Dodaj do ulubionych

To już 7 lat....................:)

IP: *.* 15.09.02, 23:32
Właśnie dzisiaj, tj. 16 września mija 7 lat od naszego ślubu, naszego czyli mojego z moim mężem :) Przez te 7 lat były upadki ale były tez wzloty, jak chyba w każdym małżeństwie..... Z tego małżeństwa narodził nam się synek Dawidek, który teraz jest duzym facetem, ma już 5 i pół roku. Bardzo kocham mojego męża, chyba nawet bardziej niż 7 lat temu i bardzo bym chciała żebyśmy się tak kochali, a moze jeszcze mocniej jeszcze przez długie, długie lata.....Niestety nigdzie nie wyjdziemy z tej okazji, z powodu braku finansów, ale mam nadzieję, ze odbijemy to sobie wielokrotnie za 3 lata, w naszą 10 rocznicę :)Kochająca mojego mężusia Irusia - Marta :)
Obserwuj wątek
    • Gość: maminka Re: To już 7 lat....................:) IP: *.* 16.09.02, 10:38
      Gratulacje!!!
    • Gość: Beata32 Re: To już 7 lat....................:) IP: *.* 16.09.02, 14:29
      Moje Gratulacje!!!Mi parę dni temu stuknęło 5 lat, teraz z lekkim niepokojem i dużą nadzieją czekam na te następne ponoć trudniejsze 5. Podobnie jak Ty mam nadzieję doczekać 10 rocznicy.Beata
    • Gość: Beata32 Re: To już 7 lat....................:) IP: *.* 16.09.02, 14:29
      Moje Gratulacje!!!Mi parę dni temu stuknęło 5 lat, teraz z lekkim niepokojem i dużą nadzieją czekam na te następne ponoć trudniejsze 5. Podobnie jak Ty mam nadzieję doczekać 10 rocznicy.Beata

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka