Dodaj do ulubionych

Chrapanie. Horror!!!!

IP: *.* 25.10.02, 12:44
Moj maz strasznie chrapie. Wczesniej mi to praktycznie nie przeszkadzalo. Jednak od kiedy jest z nami Maximilian i spimy wszyscy razem to jest istny horror. Maly i tak czesto wybudza mi sie w nocy,nawet do 10-ciu razy. A czasami to wlasnie przez to straszne chrapanie taty. Maly sie nastraszy i zaczyna krzyczec. Potem jak juz uda mi sie malego ululac, to ja nie moge zasnac przez to wredne chrapanie!!! :( :( :( :( Maz oczywiscie gleboko spi i nawet nie slyszy i nie czuje ile razy maly sie budzi. Czasami juz odsylalam meza do innego pokoju, zeby sie nareszcie troche wyspac. Ale powiem szczerze, ze jest mi go szkoda. Moze ma ktos dobry pomysl na chrapanie??? I czy Wy tez macie takie problemy???Z pozdrowieniamiBeataCh
Obserwuj wątek
    • Gość: juliiaa Re: Chrapanie. Horror!!!! IP: *.* 25.10.02, 16:12
      czescsmilemojmaz mial to samosmilei uwaga! jest na to lekarstwosmile)kupilam specjalne krople w aptece ( nie pamietam nazwy nietetysad ) i naprawde daly rezultat a chrapal, oj chrapal strasznie!!! a co najwazniejsze w momncie kiedy sie skonczyla pierwsza buteleczka z kroplami okazalo sie ze "przeszlo" mezowi chrapaniesmile))wystarczylo ze zaczal spac chodzic o ludzkiej porze i po klopocie)))pozdrawiam laurkasmile
      • Gość: Agnieszka.Z Re: Chrapanie. Horror!!!! IP: *.* 25.10.02, 16:56
        mój mąż też brał te krople .fakt ,że nie zużył ich do końca ale nie za bardzo one mu pomogły.Fakt też ,że trochę mniej w nocy chrapał ale jednak chrapał.pozdrawiam aga
    • Gość: mójmiko Re: Chrapanie. Horror!!!! IP: *.* 25.10.02, 20:47
      Hej!A jesli nie znajdziesz leku na chrapanie to spokojnie odeslij męża do drugiego pokoju. Mój maż nie chrapie ale jest za duzy i było nam we trójke ciasno w jednym łóżku. I poszedł na wygnanie. Ale się nie obraził. Zrozumiał.Szkoda zeby maluszek miał się wybudzac niepotrzebnie i jeszcze bać w nocy (mój synek tez tak często się budzi więc jestem gotowa zrobic wszystko zeby spał: np. nawet jak mi czasem nie wygodnie to i tak się nie ruszam bo nie chcę go obudzić).A! Kiedyś słyszałam że stres może wywoływać głosne chrapanie. Więc może leczenie tych objawów należy zacząć od zupełnie innej strony niż tylko kupienie kropelek?...Pozdrawiam - Zapałka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka