Dodaj do ulubionych

Biustonosz dla karmiącej

IP: *.* 03.12.01, 14:30
Cześć!Czy ktoś może mi powiedzieć, gdzie dostanę biustonosz do karmienia o miseczce E lub F, pod biustem 80-85?Jestem załamana, robią je tylko dla kobiet o miseczkach D max.Gdyby nie mój mąż, który kupił jeden dla mnie za granicą, musiałabym szyć.Pomocy!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Biustonosz dla karmiącej IP: *.* 03.12.01, 14:49
      Jak znajdziesz jakąś informację to podaj na forum. Byłam w takiej samej sytuacji przez ponad rok. 0statnio karmiłam tylko szczątkowo i jakoś się upychałam w te miski D lub normalny biustonosz z miską E, ale znowu jestem w ciąży i problem powróci.:-(Swoją droga normalny biustonosz z miska E lub F już można kupić ,ale do karmienia nie. A wydawałoby się, że kobiety karmiące z reguły mają "tego" więcej niż niekarmiące :what:
    • Gość: guest Re: Biustonosz dla karmiącej IP: *.* 03.12.01, 14:57
      Ja mam podobny problem, wiesz znalazłam tylko jeden biustonosz w takim rozmiarze E z TRIUMPH-a. Są dwa rodzaje ale jeden nie jest do E. Są rewelacja super trzyma biust czego nie mogę powiedzieć o innych biustonoszach dla karmiących. No tyle że trzeba wydać trochę kasy.
    • Gość: guest Re: Biustonosz dla karmiącej IP: *.* 03.12.01, 15:12
      Bardzo duży wybór jest w Mothercare. I wła?nie duże rozmiary. Tylko cena - ok 100PozdrawiamMarta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka