Dodaj do ulubionych

" bo jestes Ty"....

IP: *.* 06.11.02, 13:02
Wlasnie w radiu leciala piosenka K. Krawczyka. Alez mnie wzruszyla. Chcialabym ja dedykowac wszystkim, ktorzy akurat maja ciezka chwile w zwiazku lub sa w rozlace wymuszonej praca albo juz zapomnieli jak bardzo sie kochali i tym ktorzy szaleja z milosci.Niestety nawet nie znam tytulu plyty ( na ofocjalnej stronie jest tylko ta z Bregowiczem) moze ktos zna i i moze wie skad w sieci mozna sciagnac ten kawalek? Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: " bo jestes Ty".... IP: *.* 06.11.02, 14:15
      Ja tę spiosenkę słyszałam na telewizji na kanale Mtv classic. Strasznie mi sie podoba, ale niewiem gdzie to sciągną, już szukałam i nigdzie nie moge znaleźć, bo to jest chyba jego nowa piosenka.Jeśli można przyłączam się do dedykacji...Pozdrawiam-MartaP.S. Jeśli znajdziesz daj znać.
    • Gość: guest Re: " bo jestes Ty".... IP: *.* 06.11.02, 14:17
      Ja tę piosenkę słyszałam w telewizji na kanale MTV classic. Strasznie mi sie podoba, ale niewiem gdzie ją sciągnąć, już szukałam i nigdzie nie moge znaleźć, bo to jest chyba jego nowa piosenka.Jeśli można przyłączam się do dedykacji...Pozdrawiam-MartaP.S. Jeśli znajdziesz daj znać.
    • Gość: jaha Re: " bo jestes Ty".... IP: *.* 06.11.02, 16:43
      plyta nazywa sie "Bo marze i snie". namiary na pliki do sciagniecia mozna znalezc na stronie mp3.nuta.pl i wyszukac haslo "krawczyk".Moze troche pomoglam, jaha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka