... pomyslalam sobie ze gdzie mozna porozmawiac o zainteresowniach jak nie w salonie

Dlatego prosze was podzielcie sie niedawno obejrzanym rewelacyjnym filmem czy przeczytana ksiazka, plyta,ktora wprawila was w zadume i refleksje...Ja odkrylam album Robbiego Wiliamsa, tylko dzieki temu ze nie wiedzialam ze to Robbie Wiliams

Album sie nazywa "swing when you are winning" i sa to nowe aranzacje piosenek z lat 40 i 50. facet, ktorego nie zauwazalam, bo moze nie trawilam to za duze slowo, olewalam po prostu boysbandowicza

bardzo urokliwie i autentycznie nagral stare dobre piosenki, przy ktorych kiedy tancze- czuje sie.....hmmm.... sexi?

Co do ksiazek to wielbicielkom kryminalow (a fe co za nicki gatunek) polecam Pattersona. ksazeczki sa cienki, co mnie obecnie bardzo odpowiada i bardzo pomyslowo napisane. Moze widzialyscie filmy "Caluj dziewczeta" czy "W sieci pajaka" to adaptacje tych ksiazek. Nie powiem, ze przyjemnie sie je czyta...bo sa o morderstwach.... ale sa calkiem wciagajace a co najwazniejsze- nie wiadomo kto zabil na 10 stronie

A wy co mi polecicie?