Dodaj do ulubionych

Sprawdźmy pewną regułę

IP: *.* 12.10.01, 21:44
Witam Was Wszystkie !Podczas czytania postów o astrologicznych bliźniakach , przypomniała mi się zasłyszana kiedyś teoria , że kobieta rodzi dzieci według reguły - jeśli dziewczynka urodzi się w miesiącu parzystym , to chłopiec w nieparzystym i na odwrot.Córeczki Bogusi potwierdzają tą regułę .Wszystkie urodziły sie w miesiącach nieparzystych. U mnie jest tak samo - mam czterech chłopców - wszyscy urodzili się w miesiącach parzystych. To oczywiście tylko zabawa , ale cos w tym jest.Ja sprawdzilam rodzinę i znajomych - w większosci przypadkow sie sprawdzilo . A jak to jest u Was ? Serdecznie pozdrawiam - Magda
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Sprawdźmy pewną regułę IP: *.* 12.10.01, 23:08
      Hihihihi, moja Ania jest z marca, jakby nie patrzeć miesiąc nieparzysty. Pozdrawiam.Bunia
    • Gość: guest Re: Sprawdźmy pewną regułę IP: *.* 12.10.01, 23:16
      Wystarczy iść na oddział noworodków, albo wziąć gazetę, gdzie są drukowane zdjęcia noworodków - jakoś nie widać tej regóły
      • Gość: guest Re: Sprawdźmy pewną regułę IP: *.* 13.10.01, 04:44
        Ale to chyba chodzi o dzieci tej samej matki, tak? Jezeli corki w parzystym, to synowie w nieparzystym, albo odwrotnie, dobrze rozumiem?Ja mam na razie coreczke szt. 1, urodzona w sierpniu, zobaczymy, co bedzie dalaj, bo nie chcemy, zeby byla jedynaczka. A spotkalyscie sie z wahadelkiem nad dlonia? Jak sie husta w linii prostej, to bedzie chlopiec, a jak zatacza kolko, to dziewczynka. U mnie caly czas wychodzil syn, wiec pewnie dlatego mam coreczke - hi, hi. Swoja droga - czego to ludzie nie wymysla, zeby sobie zycie ubarwic?!
      • Gość: guest Re: Sprawdźmy pewną regułę IP: *.* 13.10.01, 07:45
        Wstydziłbyś się KvM.Ja nie robię takich błędów ortograficznych.Pamiętaj o zmianie nicka na twój!!!!!!!!!!!!:-( Dorka ;-)
      • Gość: guest Re: Sprawdźmy pewną regułę- do Dorki IP: *.* 13.10.01, 07:49
        No wiesz co?! Wydawałoby się że taka mądra dziewczyna a nie zrozumiała!!!Pozdrawiam Edyta
        • Gość: guest Re: Sprawdźmy pewną regułę- do Dorki IP: *.* 13.10.01, 07:51
          Dzięki Edytka ;-)Dorka
      • Gość: guest Re: Sprawdźmy pewną regułę IP: *.* 13.10.01, 08:09
        Ja mam 2 synów,kazdy z nich urodził sie w miesiącu nieparzystym(maj,lipiec),ale moja mama ma 2 córki-jedna (ja)urodziła sie w listopadzie a druga(moja siostra) w grudniu0wiec to już nie gra.Pozdrawiam.
    • Gość: guest Re: Sprawdźmy pewną regułę IP: *.* 13.10.01, 07:41
      Ale numer!U mnie też się to sprawdza; Kasia niepazysty maj a Maciek parzysty czerwiec.Coś takiego - czego to ludzie nie wymuślą :)PozdrowionkaMałgosia
      • Gość: guest Re: Sprawdźmy pewną regułę IP: *.* 14.10.01, 23:03
        Zgadza się-Kuba maj(5); Marysia grudzień(12).Ale numer!!!
    • Gość: guest Re: Sprawdźmy pewną regułę IP: *.* 13.10.01, 07:47
      Sprawdziłam u mnie, moich rodziców mojego męża i WSZĘDZIE SIĘ ZGADZA !!!!!! - ale numer!Edyta
      • Gość: guest Re: Sprawdźmy pewną regułę IP: *.* 13.10.01, 07:58
        Whaaahhhhhhhhhhaaaaaa.:cry:A moj maz:siostra-parzysty: czerwiec. On-tez parzysty: grudzienNo i moja rodzina:bracia:1.nieparzysty-lipiec2.parzysty-luty(fakt,ze sie urodzil przed terminem przez cesarke ale termin byl na 3 tyg pozniej czyli 21 lutego. A moze by sie spoznil?????siostraparzysty-kwiecienja-parzysty-grudzienBuhuuuuuuuuuu.:cry:My chyba jacyc pokreceni.Wypadamy z reguly.:(
        • Gość: guest Re: Sprawdźmy pewną regułę IP: *.* 13.10.01, 08:58
          Znowu zaczynacie....skąd się to bierze?????Pozdrawiam Anja
    • Gość: guest Re: Sprawdźmy pewną regułę IP: *.* 14.10.01, 20:34
      Cześć. U mnie jest tak: ja urodziłam się w parzystym (X) mój brat nieparzystym (XI). U mojego męża: on w parzystym (IV), jego brat też (IV)a siostra nie (V). To by się na tyle teoria zgadzała w moim przypadku. Pa. Magda
    • Gość: guest Re: Sprawdźmy pewną regułę IP: *.* 15.10.01, 08:03
      U mnie też się sprawdziło, tzn. ja urodziłam się miesiącu parzystym, a mój brat w nieparzystym; mój mąż urodził się w miesiącu parzystym i jego brat też.A więc PRAWDA.Pozdrawiam,Ludek
    • Gość: guest Re: Sprawdźmy pewną regułę IP: *.* 15.10.01, 20:01
      W przypadku mojego synka reguły nie ma. Urodził się w styczniu m-c nieparzysty. PozdrawiamAga
      • Gość: guest Re: Sprawdźmy pewną regułę IP: *.* 16.10.01, 15:49
        Gdybyś miała jeszcze jedno dziecko, to możnaby wysnuć jakieś wnioski :)Ta reguła porównuje miesiące urodzin rodzeństwa. Gdybyś miała córkę urodzoną w parzystym, to by znaczyło, że działa. Ja czekam do marca, to wam powiem, czy działa.
        • Gość: guest Re: Sprawdźmy pewną regułę IP: *.* 16.10.01, 15:51
          ... zapędziłam się, a tak naprawdę to za grosz w to nie wierzę!
        • Gość: guest Re: Sprawdźmy pewną regułę IP: *.* 17.10.01, 09:11
          ;-) Podoba mi się ta reguła. U mnie obie panienki urodziły się w parzystym. Ale mojej mamie nie pasuje, bo ja urodziłam się w czerwcu, a siostra we wrześniu :-):hello: Tyska
    • Gość: guest Re: Sprawdźmy pewną regułę IP: *.* 15.10.01, 20:22
      Ale numer... Mój synek urodził się w lipcu, moja córeczka, mimo, że miała termin na wrzesień, urodziła się w sierpniu...
      • Gość: guest Re: Sprawdźmy pewną regułę IP: *.* 15.10.01, 20:37
        A ja mam termin na 28 maja. No tak. Nie mowilam,ze bedzie kolejna dziewczynka.;)-zwlaszcza,ze po mojej historii dystosji nie pozwola mi sie `przeterminowac`
    • Gość: guest Re: Sprawdźmy pewną regułę IP: *.* 16.10.01, 15:42
      Piszę ciąg dalszy, niestety dalej mi się nie zgadza. A oto wyniki: moja mama - V, jej siostra - IX, brat - I; mama mojego Krzyśka - I, jej siostra - VI, brat - III. Pa. Magda mama chorej aktualnie Paulinki
    • Gość: guest Re: Sprawdźmy pewną regułę IP: *.* 16.10.01, 21:26
      Urodziłam Piotrusia w sierpniu - czyli 08. Ja się urodziłam w listopadzie - 11, mój mąż w październiku - 10 :), ale...Moja mama w czerwcu - 06, moja teściowa w sierpniu - 08.No więc ... chyba nic z tego.
    • Gość: Barba Re: Sprawdźmy pewną regułę IP: *.* 17.10.01, 09:03
      Niezła zabawa!Moje dziewczyny urodziły sie w m-cach parzystych (4, 12). Właśnie zdałam sobie sprawę,że wg chińskiej teorii którą swego czasu na czacie ćwiczyła joanne(pozdrawiam), mielibysmy pracować nad synkiem w styczniu a to znaczyłoby ze urodziłby sie we wrzesniu (9)- ALE UBAW!!!! :lol:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka