fioolka 09.12.06, 23:11 Czy stresowałyscie sie gdy po długim pobycie w domu podejmowałyscie prace?Bo ja zaczynam od poniedziałku i mam potwornego stracha , boje sie ze trafie na wredoty , nie wiem jak sie odnajde... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demarta Re: Praca/Stres 09.12.06, 23:13 dasz radę, nie sztresuj się!!! głowa do góry + nastawienie, że jesteś the best i wszyscy mogą ci napluć na głowę ))) Odpowiedz Link Zgłoś
fioolka Re: Praca/Stres 09.12.06, 23:23 Wiesz gdy sie przez kilka lat żyło bezstresowo w swoim małym bezpiecznym światku to niestety w sytuacji tak duzych zyciowych zmian łapiemy fobie.Wchodze w nowe srodowisko obcych niekoniecznie zyczliwych osob i boje sie. Odpowiedz Link Zgłoś
majan2 Re: Praca/Stres 10.12.06, 20:45 Mieisac temu po rocznej przeriwe poszlam do nowej pracy, jest to dla mnie trudne, ale nie z powodu ludzi,ale ciaglego pcozcua winy ze za malo czasu poswiecam dziecku lub pracy - to jest praca naukowa wiec prawie nie normowany czas pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
hankam Re: Praca/Stres 09.12.06, 23:38 Zmiana pracy jest zawsze stresem. Nowa praca po przerwie tym bardziej. Na szczescie ludzie w wiekszosci sa mili. Ja przy zamianie pracy zawsze mam watpliwosci, czy jestem wystarczajaco kompetentna. Nie musisz byc alfa i omega. Z czasem wszystko opanujesz. A jak trafisz na te wredoty, to na spokojnie bedziesz szukala nowej pracy. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Praca/Stres 10.12.06, 16:45 Ba, i to jeszcze jak. Zaczelam pod koniec pazdziernika, do stresu z powodu nowej pracy doszedł z powodu jezyka, bo nie mieszkam w Polsce. Jak dotąd jestem bardzo zadowolona, daje rade, ludzie fajni. Tez tego Ci życze. Odpowiedz Link Zgłoś