Dodaj do ulubionych

prezent dla faceta

IP: *.* 21.11.02, 10:15
W zeszłym roku było tak:Pewnego pięknego dnia – tak gdzieś o tej porze roku – usiadłam przy komputerze, czyli uruchomiłam moją pamięc zewnętrzną, a po chwili mózg mi się zagotował z wrazenia!!!!! Maszyna przypomniała mi, ze mój najukochańszy na świecie – nie wirtualny – MĘŻULO ma urodziny w tym dniu!!!! Wymyśliłam szybko, że kupię mu golfik. Pognałam co sił w nogach do sklepu, kupiłam, na koniec wybrałam ładne pudełko i wstążeczkę, wpadam z tym wszystkim do chałupy, pakuję – byłabym metki z ceną zapomniała urwać!!!! Pakuję, coś mi nie wyszło, składam jeszcze ran ten golfik w kostkę, i tak mu się przyglądam, że on taki jakiś… taki jakiś…. Patrzę na metkę!!!!!! O rany!!!! Ekspedientka dała mi S-kę zamiast XXL-ki, o która prosiłam!!!!!! Szybko do sklepu, nerwy, a tu szybko nie mogę, bo Małe w brzusiu i przedwczesne ujrzenie świata mu grozi, jak się będę tak głupio zachowywaćwink No to tyle wspomnień!W tym roku nie jestem już taka głupia! Nastawiłam kompa, żeby mi duuuuuużo wcześniej przypomniał!Kochane/i, podzielcie się pomysłami, co mogę kupić/zrobic/wymyślic dla mojego facia? Ja ze swojej strony polecam na prezent kalendarz National Geografic, w którym przy każdym tygodniu pojawia się wspaniałe zdjęcie. (koszt: ok. 80 zł).Pozdr.Ania
Obserwuj wątek
    • Gość: mono Re: prezent dla faceta IP: *.* 21.11.02, 12:59
      Hej Gdzie mozna kupic taki kalendarz? I czy mozesz w skrocie opisać jak ona wygląda?Niestety ja sama nie mam pomysłu na prezent dla mojego męża więc chyba nie bardzo Ci pomogę.Mój mąż lubi Kazika więc w zeszłym roku kupiłam mu CD. Może jakaś dobra książka, jakiś album?Może dobra woda toaletowa? Moim zdaniem ten kalendarz to bardzo fajny prezent na gwiazdę. Wielkie dzięki za pomysł.PozdrawiamPyza
      • Gość: plaft1 Re: prezent dla faceta IP: *.* 22.11.02, 03:06
        Kalendarz w ubiegłym roku w Empiku widzialam. Wygląda jak zwykły tygodniowy terminarz, tyle że przy każdym tygodniu jest zdjęcie. Ładnie wykonany, gruba okładka.Ania
    • Gość: ez Re: prezent dla faceta IP: *.* 21.11.02, 13:11
      Ja wiem, że mężczyźni lubią prezenty praktyczne czyli zetsaw mój:1) portfel2) pasek do spodni3) organizer4) kalendarz5) prenumerata dobrego czasopisma6) sweterek
    • Gość: SANI Re: prezent dla faceta IP: *.* 21.11.02, 16:40
      wITAJCIE!Ja mogę dodać zwykły prosty prezent.-piżama..)))))))))))))))))ale jakaś fajowa.Pozdrawiam Sani
    • Gość: SANI Re: prezent dla faceta IP: *.* 21.11.02, 16:41
      wITAJCIE!Ja mogę dodać zwykły prosty prezent.-piżama..)))))))))))))))))ale jakaś fajowa.Pozdrawiam Sani
      • Gość: Marina Re: prezent dla faceta IP: *.* 21.11.02, 16:47
        Pudelko cygar Ksiazka koniecznie historyczna , biografia lub socjologiczna.
        • Gość: Asior Re: prezent dla faceta IP: *.* 21.11.02, 21:12
          Prosze sie na mnie nie gniewac, ale ostatnio widzialam reakcje faceta na prezent niezwykly: alkomat (!!!) Tak sie cieszyl, jak dziecko, no i sobie mierzyl zaraz po piwku, czy moze jechac, hmmm, troche dwuznaczne i odwazne, ale...Ja ostatnio zakupilam mezusiowi fajna golarke elektryczna i sie bardzo cieszyl, w zeszlym roku dostal torbe ładna, biznesmenska ;)Pozdrawiam :)Asiek
          • Gość: plaft1 Re: prezent dla faceta IP: *.* 22.11.02, 03:07
            Dziewczyny!!! Gdzie można nabyć taki alkomat?????? Sama sie napaliłam!
    • Gość: big_tom Re: prezent dla faceta IP: *.* 21.11.02, 22:01
      Wiecie Kobiety ..Każdy facet jest inny :-) Więc może cieszyć go co innego ;) ... Ale powiem wam taką regółę (nie dotyczy wszystkich!!! ) że facetci czasem po prostu nie lubią robić zakupów, i fajnym prezentem może być po prostu to co facet chciałby mieć ale mu się nie chciało kupić ;)Pozdrowienia na zakupach ;)
    • Gość: AAAga Re: prezent dla faceta IP: *.* 22.11.02, 10:50
      Hej, a moze jakas firmowa pilka do koszykowki, albo skrzynka na narzedzia??Pozdrawiam,Aga
      • Gość: verka Re: prezent dla faceta IP: *.* 22.11.02, 11:36
        Dla mojego faceta najlepszym prezentem byloby kupienie sobie super bielizny i... zaprezentownie się mu w niej w dniu jego swieta ;)
    • Gość: E.T. Re: prezent dla faceta IP: *.* 23.11.02, 14:04
      Ja co roku mam ten sam problem z wyborem prezentu na urodziny i Gwiazdke dla meza. Szczegolnie ze pidzam raczej unika, zegarka nie nosi (wystarczy mu telefon), kalendarza nie potrzebuje, a ksiazek nie czyta bo mu sie nie chce (!).Jak dotad najbardziej trafione byly: torba dla businessman"a, duperele do jego kolekcji, oryginalne koszule ulubionych druzyn sportowych, profesjonalny masaz i dzien w spa, maly telewizor do sypialni, zawsze obiad w restauracji i przyjemny wieczor dla niego (wiadomo o co chodzi :) ), moga tez byc bilety na jakis mecz, romantyczny wypad do hotelu itp. Mozna jeszcze ofiarowac nowa karte kredytowa, otworzyc konto w banku lub dokonac splaty raty za samochod - ale to to juz nie ode mnie.
      • Gość: _Tosiaa_ Re: prezent dla faceta IP: *.* 24.11.02, 19:20
        Rok temu kupiłam mężowi....kolejkę elektryczną :bounce:Suuper ,10 wagoników ,dwa parowozy ,drzewka,tory ,semafor :bounce:To takie niespełnione marzenie z dzieciństwa Mój poważny Adam otwierając paczkę zamienił się w Adasia :)A zabawa super Gosia :hello:
    • Gość: magamaga0 Re: prezent dla faceta IP: *.* 24.11.02, 19:13
      Wtrącam swoje trzy grosze:bardzo nie lubie robic prezentow praktycznych (pidżama, dezodorant, skarpety itp..), zatem często mam niezly problem z wymyslaniem.... jak na razie najbardziej ucieszyl sie z (w ciagu kilku lat, rzecz jasna) :rakiety tenisowejtorby na rakiete tenisowastroju do tenisa :-))))samochodu zdalnie sterowanego (TAk TAK.. facet 30 lat)gry komputerowej (symulator lotow)garnka do fondue (hehe)wszelkiego rodzaju "ustrojstw", które maja instrukcje (uwielbia je czytać) - np. tosterszachów (grac nie umie, ale sie nauczy... kiedyś.. może)itp.W tym roku pomysły mi sie wyczerpały :-(((Marghe
      • Gość: akacha Re: prezent dla faceta IP: *.* 24.11.02, 20:59
        marghe :) u mnie na liście zawsze też się znajduje coś, co można albo właożyć do teniiwej torby, albo ubrać, jak sie idzie na tenisa, albo sama torba :)i oczywiście niezliczona ilość piłeczek tenisowachakacha
    • Gość: sylwiastep Re: prezent dla faceta IP: *.* 24.11.02, 23:09
      Jednego roku, na urodziny, wykupilam mojemu lubemu masaz profesjonalny. Jako zestresowany czlowiek biznesu Matt narzekal na bole plecow. Wiec zabralam go w jego urodziny w tramwaj, wysiedlismy na odpowiednim przystanku, zawiazalam mu oczy szalikiem, zaprowadzilam go do gabinetu, i dostal ten swoj godzinny masaz. A potem romantyczny obiad w restauracji, przedluzony w domu (wiecie, o co chodzi...)Wszystkie inne prezenty jakos sie zlaly w jedna calosc. Ten prezent pamieta do dzisiaj. Co wiecej, wspomina te urodziny jako najmilsze w swoim zyciu. Takze naprawde polecam.S.Ps. jeden minus - teraz trudno jest mi wymyslec cos, co pobije tamten prezent, wszystko inne wydaje sie takie jakies.... mniej interesujace ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka