Gość: guest IP: *.* 04.08.01, 09:29 czy kTos moze mi powiedziec co To sa te cwiczenia oddechowe.do szkoly rodzenia nie chce chodzic,a nigdzie nie moge znalezc.podobno sa jakies,kTore sie robi w ciazy zeby doTlenic dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anuszka Re: cwiczenia oddechowe IP: *.* 04.08.01, 18:01 Asiu! Jakieś dwa -trzy tygodnie temu było o tym na edziecku. Ponieważ dwa tygodnie temu urodziłam drugie dziecko korzystając z ćwiczeń oddechowych, powiem tak- nie wyobrażam sobie bez nich swojego porodu. Bardzo mi pomogły- napiszę więcej- sprawiły, że czuje się pozytywnie "naładowana" po porodzie. Jeżeli nie znajdziesz tego czego szukasz- możesz na priv do mnie napisać Anuszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: cwiczenia oddechowe IP: *.* 04.08.01, 18:14 graTuluje dzidziusia!! szukam na edziecku ale nie moge znalezc.PamieTasz tytul? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: cwiczenia oddechowe IP: *.* 04.08.01, 18:19 ale chyba wlasnie znalazlam.dzieki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: cwiczenia oddechowe IP: *.* 04.08.01, 21:32 Cześć Asiu, czy możesz mi powiedzieć gdzie znalazłaś coś nt. tych ćwiczeń> Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: cwiczenia oddechowe IP: *.* 05.08.01, 10:20 wpisalam w wyszukiwarke "cwiczenia oddechowe" i konsekwentnie sprawdzalam linki.Ale czuje pewien niedosyT Odpowiedz Link Zgłoś