Dodaj do ulubionych

Dieta HERBALIFE jeszcze raz

IP: *.* 31.10.01, 08:42
Wiem, że ten temat już był, ale nie mogę znaleźć (wyszukiwarka też). Bardzo proszę o opinię. W poniedziałek muszę podjąć decyzję czy kupić. Trochę drogo, ale jeśli będą efekty zapłacę każdą cenę.:)ada
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Dieta HERBALIFE jeszcze raz IP: *.* 31.10.01, 09:01
      Przyznaję, że miałam podejscie do herbalife, ale w końcu przekonana pzrez męża, powiedziałam nie! Wiem, że ich prezentacja brzmi przekonująco, okraszona zdjęciami i gwarancją zwrotu pieniędzy bez podania powodu, ale jak potem popytałam tu i ówdzie to tylko chwuty reklamowe - delikatnie rzecz ujmując. Poza tym jakos nie mam przekonania do medykamentów sprzedawanych poza oficjalną siecią aptek czy zielarni, tylko gdzies pokątnie po domach. Ja zrezygnowałam, chociaż już byłam w szponach depresji, bo latao się zbliżało, ja ciągle nie mogłam zgubić ciążowych kilogramów itd, itp. Po rozmowie z zaprzyjaźnionym lekarzem dałam sobie spokój z dietą Herbalife tylko: zaczęlam ćwiczyć ( ztym bez przesady), zmieniłam sposób żywienia (stopniowo, co by organizm nie zwariował)a przede wszystkim ograniczyłam słodkie i wszelkie soki owocowe. Efekty są, może nie tak spektakularne jak może byłyby przy Herbalife (gdyby w ogóle były), ale najważniejsze, że są.Aha, polecam L-Karnityne Olipm plus ( w każdej aptece), która pomaga spalać tłuszcz.Adziu - przy budowie schudniesz! Cierpliwosci!
      • Gość: guest Re: Dieta HERBALIFE jeszcze raz IP: *.* 31.10.01, 09:02
        Ada - sorry, pomyliło mi się z Adzią z tą budową!
        • Gość: guest Re: Dieta HERBALIFE jeszcze raz IP: *.* 31.10.01, 09:19
          ;) Budowę mam już za sobą. :hap:. Wtedy byłam w ciąży.:(Dzięki za odpowiedź, ale takie jedzonkowe ograniczenia na mnie nia działają. Ciężki kaliberwink. Potrzebuję skutecznego "kopa". Poczytałam trochę w necie i odstręczają mnię, szczerze mówiąc ich prymitywne reklamówki. Zbytnio trącą tanimi magazynami dla pań. Coś w rodzaju "te ręce leczą"".
          • Gość: guest Re: Dieta HERBALIFE jeszcze raz IP: *.* 31.10.01, 09:35
            Aduniu kochana,Ja mam za sobą herbalife, cambridge, Meridię etc. Powiem szczerze to na nic jak nie ma woli - silnej ogromnie. Herba... truskawkowy - względne, ale dla mnie na trzy dni, dalej nie mogłam, poszło do kosza.Chyba musimy w końcu się zebrać razem i wziąć w garść.Serdecznie Cię pozdrawiam.Ola
            • Gość: guest Re: Dieta HERBALIFE jeszcze raz IP: *.* 31.10.01, 10:16
              Hej Olaju!Kiedy Ty to wszystko zadążyłaś przetestowac? :eek: :)Muszę się czegoś chwycić! Postanowiłam zacząć od poniedziałku. DOŁĄCZ SIĘ!!! Będzie raźniej.Będziemy się wspierać mailowo.Już wczoraj oparłam się ciasteczku, ale ślinotoku dostałam po pas :cry:
    • Gość: guest Re: Dieta HERBALIFE jeszcze raz IP: *.* 31.10.01, 09:35
      Hej, ja polecam Diete Cambridge. Efekt - 6 kg w 3 tygodnie, teraz mam 2 tygodnie "przerwy" i znów 6 kilo w 3 tygodnie. Pozatym nie kupuje pokątnie tylko w Instytucie Diety Cambridge gdzie co tydzień mam konsyltacje. Dietę poleciła mi pani z Instytutu Żywienia. Jakby co to pytaj.
      • Gość: guest Re: Dieta HERBALIFE jeszcze raz IP: *.* 31.10.01, 09:42
        więcej w poście "odchudzanie po porodzie"
        • Gość: guest Re: Dieta HERBALIFE jeszcze raz IP: *.* 02.11.01, 05:48
          Popieram Farciare. Jest to dieta tzw glodowkowa bo ok 400kalorii dziennie ale naprawde dziala. Co prawda w trzecim dniu spadlam z kraweznika ale potem bylo juz lepiej. W ciagu 10 dni schudlam ponad 4 kg i zajelo mi rok czasu ciezkiej pracy (jesli mozna zaliczyc do ciezkiej pracy wieczne "zagladanie" do lodowki) aby te 4 kilo wrocilo. PowodzeniaKinga
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka