Dodaj do ulubionych

O zdradzie raz jeszcze

IP: *.* 24.08.01, 15:38
Proponuję zrobić anonimową ankietę.Widzę to tak - zamiast autora postu wpiszmy liczbę zdrad, adresu e-mail oczywiście nie wpisujmywink.Mam na myśli zdrady "fizyczne" obecnego i byłych partnerów.Ciekaw jestem wyników - myślę, że nie tylko ja.KristoVelMefistoP.S. Prośba. Nie dyskutujmy tu o "wynikach" ankiety - proponuje poświęcić temu nowy wątek w Salonie.
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: O zdradzie raz jeszcze IP: *.* 24.08.01, 15:39
      Proponuję zrobić anonimową ankietę.Widzę to tak - zamiast autora postu wpiszmy liczbę zdrad, adresu e-mail oczywiście nie wpisujmywink.Mam na myśli zdrady "fizyczne" obecnego i byłych partnerów.Ciekaw jestem wyników - myślę, że nie tylko ja.KristoVelMefistoP.S. Prośba. Nie dyskutujmy tu o "wynikach" ankiety - proponuje poświęcić temu nowy wątek w Salonie.
    • Gość: guest Re: O zdradzie raz jeszcze IP: *.* 24.08.01, 16:14
      Proponuję dodać literke wskazującą na płeć:M- mencizna, k - kobitka
    • Gość: guest Re: O zdradzie raz jeszcze IP: *.* 25.08.01, 14:11
      1. Nikt nie może być lepszy, więc po co?2. U mnie słowo droższe pieniędzy!
    • Gość: guest Re: O zdradzie raz jeszcze IP: *.* 27.08.01, 12:22
      1. Nikt nie może być lepszy, więc po co?2. U mnie słowo droższe pieniędzy!
    • Gość: guest Podsumowanie: zaskakujące wyniki :))) IP: *.* 31.08.01, 11:03
      Mamy Salon, wiec chyba można rozprawić się z wynikami...Niech będzie trochę z przymrużeniem ;-)Badanie wykonano na NIEREPREZENTATYWNEJ grupie 23 eresponentów. Badanie było dobrowolne. Erespondent mógł wskazać swoją płeć, lub z powodów obiektywnych utaić ją (np. współmałżonek stojący za plecami).Populacja erespondentów charakteryzuje się następującymi cechami:- 26,1% erodziców zdradziło,,- 4,3% erodziców zamierza zdradzić,- 69,6% erodziców nie zdradziło, w tym 12,5% zdecydowanie twierdzi, że to "nie wchodzi w rachubę".Wśród erespondentów ujawniających swoją płeć, temat zdrady prezentuje się następująco:- eMamy w 28,6% przypadków zdradziły swoich epartnerów, z czego połowa zdradziła więcej niż jeden raz, a średnio licząc 18,5 razy. Druga połowa emam zdradziła raz i a) żałuje tego, b) czeka na kolejną okazję c) nie wie co zrobić dalej.- 71,4% emam nie zdradziło.I na koniec zaskakujący wynik: przeciętny eTata w 100% jest wierny, nie zdradził, choć nie znane są jego myśli i plany na przyszłość :))Wyniki przedstawił: Wirtualny Ośrodek Subiektywnych Badań Społecznych
      • Gość: guest Re: Podsumowanie: zaskakujące wyniki :))) IP: *.* 31.08.01, 11:22
        Ale się ubawiłem :-).Wyniki są budujące. Mnie tylko zastanawia ten przypadek 28 razy. Ja po 5-6 razie straciłbym rachubę ;-)
        • Gość: guest Re: Podsumowanie: zaskakujące wyniki :))) IP: *.* 31.08.01, 11:32
          Zdaje się ,że dane skrajne i nieprawdopodobne należy odrzucić i nieuwzględniać w wynikach ( coś jak w punktacji sportowej- odrzucanie skrajnych ocenalbo w przytargach - odrzucanie skrajnych ofert jako niewiarygodnych). Dlatego postuluję aby Wirtulany Ośrodek Subiektywnych Badań Społecznych potraktował daną o 28 zdradach jako pomyłkę przy wpisywaniu, a nie wiarygodną informację. Gdyby to jeszcze podał M, to może,... ale K po tylu zdradach to chyba nie szukałaby towarzystwa na tym forum "edziecko", ale raczej na forum "imprezka".
          • Gość: guest Re: Podsumowanie: zaskakujące wyniki :))) IP: *.* 31.08.01, 11:46
            Wiesiu....Ja bym to słowo imprezka inaczej nazwała....;)ale po self-moderacji się nie wypowiem...:)Buźka Anja
      • Gość: guest Re: Podsumowanie: zaskakujące wyniki :))) IP: *.* 31.08.01, 11:23
        EEEE no to całkiem nieźle Panowie.Tylko w jakim świetle stawia to nas e-mamy :(Ale przyjmijmy hipotetycznie ze w ankiecie wzięło udział wiecej kobiet niź mężczyzn :)Pozdrówka Anja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka