Dodaj do ulubionych

Re: Dobry basen dla niemowlaków

IP: *.* 16.01.02, 23:05
Drodzy Joanno i Sławku,Jak to dobrze, że nie tylko ja i mój mąż odnosimy takie wrażenie! Chodzimy z naszym synkiem na Potocką od prawie trzech miesięcy i w ostatnią niedzielę nasza irytacja sięgnęła zenitu. Pani prowadząca zwróciła mi uwagę, żebym nie zbliżała się do basenu bo dziecko sie rozpłacze. Stanęłam osłupiona, bo do tej pory nic takiego nie miało miejsca. Nie wiem, czy mieliście przyjemność spotkać męża pani prowadzącej - prawdziwy anioł z fantastycznym podejściem do dzieci. Nasz Filipek od początku nie był zachwycony zajęciami ale pan Jacek potrafił go przytulić, zabawić i zająć się nim w wodzie. Odnoszę również wrażenie, że pani prowadząca (jak typowy pedagog) ma swoich ulubieńców i tym poświęca więcej uwagi. Ostatniej niedzieli zostawiła rodziców w wodzie a sama żegnała się czule z jednym z pupilków. Bałam się cokolwiek powiedzieć, żeby nie wyszło na to, że jesteśmy przeczuleni i rozpieszczamy Filipka. Dajcie znać na która godzinę przychodzicie - z przyjemnością się z Wami spotkamy.
Obserwuj wątek
    • Gość: Grybki Re: Dobry basen dla niemowlaków IP: *.* 20.01.02, 23:47
      Gosiu, przepraszamy że tak długo się nie odzywaliśmy, ale myślałam, że już nikt na ten temat nic nie powie i przestaliśmy tu zaglądać. Ja mam wrażenie, że podejście Pani prowadzącej zależy od jej humoru. Raz jest lepiej raz gorzej. Od opisanej przeze mnie sytuacji minęły już dwa tygodnie, Pani w ciągu tych ostatnich zajęć jakby zmieniła podejście do Krzysia i zrozumiała, że chyba trzeba mu pomóc. Zauważam, że stara się go zainteresować, a przede wszystkim nareszcie zauważyła, że potrzebuje on innego podejścia. Bardzo ucieszyła mnie Twoja odpowiedź gdyż bałam się,że rozpoczynając ten temat narażę się na krytykę innych osób, że nie ma czego się czepiać. Nawet pomyślałam, że może to my z mężem jesteśmy przewrażliwieni. My chodzimy w niedzielę na 15.00. Bardzo chętnie się z Wami spotkamy. Proszę o odpowiedź. Pozdrowienia.Joanna i Sławek
      • Gość: goś Re: Dobry basen dla niemowlaków IP: *.* 15.03.02, 09:26
        A teraz ja przepraszam ale baaardzo dlugo tu nie zagladalam. Niestety przestalismy chodzic z malym na basen na poczatku lutego (niestety a moze na szczescie). Okazalo sie, ze zlapal grzybka i to w dodatku na glowce. Jestem taka zla..... Do tej pory nie udalo nam sie tego "muchomora" zwalczyc...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka