Dodaj do ulubionych

Dwa niebieskie paseczki

IP: *.* 20.07.01, 11:43
Kochani, życie jest piękne!!! Mam w oczach dwa cudowne niebieskie paseczki. Termin - pierwszy dzień wiosny. Jestem szczę?liwa ale z drugiej strony dopadły mnie wštpliwo?ci. Jak sobie poradzę z trójkš dzieciaków, jak chłopcy zareagujš na fakt powiększajšcej sie rodziny, jak zareaguje reszta rodziny, rodzice i te?ciowie - oni uznajš to za głuptę, trzecie dziecko. Będziemy rodzinš wielodzietnš. Nic to, jeste?my z mężem szczę?liwi. Udało się w pierwszym miesišcu starań. Oby teraz wszystko dalej szło dobrze.Chce mi się płakać ze szczę?cia. Buuuuuuu
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Dwa niebieskie paseczki IP: *.* 20.07.01, 12:12
      Najserdeczniej gratuluję! Będziemy więc razem przeżywać ten najpiękniejszy czas oczekiwania. Moja Kruszynka przyjdzie na świat pod koniec marca!
    • Gość: usia Re: Dwa niebieskie paseczki IP: *.* 20.07.01, 12:23
      To juz druga dobra nowina dziś. Ale sie ludzie rozmnażają. Gratuluję i zazdroszcę.
    • Gość: guest Re: Dwa niebieskie paseczki IP: *.* 20.07.01, 12:28
      Serdeczne buziaczki! a jak jeszcze będzie dziewczynka, pomyśl, z dwoma starszymi braćmi nie musicie sie bać ewentualnych adoratorów...
    • Gość: guest Re: Dwa niebieskie paseczki IP: *.* 20.07.01, 13:13
      Co tam się martwisz jak zareaguja inni, powiedz im że polujesz na córkę i już. Gratulacje :-)!
    • Gość: guest Re: Dwa niebieskie paseczki IP: *.* 20.07.01, 13:26
      Co za niezwykly dzien! Tyle radosnych wiesci. Gratulacje!Zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia (takze tego psychicznego i duchowego) dla calej rodziny.Pawel
    • Gość: guest Re: Dwa niebieskie paseczki IP: *.* 20.07.01, 13:28
      fajnie masz.................................... i napewno dasz sobie rade...................
    • Gość: guest Re: Dwa niebieskie paseczki IP: *.* 20.07.01, 13:32
      no to gratulacje dla moich "rówieśniczek" , ja mam termin na 24 marca.Celina
      • Gość: guest Re: Dwa niebieskie paseczki IP: *.* 20.07.01, 13:58
        Jejku! GRATULUJĘ!!!!!Strasznie Wam zazdroszczę!!! Jak ja uwielbiam "ciażyć"!!!! Też chce! Dwójka juz jest, a mieszkania zero, na własne nie ma szans, wydeptujemy ścieżki w gminie, jak juz będzie lokum (chodź jeden pokoik nie marzę o większym) to zabieram(-y) się do dzieła. Ale macie dobrze, możecie polożyć rękę na brzuszku....Idę się przytulić do Ali (Zunia spi)
        • Gość: guest Re: Dwa niebieskie paseczki IP: *.* 20.07.01, 15:13
          Dziękuję wszystkim za ciepłe słowa. Wła?nie sie popłakałam, oczywi?cie ze szczę?cia. Wiesz jojo, argument, że poluję na córkę będzie dobry w przypadku mojej mamy - ona zawsze chciała mieć tę wymarzonš wnuczkę.My?lę, ze na dzi? już koniec pracy. Ide do Smyka pooglšdać ubrania w rozmiarze 56. Nie zapomne też o moich chłopakach.Jeszcze raz wielkie dzięki za dobre słowo. Pan Bóg Wam w dzieciach wynagrodzi.
    • Gość: guest Re: Dwa niebieskie paseczki IP: *.* 20.07.01, 15:24
      Więc dzisiaj to składam same gratulacje. Więc Marto duuuży buziak i nie przejmuj się tym co mówią inni nas było 5 siostrzyczek i było fajnie. Cieszę się Twoim szczęściem.Pa Aga mama Pawełka
    • Gość: guest Re: Dwa niebieskie paseczki IP: *.* 20.07.01, 17:24
      Marto, gratuluję!Moje "nasionko" ma już 12 tygodni. Będzie naszym drugim oczkiem w głowie - dwa lata młodszym od pierwszego.Ogromnie się cieszymy, wprost szalejemy ze szczęścia.Pierwszą, nieprzemyślaną, reakcją mojej Mamy, było pytanie: Zgłupiałaś? Może i zgłupiałam, ale jestem szczęśliwa.
    • Gość: guest Re: Dwa niebieskie paseczki IP: *.* 20.07.01, 18:12
      Oczywiscie gratuluje i zazdroszcze ...Buuuuuuuuuu ja też chce drugiego malutkiego dzidziusia..... Niestety musze jeszcze poczekać. Zdrówka zdrówka i jeszcze raz zdrówka Pozdrawiam Kassia
    • Gość: guest Re: Dwa niebieskie paseczki IP: *.* 20.07.01, 18:23
      Marta! Cudowna wiadomość! Gratulacje, buziaczki i głaskanko po brzuszku. A pamiętacie, jak pewien Ważny Pan powiedział w TV, że teraz w narodzie panuje tendencja mama+tata+pies... Na szczęście bardzo się pomylił. Tak trzymać.Isia, mama tylko dwójeczki Michałka i Kasi
    • Gość: guest Re: Dwa niebieskie paseczki IP: *.* 21.07.01, 00:32
      Gratuluje i wszystkiego dobrego zycze :) NIe zazdroszczę, bo na razie moim marzeniem jest drugie, a nie trzecie :) Ale trzymam za ciebie kciuki.
    • Gość: guest Re: Dwa niebieskie paseczki IP: *.* 22.07.01, 21:40
      Gratulacje, gratulacje, gratulacje,......... gratulacje. My staramy się o dzidzię od ponad roku i nic z tego nie wychodzi. Dlatego to cudowne, że są osoby, którym udaje się zrealizować marzenia tak szybko.Pozdrowienia dla Ciebie i Wszystkich Grupowiczek oraz GrupowiczówKasia
    • Gość: guest Re: Dwa niebieskie paseczki IP: *.* 24.07.01, 08:31
      Hej Martagratulacje!!!!! moje pierwsze w zyciu dwa paseczki byly najcudowniejszym widokiem pod sloncem (mimo ze bylo to dzien po slubie i w dniu wyjazdu na sloneczne Karaiby!) skakalam ze szczescie, a po jakiejs chwili ze szczescia skakal moj maz!!!!!serdeczne buziaczki! asia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka