Dodaj do ulubionych

O informatykach, na wesoło ;)))

IP: *.* 12.05.02, 19:31
Ja również chcę podzielić się z Wami dobrymi kawałami....Inżynierowie: mechanik, chemik i informatyk jadą jednym samochodem.Nagle silnik prycha, buczy, silnik gaśnie, auto staje.- To coś z silnikiem - mówi mechanik,- Myślę, że paliwo jest złej jakosci - stwierdza chemik,- Wysiądźmy i wsiądźmy, może to pomoże - mówi informatyk.Rozmawia dwóch informatyków:- Stary wpadaj do mnie będzie impreza: muzyka, drinki, panienki!- Muzyka ok, drinki ok, a tych panienek ile będzie?- Ze 6 GB- Jakie sa idealne wymiary kobiety informatyka ?- 1024 x 768Informatyk prosi swego kumpla, też informatyka:- Słuchaj stary, pożycz mi 1000zł.- OK, albo wiesz co, pożyczę ci 1024 dla równego rachunku.- Czym różni się doświadczony informatyk od początkującego?- Początkujący uważa, że 1kB to 1000B, a doświadczony jest pewnien, ze 1kmto 1024m.- Czemu kobieta informatyk jest jak świnka morska ?- Bo świnka morska to nie jest ani świnka .... ani morska"Prawdziwy programista wiesza się razem ze swoim programem"- Czym się różni kobieta informatyk w spódnicy od kobiety informatyka wspodniach?- Czasem dostępu.- A czym się różni kobieta informatyk z obrączką na palcu od kobietyinformatyka bez obrączki?- Prawami dostępu.- Od dziś będziemy liczyli na komputerach! - oznajmiła nauczycielka.- Wspaniale! Znakomicie!! - cieszą się uczniowie.- No to kto mi powie, ile będzie pięć komputerów dodać dwadzieścia jedenkomputerów? ...Wraca informatyk do domu i zastaje w łóżku żonę z kochankiem. Spojrzał nanich. W ich oczach dostrzegł coś chytrego i pomyslal - coś jest nie tak!...Podbiegł nerwowo do komputera - i rzeczywiście, zmienili mi hasło !!W kawiarence internetowej:- Są wolne komputery?Odpowiedź właściciela:- Nie, mamy same szybkie!Wsiada informatyk do taksówki. Taksiarz pyta:- Gdzie jedziemy?- 192.168.4.1:) :) :) MałgosiaNajbardziej podoba mi się ten o wieszaniu :) :) :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Anna72 Re: O informatykach, na wesoło ;))) IP: *.* 12.05.02, 21:17
      :lol: :lol: :lol: Anka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka