Dodaj do ulubionych

Barcelona - Hotel Condal

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 18:35
Ktos moze sie podzielic swoimi wrazeniami z pobytu w tym hotelu? Opis na
stronie wyglada zachecajaco, ceny tez - jak na tamtejsze warunki i
lokalizacje (scisle centrum) - w miare ok.
Obserwuj wątek
    • pawel_37 Skorzystaj z uslug agencji hotelarskich 12.07.06, 16:55
      Witam serdecznie
      ja zazwyczaj przed wyjazdem korzystam z uslug agencji.
      Moge to polecic jako jedynna metode by ominac takie chałupy ktore maja czelnosc
      nazywac sie hotelami.

Takie agencje unoszą sie na powierzchni jedynie dzięki stałym klientom, więc
      mają w swej ofercie możliwie najlepsze hotele.
      Najlepiej do nich zadzwonić, wtedy można dowiedzieć sie jaki hotel jest
      najlepszy w okolicy do której sie wybieramy. Zreszta musze przyznać ze Ja pytam
      praktycznie o wszystko haha.

Polecam -Discount City Hotels- z kilku powodow. Mają w swojej ofercie chyba
      najwiecej hoteli i nie tylko w Wielkiej Brytani lecz na calym świecie( w Polsce
      również.
      Pozatym pewnego razu miałem dośc przykrą niespodziankę. Hotel zawiódł ( pewnie
      ktoś zapłacił więcej za mój pokój ) i zostalem na ulicy z żoną i córeczką.
      Zadzwoniłem wzburzony do tej agencji ... po 5 minutach oddzwonili do mnie z
      nowym Hotelem dla Nas. Więc potrafią zadbac o klienta w przeciwienstwie do
      niektórych hoteli...
      Jeszcze co zabawne, jest tam osoba która mowi także po polsku ha:)

Zapomnialbym, co ciekawe maja wlasne kontrakty z hotelami wiec mozna u nich
      zabukowac taniej pokoj.

Podaje strone gdyby była taka potrzeba

www.discountcityhotels.net
      a telefon to +44 20 8680 3001

Pozdrawiam
      Paweł
      • Gość: apple Re: Skorzystaj z uslug agencji hotelarskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 21:34
        Cos nie wydaje mi sie, aby www.discountcityhotels.net bylo najlepsza
        wyszukiwarka hoteli...: "Sorry, No Hotels found with availability for the dates
        you selected" Korzystam z innych serwisow i okazuje sie, ze mozliwosci
        zakwaterowania jest w tym okresie cale multum.

apple
    • Gość: Aga Re: Barcelona - Hotel Condal IP: 195.116.5.* 18.07.06, 13:37
      Ja miesiac temu mieszkalam w Hotelu Call, ktory nalezy do tej samej rodziny co
      Hotel Condal.
      Hotel Call o ile pamietam mial 1 gwiazdke, a hotel Condal ma dwie. W hotelu
      Call mimo ze skromny wszystko bylo ok, malutkie ale czyste pokoje z lazienkami.
      • pawel_37 Re: Barcelona - Hotel Condal 24.07.06, 17:16
        Moj Drogi

Masz racje. To moja wlasna opinia. Zrególy jesli jeden hotel jest pelny szukam
        nastepnego mimo ze ten drugi moze byc oddalony od waznego dla mnie miejsca.

Nie ma co obwijac w bawełne. Czesto podrozuje i korzystam z uslug tej agencji.
        Dlatego staram sie ich zareklamować. Nic mnie to nie kosztuje, bo jak wiekszosc
        mam internet i chwilami czas ktory nie mam jak wypelnic.:)

Jesli nie przekonalem Ci do mojego wyboru moze przekonam Cie lub osoby
        czytajace te posty do korzystania z jakich kolwiek agencji hotelarskich. bo
        takie bylo moje glowne zalozenie tworzac te posty.

Jak pewnei zauwazyliscie na forum turystycznym jest masę naprawde
        niepotzrebnych pytan na ktore ja znajduje odpowiedz wlasnie w agencji przez
        telefon lub droga e-mailową.

I tak jak każdy poleca na ulicy czy to sklep z dobra wędliną czy to swojego
        dentyste tak jak korzystam z forum dajać innym inne rozwiazanie polecając moją
        ulubiona agencję.

To dobra rada- tego sie trzymajmy :)

ps. Mialem taki sam komunikat gdy szukalem hotelu na Wimbledon(wszytsko bylo
        zajete). Dopiero po telefonie znalezli cos dla mnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka