Dodaj do ulubionych

Leń??? a może deprecha ???

IP: *.* 01.10.02, 00:04
Wiecie co kochane. Nie wiem co się ze mną dzieje, jeszcze niedawno jak zaczęłam pisać to mąż siłą nie mógł mnie oderwać od klawaitury. A teraz? Nie mogę się zebrac .. jest tyle wątków w których chciałabym coś napisac ..ale ... nie chce mi się, nie mam pomysłu, nie mam siły.Co się ze mną dzieje? Rany.Czy Wy tez tak czasami macie? Zaczynam się martwić :lol:wioleta
Obserwuj wątek
    • Gość: Gabii Re: Leń??? a może deprecha ??? IP: *.* 01.10.02, 14:12
      Ehhhhhhhh- zupełnie jakbym o sobie czytała. Moze to wina pogody, pory roku- taka jesienna depresja...Staram sie odpisywac ale jakoś tak własciwie to zaczynam i nie wiem co pisać dalej- nie chce mi się, nie mam pomysłów??? Wyłączam komputer a gdy znów siadam- to samo. Nawet wchodzę na czat i "wisze" tam, nic nie pisząc. Jeszcze 2 tygodnie temu nie wyrabiałam stukać w klawiaturę a dziś - jakaś ospała jestem...No cóż, trzeba się przestawić chyba, to kwestia czasuTrzymaj sięPozdrawiam- Gabi
    • Gość: kww Re: Leń??? a może deprecha ??? IP: *.* 02.10.02, 13:16
      No to jestem z wami, i znowu nie wiem co napisać :-(, mam dość wszystkiego, a co najgorsz nie mam nawet ochoty na zabawę z dzieckiem które jest chore i musi siedzieć w domu (od września chodzi do przeczkola).I znowu pustka, więc lepiej już skończe to pisanie.Trzymajcie się :-)kww
    • Gość: olaaaa2 Re: Leń??? a może deprecha ??? IP: *.* 02.10.02, 21:47
      Wiolka a ja się zastanawiałam co się z Tobą dzieje ? i gdzie Ty jesteś ? a to zwykły leń !!! :) :) :) Jak już skończysz leniuchowanie to daj znać !cmok cmok ola
      • Gość: Aari Re: Leń??? a może deprecha ??? Wojna trwa IP: *.* 04.10.02, 11:14
        Walka trwa ....leń niestety nie daje z awygraną. Nie wiem czy nie będę musiała uzyć poważniejszych środków ...uffff Na szczęście na chwilę odpuścił i mogę coś napisac .... Więc daję znac ,ze żyję jeszcze i staram się przezyć w tej trudnej walce :lol:pozdrawiamwioleta - walcząca z leniem
        • Gość: dorsi Re: Leń??? a może deprecha ??? Wojna trwa IP: *.* 04.10.02, 12:07
          Oj.........niestety ja też to mam.......jak zwał tak zwał..leń..depresja...ale co z tym zrobić ?Ja napisze czego nie robić.Otóż zauważyłam, żę jak mi sie nic nie chce i jest mi z tym źle, to bardzo chętnie i namiętnie wyszukuje co mi się nie podoba u męża. A to że tak rzadko gdzieś wychodzimy, a to za dużo oglądamy telewizje a to się za mało bawimy z Bianeczką. A tak naprawdw chodzi o to, ze to ja się lenie i nie mam na nic ochoty. Taki marazm jest okropny. Czuje sie wtedy stara, brzydka i zła. A i wcale mnie nie pociesza,że jest nas więcej :-) :-) bo nie lubie tego stanu !!!pozdrawiam :hello:Dorsi mama Bianki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka