Gość: guest IP: *.* 20.07.01, 15:21 Witam,Moj termin zostal wyznaczony na 28 listopada. To moja drugie dziecko, syn ma 14 lat. Czy sa tu jakies inne "wiekowe" mamy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: listopadowe mamy IP: *.* 23.07.01, 14:35 Podobnie jak TY mam termin na 28.10 ale to dopiero mój debiut, więc nie mam doświadczenia."Pozdrawiam-Monka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: listopadowe mamy IP: *.* 23.07.01, 14:48 Wiesz, z tym wiekiem to róznie bywa. Nawet 14 lat różnicy pomiędzy dziećmi o niczym jeszczenie ?wiadczy. Między moimi będzie trzy i sze?ć a i tak obawiam się, że będę zawyżać ?redniš wieku na porodówce. Na mnie czas przyjdzie w marcu, ale mój syn urodził się w listopadzie. Całš zimę spędziłam na spacerach - tylko wtedy moje dzięcię spało i dawało odpoczšć. Do dzisiaj pamiętam jak marzłam a mój pies odmawiał dalszych spacerów w takich warunkach. Tylu ciepłych ubrań jak wtedy to w życiu nie miałam. A te patenty - grube rajstopy, na to spodnie od dresu i gruba długa spódnica, dwie pary rękawiczek, szalik na głowę i dookoła szyi, wiecznie przemoczone buty. Straszne rzeczy napisałam ale mam nadzieję, że Cię nie przestraszyłam. Tak w sumie, to muszę powiedzieć, że mimo wszystko bardzo miło wspominam tamten okres. Te miesišce co? w sobie majš, sš jedyne w swoim rodzaju. To już się nie powtórzy - przy kolejnym dziecku oczywi?cie też jest fajnie ale już inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś