gosia1510 21.11.06, 15:06 Jak szybko po porodzie wróciłyście do swojej wagi. Ja karmie piersią i jestem cały czas na diecie a waga wciąż pokazuje + 7 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewczynka_bez_zapalek Re: Powrót do wagi 21.11.06, 21:26 no ja zrzucam do tej pory ale nie przywiązywałam wagi do tego, poza tym tabletki anty też dodały swoje kilogramy. w sumie ostatnio weszłam w swoje najbardziej obcisłe jeansy biodrówki. i dla mnie to był cel tego spadania na wadzę, a więc cel osiągnięty, a napisałam, że zrzucam do tej pory, bo przed ciążą to miałam niedowage a teraz wreszcie wyglądam jak człowiek Odpowiedz Link Zgłoś
olutek_m Re: Powrót do wagi 21.11.06, 21:38 Ja nadal mam sporo ma plusie. 10 kilo do wagi przed półtora roku. A 6 do wagi sprzed samej ciąży Włażę bez problemów we wszystkie ciuchy. W sumie to mogłoby mi zostać. Wcześniej wyglądałam jak kościotrupek Odpowiedz Link Zgłoś
tina1234 Re: Powrót do wagi 21.11.06, 22:32 Urodziłam 11 miesięcy temu i waże teraz mniej niż przed ciążą, chociaż jem dużo. Każdy mi mówi żebym przytyła a ja nie mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
martina.15 Re: Powrót do wagi 22.11.06, 21:12 stale +3, ewentualnie +4. z jednej strony sie nie przejmuje, nawet momentami mi to pasuje... ale jak patrze na swoj brzuch i brak samozaparcia to sie zalamuje... Odpowiedz Link Zgłoś
morepig Re: Powrót do wagi 04.12.06, 18:57 all the time plus kilka kg i wieeelka dupa Odpowiedz Link Zgłoś