Dodaj do ulubionych

Mam dosyć powtórek....

IP: *.* 18.10.02, 13:02
Właśnie, mam dosyć czytania postów o tej samej treści. Zgadzam się z większością bywających osób na forum, że należy się dwa razy zastanowić zanim się kogoś obrazi, ale bez przesady czy nie można tego podpiąć pod jeden post???Przeczytałam już chyba 3 lub 4 posty o tej samej treści i to nie podłączone do jednego ale jako odrębne, aż robi mi się niedobrze na sam widok. No i określenie "stara wiara", "dawni bywalcy" brrr. Ja jestem już tutaj jakiś rok i nigdy nie nazwałam się "starą wiarą". Przecież wszyscy jesteśmy ludźmi z różnymi charakterami i nie znaczy to, że ci pierwsi byli idealni (w każdym razie ja ideałem nie jestem :) ) Zastanówcie się nad tym.Pozdrawiam, myszka.
Obserwuj wątek
    • Gość: patsik Re: Mam dosyć powtórek.... IP: *.* 18.10.02, 13:23
      myszko...nie chcę się powtarzać, ale chyba muszę, no muszę!!!nie chodzi o to, że "stara wiara" to elita, ludzie bez wad i tacy...no...niekłótliwi...ten podział to uproszczenie, nie podział ludzi!!!już nie wiem, co napisać, żeby wszyscy dobrze zrozumieli...myślę, że ja nie przekonam Kogoś Kto nie był od początku forum, że teraz jest gorzej, bo Ten Ktoś po prostu nie wie, jak było wcześniej - i stąd ten podział na starą i nową wiarę...a jakoś wszyscy, których pamiętam od początku przyznają mi, że jednak jest zupełnie inaczej....i wcale nie lepiej....ale to nie jest kwestia tego,że są "nowi ludzie" tylko tego,że ludzi jest więcej, więc i większa róznorodność - ja nie tęsknię za "starą wiarą" tylko za "kameralnym forum" - ale takie jest życie, że wszysko się rozwija...i dobrze - w sumie!pozdrawiam starych i nowych, kłótliwych i zgodnych, dobrych i złych, ładnych i brzydkich(to w świetle dyskusji w salonie ;-) - mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam ;-)
      • Gość: IlonaCz Re: Mam dosyć powtórek.... IP: *.* 18.10.02, 13:36
        Patsik ja rozumię, tylko te nazwy jakoś źle mi się kojarzą. Masz rację, że teraz więcej ludzi a co za tym idzie więcej wypowiedzi ale wierz mi ja też niechętnie czytam te pyskówki i przepychanki, i najzwyczajniej w świecie nie biorę w nich udziału. Tylko drażni mnie te ciągłe powtarzanie postów. Wydaje mi się, że raz otworzony temat w zupełności wystarczy.Pozdrówka, myszka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka