Dodaj do ulubionych

Wakacje nad morzem

IP: *.* 21.04.02, 22:58
Witam serdecznie!!!Proszę o poradę. Mam na imie Patrycja i jestem mamą 17 miesięcznej Paulinki. Poszukuję kwatery nad morzem. Interesuje mnie kwatera, domek bądż osrodek byle z dobrymi warunkami. Poszukuję pokoju 3 osobowego, dużego, najchętniej z podwójnym łóżkiem bądż pojedynczymi, wygodnymi z możliwoscią połączenia (ponieważ spię z dzieckiem a Paulinka się bardzo kręci)z łazienką i balkonem. I co najważniejsze blisko morza. Jesli macie cos sprawdzonego bądż Wasi znajomi, proszę, dajcie znać. W internecie jest dużo ogłoszeń ale wolałabym cos sprawdzonego. Pozdrawiam Gorąco Patkapatka58@wp.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: nikita Re: Wakacje nad morzem IP: *.* 22.04.02, 02:17
      Może być Dźwirzyno? Moja przyjaciółka jedzie już 3 raz z rzędu na te same kwatery ze swoimi dziećmi. Z tego co pamiętam, dom stoi niedaleko morza, pokoje są bardzo przytulne, 2-4-osobowe, z osobnymi łazienkami i galeryjką (bez balkonu). Nie pamiętam, co jest w pokojach :( oprócz podstawowych mebli. Jeśli chcesz to daj znać na priva, popytam o więcej szczegółów i o kontakt do gospodarza.pozdrawiamAga
      • Gość: guest Re: Wakacje nad morzem IP: *.* 25.04.02, 12:01
        A czy ja mogę prosić o namiary?MiśkA
    • Gość: M_iśka Re: Wakacje nad morzem IP: *.* 28.04.02, 19:14
      A może Rewal?Pokoje z osobnymi wyjściami prosto na dwór,łazienka,aneks kuchenny,plac zabaw dla dzieci.Pokoje 4-osobowe
      • Gość: ikasia Re: Wakacje nad morzem IP: *.* 09.05.02, 09:39
        A czy ja mogłabym prosić o jakieś konkretne namiary na ten ośrodek w Rewalu ? Może jakiś telefon czy cóś takiego .....Najlepiej na priva : ikasia@kki.net.plZ góry wielkie dzięki !
    • Gość: mysia Re: Wakacje nad morzem IP: *.* 30.04.02, 23:39
      Polecam Międzywodzie i Dźwirzyno!Dorota
    • Gość: olaaaa2 Re: Wakacje nad morzem IP: *.* 04.05.02, 08:36
      Włąśnie wczoraj przyjchaliśmy znad morza !polecam ośrodek "Korsarz" ul. Nad Zatoką 1 Jastarnia !!!!tel. 058 6753344. Pokoje bardzo ładne z łazienką, telewizorem, łóżko podwójne (śpimy z dzieckiem), morze bliziutko z jednej i drugiej strony (to Hel więc nic dziwnego), jedzonko dobre, cena 50 zł od osoby (ze śniadaniem). Polecam ola
      • Gość: Malech Re: Wakacje nad morzem do olaaaa2 IP: *.* 08.05.02, 20:16
        Mam pytania dot.ośrodka Korsarz:-czy muszę zabrać ze sobą czajnik ?-czy jest dostęp do kuchni?(bo muszę podgrzewać zupki)-znając Jastarnię wiem że w porcie odbywają się liczne i huczne imprezy,czy w trakcie twojego pobytu nie dokuczał wam hałas bo rozumiem ,że sezon już się zaczął a Korszrz znjduje się niedaleko portu-i pytanie zasadnicze czy polecasz ten ośrodek na pobyt z pólrocznym maluchem ?Będę wdzięczna za odpowiedź -GONIA
        • Gość: olaaaa2 Re: Wakacje nad morzem do Gonia IP: *.* 08.05.02, 21:07
          Goniu polecam jak najbardziej !- czajniki bezprzewodowe są w pokojach- nie była to pełnia sezonu i nie wiem jak jest głośno np. w Lipcu ale ja i znajomi (też z dzeićmi)na hałas nie narzekaliśmy.- jesli chodzi o dostęp do kuchni to osobiście nie korzystałam ale myślę że nie byłoby problemu, obsługa jest bardzo miła (aż byłam zaskoczona) właścicielka zresztą też - my byliśmy z kotem i nie było problemu !pozdrawiam i polecam olaps. na pewno pojedziemy tam jeszcze raz :)
      • Gość: Marta_B Re: Wakacje nad morzem IP: *.* 09.05.02, 14:34
        Ja też byłam niedawno w Jastarni. Sredecznie polecam. Fajne, spokojne, czyste, małe miasteczko. No i nie ma tylu ludzi co na Helu.Pozdrówka-Marta
    • Gość: olaaaa2 Re: Wakacje nad morzem IP: *.* 04.05.02, 08:38
      Jeśli chcesz zobaczyć ośrodek :- www.korsarz.pl ola :)
    • Gość: guest Re: Wakacje nad morzem.POLECAM. IP: *.* 07.05.02, 12:15
      Wróciłam własnie z majówki nad morzem i gorąco polecam Morski Ośrodek Wczasowy JANTAR w miejscowości Jantar(ok.25km od Gdańska).Mieszkałam w tzw.hotelowcu.Pokoje są 3 osobowe z WC i prysznicem, u nas była akurat kanapa 2 osobowa i 2 tapczany,szafa,nocne duże szafki,ława i fotele,radio.POlecam pokoje na parterze, z balkonów są zejścia na duży trawnik.Jest czyściutko i pachnąco.W budynku jest sauna- super.Do morza najwyżej 100 metrów,piękna plaża.Są leżaki i parawany.Jedzenie 3 posiłki,smaczne i dużo.Dla zainteresowanych tel.0(prefix)-55 247-89-95 w internecie jest ich strona www.jantar.gda.pl z cenami(teraz płaciłam 49,- za osobę(nocleg + wyżywienie), mój Kajtek lat 2 bezpłatnie..Jeszcze raz polecam, ja napewno skorzystam w przyszłym roku już z dwójką dzieci.Życząc miłych urlopów pozdrawiam Wszystkie emamy.Agnieszka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka