duperele" a jego to "priorytety". Gościa który by sie nie czepiał o głupoty i nie obrażał bez powodu. Jednym słowem chciałabym mieć NORMALNEGO faceta. Pytanie tylko gdzie go szukac?? Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiora78 Re: czy macie ochotę lub myślicie o tym ? 09.11.06, 11:23 Myślimy, myślimy. Przyznam się, że kiedyś miałam, teraz mam 2 letniego synka, ale znowu zaczynam myśleć. Nie narzekam na mojego faceta, ale coś bym chciała zrobić. Jak się coś nadarzy to kto wie... Dla mnie mąż to jedno a kochanek drugie, nigdy nie można łączyć tych dwóch rzeczy, męża się kocha a pragnie kochanka. Odpowiedz Link Zgłoś
gruba-buba pomarzyć zawsze można... 09.11.06, 11:19 czemu nie? Od marzeń do czynów daleka droga i nikomu krzywdy nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
mama.igora Re: czy macie ochotę lub myślicie o tym ? 09.11.06, 11:23 Zero libido ostatnio, wiec nawet meaz nie moge obrobic. Poza tym te zasady... Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha9991 Re: czy macie ochotę lub myślicie o tym ? 09.11.06, 11:24 jesli juz to w gre wchodzi tylko jeden facet - ale i tak wydaj mi sie ze nie dalabym rady isc na calosc, a jak bym dala to czulabym sie strasznie zle potem co innego myslec co innego wykonac Odpowiedz Link Zgłoś