Dodaj do ulubionych

Re: Spojrzenie :-(

IP: *.* 01.08.02, 09:57
Kasiu! Jeśli Cię to rani koniecznie z nim porozmawiaj, bo przecież on może sobie nawet nie zdawać sprawy z tego, że jest to dla Ciebie takie przykre. Poza tym może zawsze tak było tylko teraz po tych latach bardziej zaczęłaś to zauważać? Szczególnie, gdy jak piszesz nie jestes zadowolona ze swojego wyglądu, jest coś takiego w kobietach, że kiedy przez jakiś czas wydaje im sie , że dla swojego faceta nie są już atrakcyjne, staja się zazdrosne, doszukują różnych drobiazgów. Każda konfrontacja z atrakcyjną kobietą jest bolesna.Ja jednak radzę Ci zmienić podejście do tych spraw o których piszesz. Mężczyzna nie byłby mężczyzną, gdyby nie spojrzał na atrakcyjną kobietę! ;) Mało tego, ja sama lubię pooglądać sobie super zgrabne, ładne i zadbane dziewczyny, to sama przyjemnośc dla oka! :) Oczywiście na panów też spoglądam, a co! :lol: Mój mąż byłby chyba chory, gdyby nie popatrzył sobie na fajną panienkę! :) I nie widzę w tym nic złego. Co innego patrzeć, rozmawiać o innych kobietach, nawet o marzeniach erotycznych (jeśli takowe istnieją :lol: ), a co innego przejść do czynów.Popatrz w lustro i zobacz, że też jesteś atrakcyjną kobietą za którą też pewnie nie raz odwracaja sie mężczyźni! Mężowi też trzeba czasem utrzeć nosa, może jest zbyt pewny swego, pomyśl nad tym....i daj mu parę powodow do zazdrości! Zobaczysz jak Ci to poprawi samopoczucie! :)powodzeniaselina
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka