Gość: guest IP: *.* 29.11.01, 22:07 nie wiem gdzie to napisać, więc pisze na emamie, później poproszę o skasowanie tego wątku.ponieważ dzisiaj czat nie działa i nie wiadomodlaczego w chwili obecnej okupujemy czat onetowy, pokój zwierzaki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: nałogowcy :-) - czat się zepsuł :-( IP: *.* 29.11.01, 22:13 nie wiem gdzie to napisać, więc pisze na emamie, później poproszę o skasowanie tego wątku.ponieważ dzisiaj czat nie działa i nie wiadomodlaczego w chwili obecnej okupujemy czat onetowy, pokój zwierzaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: nałogowcy :-) - czat się zepsuł :-( IP: *.* 29.11.01, 23:26 (dopisuje sie , zeby watek sie nie zwijal)a tak na powaznie, jak ktos chce pogadac to zapraszamy dzisiaj awaryjnie na onet- zwierzaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: nałogowcy :-) - czat się zepsuł :-( mój twardziel też IP: *.* 30.11.01, 07:11 A mnie, jak już udało mi się wejść wczoraj na czata onetowego, to dysk padł w kompie, chyba się zapłaczę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: nałogowcy :) IP: *.* 29.11.01, 22:20 Dzięli Sammy, właśnie zastanawiałam się dlaczego nie mogę wejść na czata. Papatki, Politea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: nałogowcy :) IP: *.* 30.11.01, 01:52 To znowu ja bo się zwinęłó hihhihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: nałogowcy :) IP: *.* 30.11.01, 09:41 buuuuuuuuu niestety dzisiaj tez nie działa a eldad jest poza Wawą i dopiero naprawi to wieczorem. bbuuuuuuuuuuuuuuuzałamana Su Odpowiedz Link Zgłoś