Dodaj do ulubionych

listopadowe mamy

IP: *.* 20.07.01, 15:21
Witam,Moj termin zostal wyznaczony na 28 listopada. To moja drugie dziecko, syn ma 14 lat. Czy sa tu jakies inne "wiekowe" mamy. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: listopadowe mamy IP: *.* 23.07.01, 14:35
      Podobnie jak TY mam termin na 28.10 ale to dopiero mój debiut, więc nie mam doświadczenia."Pozdrawiam-Monka
    • Gość: guest Re: listopadowe mamy IP: *.* 23.07.01, 14:48
      Wiesz, z tym wiekiem to róznie bywa. Nawet 14 lat różnicy pomiędzy dziećmi o niczym jeszczenie ?wiadczy. Między moimi będzie trzy i sze?ć a i tak obawiam się, że będę zawyżać ?redniš wieku na porodówce. Na mnie czas przyjdzie w marcu, ale mój syn urodził się w listopadzie. Całš zimę spędziłam na spacerach - tylko wtedy moje dzięcię spało i dawało odpoczšć. Do dzisiaj pamiętam jak marzłam a mój pies odmawiał dalszych spacerów w takich warunkach. Tylu ciepłych ubrań jak wtedy to w życiu nie miałam. A te patenty - grube rajstopy, na to spodnie od dresu i gruba długa spódnica, dwie pary rękawiczek, szalik na głowę i dookoła szyi, wiecznie przemoczone buty. Straszne rzeczy napisałam ale mam nadzieję, że Cię nie przestraszyłam. Tak w sumie, to muszę powiedzieć, że mimo wszystko bardzo miło wspominam tamten okres. Te miesišce co? w sobie majš, sš jedyne w swoim rodzaju. To już się nie powtórzy - przy kolejnym dziecku oczywi?cie też jest fajnie ale już inaczej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka