Dodaj do ulubionych

"NASZ SKLEPIK"-zawiodłam się

IP: *.* 18.03.02, 19:23
Nie chciałabym obrazić innych dziewczyn wstawiających swoje ubranka do Sklepiku,ale ja osobiście się zawiodłam.Zamawiając ubranka zostałam zapewniona,że rzeczy są w bardzo dobrym stanie.Niestety zawiodłam się,otworzyłam paczkę i..:ouch: zamarłam.Rzeczy są znoszone,sprane i praktycznie nie do ubrania "na ulicę".Jestem zdruzgotana :fou: ponieważ mam wiele niepotrzebnych ubranek które są w lepszym stanie(i firmowe),ale wstydziłam się wstawić je do Sklepiku żeby nikt nie czuł się nimi zawiedziony czy oszukany,żeby nie posądził mnie o wyłudzenie piniędzy.Oglądałam ubranka w "ciuchlandzie",były w lepszym stanie i o połowę tańsze(w dodatku firmowe).Mam teraz nauczkę NIE WIDZISZ-NIE KUPUJ.Jednak jest mi przykro :sweat: ponieważ kiedy będę chciała znów coś kupić ,będę się bała,że znowu "umoczę" pieniądze i coś mnie trafi :cry: Strach pomyśleć co powie mąż kiedy zobaczy na co wydałam tyle pieniędzy.Jestem wściekła :cry: bo wydałam pieniądze na szmaty.A wydawało mi się,że jeśli ktoś ma komputer i dostęp do internetu to powinien coś sobą prezentować a w szczególności być uczciwym.Niestety moja wiara w ludzi bardzo osłabła :( albo mam gigantycznego pecha :( Niestety już chyba nie zdecyduję się nigdy na zakupy ze Sklepiku bo mogę spotkać "czarną owcę" Osobiście wstydziłabym się oddać te rzeczy nawet do Domu Samotnej Matki bo tam mają lepsze.A może któraś z Was też się podobnie zawiodła lub zna metody jak się ustrzec przed takimi sytuacjami?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia_M Re: "NASZ SKLEPIK"-zawiodłam się IP: *.* 18.03.02, 19:34
      może z racji tematu pogadajmy o tym na Zakupach.....
    • Gość: guest Re: "NASZ SKLEPIK"-zawiodłam się IP: *.* 19.03.02, 16:31
      Ja miałam taką nieprzyjemną przygodę na aukcji internetowej, ale po rozmowie telefonicznej i kilku "emilkach" towar został zwrócony, a kasa oddana.Pogadaj z osobą, która ci sprzedała bubla - jak się nie dogadacie, to napisz od kogo kupiłaś i co, i w jakim stanie, na odpowiednim forum. Oczywiście twoje odczucia i odczucia osoby sprzedającej są subiektywne, ale.... ona (ta osoba ) też się może na forum w tej sprawie wypowiedzieć.PozdrawiamMarta
    • Gość: oSka Re: "NASZ SKLEPIK"-zawiodłam się IP: *.* 25.03.02, 11:51
      Hej!Byłam w takiej samej sytuacji , jak ty.......też się zawiodłam! Zamawiałam ubranka 2 razy -za pierwszym razem ciuszki, choć widać, że używane, to naprawdę w dobrym stanie, a przy tym jeszcze świeżo uprane i wyprasowane! Za drugim razem - o zgrozo! - nie zapakowane, tylko zawiniete w jakąś folię, brudne! (oczywiście nie wszystkie, ale na 11 rzeczy tych dobrych była może połowa)...dziwię się, że można tak postepować..Kika
    • Gość: bonia Re: "NASZ SKLEPIK"-zawiodłam się IP: *.* 27.03.02, 13:20
      Według mnie pewniejsze niż sklepik są aukcje internetowe. Kupowałam przez www.allegro.pl. Na allegro zwykle są zamieszczone zdjęcia rzeczy, dokładne opisy, a ponadto jest prowadzona punktacja i zamieszczane opinie o osobach sprzedających i kupujących. Istnieje więc mniejsze ryzyko wpadki.Bogna
      • Gość: Kasia_M Re: "NASZ SKLEPIK"-zawiodłam się IP: *.* 27.03.02, 13:55
        a według mnie jak kupujesz ze Sklepiku w obrębie swojego miasta to można pojechać i zobaczyć towar... oczywiście że ryzyko zakupu przez przesyłkę jest duże - ale są osoby kupujące stale przez Sklepik i chwalące sobie to - na Allegro można także się naciąć - to że jest zdjęcie to nei jest gwarancja że rzecz wygląda identycznie - a zdjęcia są też umieszczane na naszym forum... i jak widzę kogoś dziecko w tym wózku to wiem że to naprawdę ten wózek...etc etcnigdzie nie będzie bezpiecznie jeśli nie będziemy się mogli opierać na ludzkiej uczciwości :)pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka