Gość: guest IP: *.* 31.10.01, 08:42 Wiem, że ten temat już był, ale nie mogę znaleźć (wyszukiwarka też). Bardzo proszę o opinię. W poniedziałek muszę podjąć decyzję czy kupić. Trochę drogo, ale jeśli będą efekty zapłacę każdą cenę.ada Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: Dieta HERBALIFE jeszcze raz IP: *.* 31.10.01, 09:01 Przyznaję, że miałam podejscie do herbalife, ale w końcu przekonana pzrez męża, powiedziałam nie! Wiem, że ich prezentacja brzmi przekonująco, okraszona zdjęciami i gwarancją zwrotu pieniędzy bez podania powodu, ale jak potem popytałam tu i ówdzie to tylko chwuty reklamowe - delikatnie rzecz ujmując. Poza tym jakos nie mam przekonania do medykamentów sprzedawanych poza oficjalną siecią aptek czy zielarni, tylko gdzies pokątnie po domach. Ja zrezygnowałam, chociaż już byłam w szponach depresji, bo latao się zbliżało, ja ciągle nie mogłam zgubić ciążowych kilogramów itd, itp. Po rozmowie z zaprzyjaźnionym lekarzem dałam sobie spokój z dietą Herbalife tylko: zaczęlam ćwiczyć ( ztym bez przesady), zmieniłam sposób żywienia (stopniowo, co by organizm nie zwariował)a przede wszystkim ograniczyłam słodkie i wszelkie soki owocowe. Efekty są, może nie tak spektakularne jak może byłyby przy Herbalife (gdyby w ogóle były), ale najważniejsze, że są.Aha, polecam L-Karnityne Olipm plus ( w każdej aptece), która pomaga spalać tłuszcz.Adziu - przy budowie schudniesz! Cierpliwosci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Dieta HERBALIFE jeszcze raz IP: *.* 31.10.01, 09:02 Ada - sorry, pomyliło mi się z Adzią z tą budową! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Dieta HERBALIFE jeszcze raz IP: *.* 31.10.01, 09:19 Budowę mam już za sobą. . Wtedy byłam w ciąży.Dzięki za odpowiedź, ale takie jedzonkowe ograniczenia na mnie nia działają. Ciężki kaliber. Potrzebuję skutecznego "kopa". Poczytałam trochę w necie i odstręczają mnię, szczerze mówiąc ich prymitywne reklamówki. Zbytnio trącą tanimi magazynami dla pań. Coś w rodzaju "te ręce leczą"". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Dieta HERBALIFE jeszcze raz IP: *.* 31.10.01, 09:35 Aduniu kochana,Ja mam za sobą herbalife, cambridge, Meridię etc. Powiem szczerze to na nic jak nie ma woli - silnej ogromnie. Herba... truskawkowy - względne, ale dla mnie na trzy dni, dalej nie mogłam, poszło do kosza.Chyba musimy w końcu się zebrać razem i wziąć w garść.Serdecznie Cię pozdrawiam.Ola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Dieta HERBALIFE jeszcze raz IP: *.* 31.10.01, 10:16 Hej Olaju!Kiedy Ty to wszystko zadążyłaś przetestowac? Muszę się czegoś chwycić! Postanowiłam zacząć od poniedziałku. DOŁĄCZ SIĘ!!! Będzie raźniej.Będziemy się wspierać mailowo.Już wczoraj oparłam się ciasteczku, ale ślinotoku dostałam po pas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Dieta HERBALIFE jeszcze raz IP: *.* 31.10.01, 09:35 Hej, ja polecam Diete Cambridge. Efekt - 6 kg w 3 tygodnie, teraz mam 2 tygodnie "przerwy" i znów 6 kilo w 3 tygodnie. Pozatym nie kupuje pokątnie tylko w Instytucie Diety Cambridge gdzie co tydzień mam konsyltacje. Dietę poleciła mi pani z Instytutu Żywienia. Jakby co to pytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Dieta HERBALIFE jeszcze raz IP: *.* 31.10.01, 09:42 więcej w poście "odchudzanie po porodzie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Dieta HERBALIFE jeszcze raz IP: *.* 02.11.01, 05:48 Popieram Farciare. Jest to dieta tzw glodowkowa bo ok 400kalorii dziennie ale naprawde dziala. Co prawda w trzecim dniu spadlam z kraweznika ale potem bylo juz lepiej. W ciagu 10 dni schudlam ponad 4 kg i zajelo mi rok czasu ciezkiej pracy (jesli mozna zaliczyc do ciezkiej pracy wieczne "zagladanie" do lodowki) aby te 4 kilo wrocilo. PowodzeniaKinga Odpowiedz Link Zgłoś