cool_grazka 20.02.05, 21:14 to ze sie rozwiodl to niby co...nie pierwszy i nie ostatni, kto to zrobil...ale malucki za to,ze malo uczciwy...ja mu nie ufam, bo nie jest ludzki w tym, co mowi...to by bylo na tyle Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiar74 Re: jarkoni szuka poklasku 20.02.05, 21:18 czy ty jestes jego żona? coś za mocno cie ponosi poza tym ludzie chcą tu sie wspierać, pomagac sobie a nie skakać do oczu daj spokój cool_grazka napisała: > to ze sie rozwiodl to niby co...nie pierwszy i nie ostatni, kto to > zrobil...ale malucki za to,ze malo uczciwy...ja mu nie ufam, bo nie jest > ludzki w tym, co mowi...to by bylo na tyle Odpowiedz Link
cool_grazka Re: jarkoni szuka poklasku 20.02.05, 21:26 ja Jego zona??? nie jestem i nie bedeJestem tylko kims po doznaniach rozwodu...ale w tym temacie to szanowny pan Jarkoni wiedzie prym Odpowiedz Link
kasiar74 Re: jarkoni szuka poklasku 20.02.05, 21:30 no dobra napisze to twoja złośc i fustracja obraca sie tylko i wyłącznie pzeciwko tobie wiem coś na ten temat wierz mi spójrz na siebie i zastanów się czy wlasnie tak chcesz być postrzegana czy ty dobrze sie z tym czujesz zrzuc to z sibie bo cie to zniszczy i nigdy nie poczujesz się napawdę szczęliwa cool_grazka napisała: > ja Jego zona??? nie jestem i nie bedeJestem tylko kims po doznaniach > rozwodu...ale w tym temacie to szanowny pan Jarkoni wiedzie prym Odpowiedz Link
tricolour Ale lipa! 20.02.05, 21:41 Pani cool-grazka nie lubi mezczyzn i wylewa żale na pierwszego, który się napatoczył... Po doznaniach rozwodu świat boli, to naturalne. Dobrze dać sobie na wstrzymanie, bo negatywne postrzeganie facetów obraca się przeciwko. Co widać słychać i czuć. Odpowiedz Link
bezecnymen Re: jarkoni szuka poklasku 20.02.05, 21:19 i tu też nie...wyglada na to ., że omine wszystkie twoje topiki Odpowiedz Link
bursztynowe Re: jarkoni szuka poklasku 20.02.05, 23:10 cytat: " ale co chodzi? co jest grane???" Autorka tematu proszona bo uściślenie, bo ja, miś o bardzo małym rozumku, nie łapię... Pozdro++ (podobno to jest teraz "si" zakończenie... ee tam, i tak nigdy nie bede trendy) Odpowiedz Link