Dodaj do ulubionych

Dzień Mamy

IP: *.* 21.05.01, 19:33
Nie ma co ukrywać, zbliża się. Czego SOBIE SAMYM życzycie z tej okazji? Bo ja udanej operacji synka, żeby moj mąż był częściej w domu, i żeby w nowej pracy nie pytali mnie o to ile mam dzieci i ile zamierzam jeszcze mieć. Jak mi się coś jeszcze przypomni, to dopiszę.
Obserwuj wątek
    • Gość: jola Re: Dzień Mamy IP: *.* 21.05.01, 19:55
      a ja życzę sobie żebym zawsze była tak szczęśliwa jak w tej chwili, co prawda nie trafiłam 6 w totka, ale mam dwie cudowne dziewczyny, męża,który docenia moją pracę mimo że "tylko siedzę w domu z dziećmi" no więc życzę sobie żebym codzienie miała taki dobry humor :hap: i żebym wreszcie miała normalny Dzień Matki bo ostatnie dwa spędziłam w szpitalach.
    • Gość: Katasia Re: Dzień Mamy IP: *.* 22.05.01, 07:29
      A ja sobie życzę, żeby mój Dzidziuś urodził się zdrowy, gotowy do przyjścia na ten świat.
      • Gość: Agata Zaleska Re: Dzień Mamy IP: *.* 22.05.01, 08:40
        A ja życzę sobie, żebym umiała się cieszyć z tego co mam: dwoje zdrowych dzieci, zdrowie swoje i męża, własny dach nad głową, praca. I żebym się nie zdręczała drobiazgami, które wobec powyższego nie mają większego znaczenia.
    • Gość: Monika_W Re: Dzień Mamy IP: *.* 22.05.01, 12:20
      A ja zycze sobie znikniecia lekow o wszystkich i wszystko i powrotu postawy wobec zycia jaka mialam przed zajsciem w ciaze :)))))))PS. a poza tym to szczesliwego przyjscia na swiat malutkiej Julki :)
    • Gość: Krutka Re: Dzień Mamy IP: *.* 23.05.01, 15:57
      A ja życzę sobie bezbolesnego powrotu do pracy, zwłaszcza dla mojej małej Eli, którą z ciężkim sercem za miesiąc będę musiała oddać pod opiekę obcej osobie :cry:
    • Gość: Kalina Re: Dzień Mamy IP: *.* 24.05.01, 06:54
      Bardzo spodabala mi sie ta forma skladania zyczen na Dzien Matki. Zycze sobie abym potrafila cieszyc sie z tego co mam, nie martwiła sie tak bardzo przyszloscia i umiała przekazac mojemu malenstwu taka sile zyciowa zeby dala sobie rade ze wszystkim co ja spotka.
      • Gość: tyska Re: Dzień Mamy IP: *.* 24.05.01, 09:17
        Życzę sobie CIERPLIWOŚCI, żeby moje pociechy wyrosły na szczęśliwe osóbki, większego mieszkanka i spełnienia(prawie) wszystkich marzeń.
    • Gość: Marta_P Re: Dzień Mamy IP: *.* 24.05.01, 06:54
      A ja życzę sobie żeby mój Misio był zdrowy i żebym mogła wyprowadzić się na swoje od kochanych tesciów!
    • Gość: UlkazPoznania Re: Dzień Mamy IP: *.* 24.05.01, 08:13
      Ja sobie i wszystkim mamom życzę wielkiej radości z maluszków, wspaniałych przyjaciół dookoła, mniej trosk a więcej szczęścia, miłości i gwiazdki z nieba.A przyszłym mamom dużo łez szczęścia.
    • Gość: Adzia Re: Dzień Mamy IP: *.* 24.05.01, 09:35
      A ja sobie życzę, żebym potrafiła cieszyć się z byle czego (jak kiedyś...) i żeby pierwsze próby chodzenia mojej córeczki (może już niebawem) nie były takim diabłem strasznym, jak go wszyscy malują ;-)
    • Gość: Beata(mama Ali i Zuzi) Re: Dzień Mamy IP: *.* 24.05.01, 09:37
      Życzę Wam i sobie aby nasze pociechy nigdy nie musiały cierpieć.Dzisiaj po raz pierwszy będę obchodzić ten dzień w przedszkolu, od samego rana jestem bardzo wzruszona
    • Gość: angelika Re: Dzień Mamy IP: *.* 24.05.01, 11:21
      Życzę sobie aby moje drugie dziecko urodziło się zdrowe i silne. Aby synek zaakceptował i pokochał nowego członka rodziny. Chciałabym znów cieszyć się drobiazgami i wreszcie przeprowadzić się do naszego nowego mieszkanka. Wszystkim mamom życzę aby czuły się piękne i zadbane i miały choć trochę czasu dla siebie.
    • Gość: Mariusz Re: Dzień Mamy IP: *.* 24.05.01, 13:22
      Życzę wszystkim Mamuśkom,Radości z Małych Pociech i nieustannego wsparcia ze strony mężów (także tych oglądających mecze i siedzących non-stop w fotelu). Będzie dobrze :)Pa!
    • Gość: Suzann Re: Dzień Mamy IP: *.* 24.05.01, 19:20
      A ja zycze sobie aby nasze pierwsze malenstwo przyszlo na swiat zdrowe i usmiechniete. Zycze sobie bysmy szyko mieli nastepne :). A wszystkim mamom zycze pociechy z dzieci i aby zawsze byly zadowolone i aby spelnily im sie wszystkie marzenia :)
    • Gość: Agucha Re: Dzień Mamy IP: *.* 24.05.01, 21:56
      Zyczę sobie i wszystkim mamom: zadowolenia z kochającego, wyrozumiałego i wspomagającego męża, miłości szalonej i wciąż młodej na kolejne lata, radości z naszych pociech, oby i one zawsze myślały o nas z miłością,jak najlepszych kontaktów z rodzicami i teściami, pogodzenia pracy zawodowej z tworzeniem i podtrzymywaniem ogniska domowego oraz uśmiechu, uśmiechu, uśmiechu i pogody ducha
    • Gość: Patrycja Re: Dzień Mamy IP: *.* 25.05.01, 23:50
      jako pierwsza składam Wam wszystkim dzisiaj życzonka - obyście od swoich dzieciaczków dostały piękne kwiatuszki i laurki !!! a sobie życzę więcej cierpliwości do mojego szalonego syna i jakiejś takiej radości życia,którą po drodze gdzieś zgubiłam...
      • Gość: Suzann Re: Dzień Mamy IP: *.* 26.05.01, 04:00
        Hej! Ja wszystkim zycze spelnienia marzen. Tym z Was ktore tu napisaly aby spelnilo sie przede wszystkim to czego same sobie zyczyly. No i oczywiscie duzo szczescia, zdrowia i pociechy z dzieci.A mi, w imieniu malenstwa, moj maz zlozyl zyczenia. A ja sobie zycze abymw koncu poczula pierwsze ruchy, bo juz sie nie moge doczekac :)Milego dnia wszystkim :)
    • Gość: Katja Re: Dzień Mamy IP: *.* 26.05.01, 17:27
      Niech zyja wszystkie Mamy swiata! Ja dostalam dzis od mojej corci najpiekniejsza laurke jaka kiedykolwiek widzialam a zyczenia ktore napisala wywolaly lzy w oczach cytuje:"Moja Mama ma oczy zielone,jej najwieksza ozdoba sa usta,lubie kiedy Mama ubiera sie w sukienke,czesto razem bawimy sie z Julkiempodziwiam ja za to ze jest dobra.Moja Mama jest najwspanialsza na swiecie!"... ide po chusteczke...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka