Dodaj do ulubionych

nałogowcy :)

IP: *.* 29.11.01, 22:07
nie wiem gdzie to napisać, więc pisze na emamie, później poproszę o skasowanie tego wątku.ponieważ dzisiaj czat nie działa :cry: :cry: i nie wiadomodlaczego :what: w chwili obecnej okupujemy czat onetowy, pokój zwierzaki :lol:
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: nałogowcy :-) - czat się zepsuł :-( IP: *.* 29.11.01, 22:13
      nie wiem gdzie to napisać, więc pisze na emamie, później poproszę o skasowanie tego wątku.ponieważ dzisiaj czat nie działa :cry: :cry: i nie wiadomodlaczego :what: w chwili obecnej okupujemy czat onetowy, pokój zwierzaki :lol:
      • Gość: guest Re: nałogowcy :-) - czat się zepsuł :-( IP: *.* 29.11.01, 23:26
        (dopisuje sie , zeby watek sie nie zwijal)a tak na powaznie, jak ktos chce pogadac to zapraszamy dzisiaj awaryjnie na onet- zwierzaki :)
      • Gość: guest Re: nałogowcy :-) - czat się zepsuł :-( mój twardziel też IP: *.* 30.11.01, 07:11
        A mnie, jak już udało mi się wejść wczoraj na czata onetowego, to dysk padł w kompie, chyba się zapłaczę :cry:
    • Gość: guest Re: nałogowcy :) IP: *.* 29.11.01, 22:20
      Dzięli Sammy, właśnie zastanawiałam się dlaczego nie mogę wejść na czata. Papatki, Politea
    • Gość: guest Re: nałogowcy :) IP: *.* 29.11.01, 23:31
      Ja też się dopisuję:))))
    • Gość: guest Re: nałogowcy :) IP: *.* 30.11.01, 01:52
      To znowu ja bo się zwinęłó hihhihi
    • Gość: guest Re: nałogowcy :) IP: *.* 30.11.01, 09:41
      buuuuuuuuu niestety dzisiaj tez nie działa a eldad jest poza Wawą i dopiero naprawi to wieczorem. bbuuuuuuuuuuuuuuuzałamana Su
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka