IP: *.* 12.11.01, 15:39
Witam wszystkie fililożki!Jakiś czas temu skończyłam kolegium języków obcych z jęz.francuskim. Traf tak chciał, że odłożyłam na póżniej zdanie licencjatu i tak zostało do dzisiaj. Ale pora już coś zmienić w swoim życiu. I w związku z tym mam do Was prośbę: jeśli któraś z Was zdawała w ostatnim czasie takowy egzamin lub ma zamiar to zrobić w najbliższym czasie niech da mi znać. Podejrzewam, że materiał jak i zasady zdawania zmieniają się co roku więc będę wdzięczna za każdą wiadomość.
Obserwuj wątek
    • Gość: mj Re: Licencjat IP: *.* 13.11.01, 10:44
      Część Gosiu,Ja broniłam pracę licencjacką 06.07.2001. Nie wiem o jakie wiadomości dokładnie Ci chodzi (napisz a ja chętnie Ci odpowiem).Pozdrawiam, Magda mama Marcinka
      • Gość: guest Re: Licencjat IP: *.* 13.11.01, 12:09
        Chciałabym wiedzieć z czego teraz składa się egzamin bo słyszałam, że doszła metodyka. No i gdzie się broniłaś? I wogóle jak było? Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.
    • Gość: guest Re: Licencjat IP: *.* 14.11.01, 10:27
      Skończyłam Wyższą Szkołę Biznesu (czyli ekonomia),pracę pisałam na temat "Strategia zarządzania gminą".Było ogólnie dobrze, komisja super, ale wszystko zależy od promotora u którego będziesz pisała pracę. Mój był bardzo wymagający (niektórzy musieli pisać pracę od nowa po 4 razy, ja miałam szczęście, bo miałam tylko poprawki) ale okazał się fajny, podał nam nawet pytania do obrony. Jeśli chodzi o pisanie pracy to nie było tak źle, zwłaszcza że naprawdę dużo można wyszukać w inernecie na temat na jaki ja pisałam. Musiałam przeprowadzać ankiety i wywiady z różnymi ludźmi odpowiedzialnymi za zarządzanie gminą. Musiałam ująć to potem w mojej pracy.Musiałam jeszcze pisać streszczenie całej pracy (minimum 2 strony)w języku angielskim.Nareszcie wszystko to za mną a za rok idę na uzupełniające magisterskie.Pozdrawiam serdecznie, Magda, mama Marcinka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka