Dodaj do ulubionych

Forum dyskusyjne i site Web.

IP: *.* 18.07.01, 21:41
Moje kochane !!!Bede Wam bardzo wdzieczna za adresy Waszych ulubionych forum i site Web. Uwazam ze powinnysmy zrobic cos w rodzaju zlotej ksiegi adresow internetowych, ktora by byla ciagle dostepna na «Dziecku». Moze sa miedzy nami osoby, ktore robia ich wlasne site Web jak Bogusia, czy inne ktore po prostu beda mialy ochote podzielic sie swoimi ulubionymi stronami. Uwazam, ze byloby wspaniale zamieszczac cos w rodzaju: «10 najlepszych site Web na kazdy miesiac». Taka domowa lista przebojow na najrozniejsze tematy, ktore mogly by nam pomoc lub tez nas rozbawic.Pozdrowienia.
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Forum dyskusyjne i site Web. IP: *.* 19.07.01, 08:04
      Bardzo lubię wchodzić na forum dyskusyjne gazety wyborczej.Kiedy na forum zdrowie czytam niektóre dyskusje, prawie się ze śmiech pokładam. Niektóre posty są nawiedzone, ale generalnie naprawde bardzo je lubię.Wpadnijcie, poszperajcie. Adres to www.gazeta.pl
      • Gość: guest Re: Forum dyskusyjne i site Web. IP: *.* 19.07.01, 08:14
        No, Wyborcza jest fajna czasem, bo trafiają się inteligentni ludzie. Ale wczoraj np. pokładałam się ze śmiechu, czytając wątek (na forum "Kobieta") w którym jakiś facet napisał, że kobiety są głupsze i słabsze, a na każdy argument odpowiadał w stylu idź do garów, albo idź się wypłacz. A co do fajnych Wes site"ów polecam niestety amerykański: www.abcparenting.com. Ilość informacji - nie do ogarnięcia. Dokładnie wszystko, co chcecie wiedzieć, tam jest. Szkoda, ze nie ma takich stron po polsku...
        • Gość: guest Re: Forum dyskusyjne i site Web. IP: *.* 19.07.01, 10:53
          Masz Adziu rację, że nie ma. Ale sądząc po ilości postów i wątków, jeszcze troche na edziecko będzie można znalezc wszelkie informacje potrzebne w "domu i zagrodzie". :hot: :hello:Tyska
          • Gość: guest Re: Forum dyskusyjne i site Web. IP: *.* 19.07.01, 11:02
            mam nadzieję! edziecko jest po prostu super, tylu wspaniałych ludzi się tu spotyka! No a za amerykańskimi serwisami stoją potężne pieniądze...oni lubią wszystko robić z rozmachem.:bounce:
        • Gość: guest Re: Forum dyskusyjne i site Web. IP: *.* 19.07.01, 11:37
          Forum amerykanskie polecone przez Andię jest swietne!Ze swojej strony polecam parentsplace.com. Maja bardzo żywą listę dyskusyjna, tylko trudno się w niej połapać - dziwnie prowadzą wątki.Forum abcparenting.com jest świetne. Musze tam jeszcze zajrzeć na chwilę :bic:Czy ktoraś z mam wie co po angielsku znaczy skrót SHAM?
    • Gość: guest Re: Forum dyskusyjne i site Web. IP: *.* 20.07.01, 09:34
      Dla niemieckojezycznych polecam www.eltern.de oraz www.9monate.deJest tez wiele stron o blizniakach, ktore ostatnio mnie ciekawia najbardziej. Stamtad mozna sie rzeczywiscie dowiedziec ciekawych rzeczy! zapraszam do dyskusjipozdrowionkaasia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka