Dodaj do ulubionych

bóle w krzyżu - pomocy

IP: *.* 13.03.02, 17:55
Cześć dziewczyny,nie bardzo mam czas na stanie w kolejkach w przychodni dla siebie, więc proszę o pomoc was. Od 2 tygodni mam okropne bóle w dolnej części kręgosłupa, wręcz nie mogę się wyprostować po tym jak nachylam się do małej. Jak stara babcia... Karmię piersią, więc nie mogę stosować nic przeciwbólowego i prawdopodobnie żadnych maści przeciwzapalnych. Czy znacie jakiś sposób na pozbycie się tego problemu bez szkody dla dziecka {ma 7 tygodni}?pozdrawiamAga
Obserwuj wątek
    • Gość: malanda Re: bóle w krzyżu - pomocy IP: *.* 13.03.02, 18:39
      Jasne, że znam.Jeśli jesteś z W-wy, to polecam masaż YUMEIHO. Oto namiary:Zbigniew Szymański, tel. 839 87 09. Poleciłam już kilku łodym mamom z tymi problemami i wszystkie były bardzo zadowolone, ja sama tez. 45 minut masażu kostuje 70 zł, po tem czujesz się jak nowonarodzona ;)
      • Gość: Urszula Re: bóle w krzyżu - pomocy IP: *.* 13.03.02, 21:37
        Ja po prostu wygrzewam kość krzyżową. Kładę się na włączoną poduszkę elektryczną położoną pod krzyż i leżę. Już po kilkunastu minutach czuję ulgę, a po 2 - 3 dniach jest zupełnie dobrze. Ale najważniejsze to nie obciążać kręgosłupa. Musisz malucha wyjmować, podnosić, unosić mając zgięte w kolanach nogi. Ciężar lepiej przenieść na nogi, brzuch, ramiona. Ula
    • Gość: Gosiat Re: bóle w krzyżu - pomocy IP: *.* 13.03.02, 22:21
      Nie zaszkodzi maść borowinowa.Mi jak ręką odjął minęło po zakończeniu laktacji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka