Gość: guest IP: *.* 21.11.02, 14:23 Brałam udział w konkursie Nestle - pokoik marzeń. Czy gdzieś w internecie jest lista zwycięzców? Nigdzie się na takową nie natknęłam. Szyszka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ulcik Re: Konkurs - NESTLE IP: *.* 21.11.02, 15:23 Hej Ja też brałam udział ale w internecie na stronie www.mis.nestle.pl powinny być wyniki ale jeszcze ich nie ma losowanie było 18/11/2002 więc mają pewnie jeszcze chwilę czasu.pozdrawiam ulcik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Konkurs - NESTLE IP: *.* 21.11.02, 16:05 Czesc.Ja też brałam udział w tym konkursie.Dzwoniłam na infolinie Nestle i bardzo miła pani poinformowała mnie że lista zwycięzców będzie dostępna w internecie lub telefonicznie najwcześniej jutro (tj.piątek 22.11).Pozdrawiam Agamam nadzieje na jakis drobiazg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Konkurs - NESTLE IP: *.* 21.11.02, 20:50 witam, a ja z kolei wysłałam im maila z zapytaniem i przysłano mi odpowiedż, że jutro po południu będzie listana www.mis.nestle.plpozdrawiamifona, która też liczy na jakiś drobiazg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Konkurs - NESTLE IP: *.* 22.11.02, 11:23 witajcie dziewczyny jak będzie już lista dajcie znać!pozdrawiam i dziękujęifona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulcik Re: Konkurs - NESTLE - lista nagrodzonych :) IP: *.* 22.11.02, 11:50 Jest lista : http://www.mis.nestle.pl/popapik12.html ale narazie tylko pierwszych osób i mnie tam nie ma ulcik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Konkurs - NESTLE - lista nagrodzonych :) IP: *.* 22.11.02, 12:11 Bu.... ja wchodzę na w)w adres i żadnej listy nie widzę. Co ja robię źle? My chcemy wygrać kocyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Konkurs - NESTLE - lista nagrodzonych :) IP: *.* 22.11.02, 12:35 A mnie ten link działa !!!Wejdz na www.mis.nestle.pl i tam po intro i tak dalej na stronie głównej pokaże ci się nagrodzeni w konkursie ( czy jakos tak po lewej stronie )ulcik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agacz2905 Re: Konkurs - NESTLE - lista nagrodzonych :) IP: *.* 22.11.02, 19:09 Nie przejmuj się!! mnie też tam nie ma, i zapewne wielu innym eMam również. Agnieszka, mama Szymka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Konkurs - NESTLE - lista nagrodzonych :) IP: *.* 22.11.02, 21:15 mnie też nie ma....BUU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamaNikoluni Re: Konkurs - NESTLE IP: *.* 22.11.02, 21:51 a do kiedy trwa ten konkurs - a moze już sie skończył??Poroszę powiedzcie...wiola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agacz2905 Re: Konkurs - NESTLE IP: *.* 23.11.02, 10:49 Już się skończył. Trwał do 31.10. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agarad Re: Konkurs - NESTLE HURRRRA!!!! IP: *.* 26.11.02, 12:23 a ja wygrałam wprawdzie nie nagrode główną ( a szkoda bo będziemy sie niedługo przeprowadzać i Marcinek miałby sliczny nowy pokoik )ale za to mam kocyk, poduszeczkę i pudełko - 3 nagrody na 3 wysłane zgłoszenia !mam nadzieje że moja radość nie jest przedwczesna bo wiem z forum że są osoby o takim imieniu i nazwisku jak moje (żona brata mojego męża równiez się tak nazywa jak ja )agarad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AniamamaOli Re: Konkurs - NESTLE HURRRRA!!!! IP: *.* 26.11.02, 12:41 Ja też wygrałam - pościel,- pudełko,- poduszkę HURRRRRAAAA !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Konkurs - i znów nic..... IP: *.* 26.11.02, 14:54 Fajnie że Wam się udało Nam niestety nie rena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Konkurs - i znów nic..... IP: *.* 26.11.02, 19:10 Nam równiez tym razem się nie powiodło ale fajowo,że Wam się udało lea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Konkurs - NESTLE HURRRRA!!!! IP: *.* 26.11.02, 15:21 hej, ja również wygrałam!!!!! i to az 5 nagród!!!!!! Zasłonki, posciel, poduszeczke, kocyk i pudełko!!!! Hura !!!Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulcik Re: Konkurs - NESTLE BUUUUUUUUUUUUUU IP: *.* 26.11.02, 16:24 a ja nic nie wygrałam smutna - ulcik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Konkurs - NESTLE HURRRRA!!!! IP: *.* 26.11.02, 16:52 A ja wygrałam aż 6 nagród ! Zasłonki, pościel, kocyk, pudełko i dwie poduszki.Do tej pory nie wierzę w to !Wysłałam 8 zgłoszeń.Chyba zaczynam mieć szczęście !Papapapapa!!!! Kasia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgagusia Re: Konkurs - NESTLE HURRRRA!!!! IP: *.* 26.11.02, 18:12 to tak samo jak ja HURRA!!!!tylko jak odebrac te nagrody? moze przysla poczta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agacz2905 Ja wygrałam IP: *.* 26.11.02, 16:22 Hurra! Ja wygrałam... Co prawda "tylko" 3 nagrody na 3 zgłoszenia: pudełko, poduszka i kocyk, ale....lepsze to, niż nic, prawda?? Ale się cieszę. A może oni mieli więcej nagród niż zgłoszeń?? Agnieszka, mama Szymka (która prawie nigdy nie ma szczęścia w losowaniach) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Ja wygrałam IP: *.* 26.11.02, 20:02 hurrraaa !!!ja też należę do grona szczęśliwców, którzy wygrali parę nagród, a więć : zasłonki, podusię, kocyk i pudełko . Najbardziej zależało mi na pudełku, a tu proszę takkkkkaaaaaaaaa niespodzianka wysłałam chyba 4 lub 5 zgłoszeń, słyszałam wogóle, że firma nestle jest najuczciwszą firmą jeśli chodzi o "rozdawanie" nagród, i teraz w to uwierzyłam od dziś kupuję tylko nestle pozdrawiam szcęśliwa ifona nie mogąca uwierzyć jeszcze w swoje szczęście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ika Re: Ja wygrałam IP: *.* 26.11.02, 20:37 Też wygrałam Właśnie pudełko W ogóle bym o tym nie wiedziała, bo nie sprawdzałam listy wygranych, niemal zapomniałam, że coś tam kiedyś wysłałam - dopiero mi dziś Ulcik walnęła na gg gratulacjami wygranej I sprawdziłam Fajnie, przyda się, bo na razie Żuczek trzyma zabawki w wiklinowym koszyku na zakupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EwG Re: Konkurs - NESTLE IP: *.* 27.11.02, 13:52 Ja też wygrałam kocyk, podusię i pudełko Cieszę się niezmiernie!!!Zastanawiam się tylko, jakie to pudełko? Na zabawki? Ciekawe kiedy będą wysyłać, bo ze sklepiku NM to potrafili wysyłać w 3 miesiące po zamówieniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Konkurs - NESTLE - ja też!!! IP: *.* 27.11.02, 21:42 I podusię i kocyk. I pudełko. Choć najbardziej mi na zaslonkach zależało AneczkaPS. Jak dostaniecie nagrody, dajcie znać! Ja się już nie umiem doczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamamaxa Re:Dziewczyny!!!! Ja to jestem farciara!!!! IP: *.* 28.11.02, 10:35 Przypomnialyscie mi o tym konkursie, wiec sprawdzilam i co??? I oczom nie wierze. Wygralam (znaczy sie moj maly Dyndala wygral) posciel i pudelko na zabawki) Wyslalam 2 zgloszenia i prosze prosze ....2 nagrody. Dzis jeszcze wygralam plyte w radiu a wczoraj....to najlepsze: zaproszenie do restauracji meksykanskiej. No to mam niespodzianke dla faceta. A co, nalezy nam sie w koncu raz na jakis czas?Aneczka fanka konkursow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janeczka Re: Konkurs - NESTLE IP: *.* 29.11.02, 20:49 A ja mam podusię!!! Wygrałam jedno zgłoszenie, więc mam jedną nagrodę.W domu mam już torbę, koszulkę i misia Nestle.Ciekawe kiedy przyślą mi tę podusię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Konkurs - NESTLE IP: *.* 05.12.02, 20:52 Moja podusia wczoraj doszła do nas-listem poleconym. A Wy Dziewczynki-dostałyście już nagrody? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Konkurs - NESTLE IP: *.* 06.12.02, 22:40 Ja właśnie dzisiaj w Mikołajki dostałam nagrody:jasieczek, kocyk i pudełko. Z tego ostatniego jest najbardziej zadowolony mój Michał, a na jaśku już dzisiaj śpi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamamaxa Re: Konkurs - NESTLE IP: *.* 07.12.02, 09:56 Wlsnie wczoraj, Mikolaj przyslal mojemu Maksowi komplet poscieli i pudlo na zabawki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikus Re: Konkurs - NESTLE IP: *.* 07.12.02, 11:17 Ja też wczoraj dostałam paczkę z Nestle, i aż dwie nagrody: poduszka i pudełko. To była prawdziwa niespodzianka w mikołajki, bo na liście nagrodzonych siebie nie znalazłam, nie wiem jak ja szukałam.Strasznie sie cieszę, bo to moja PIERWSZA wygrana w konkursie!! Pozdrawiam Mikus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agacz2905 Re: Konkurs - NESTLE IP: *.* 07.12.02, 11:46 Ja też wczoraj, tj.06.12. otrzymałam przesyłkę:podusia, kocyk i pudełko Szymek pudełka nie wiedzieć czemu trochę się boi za to wchodzi pod ten przytulny kocyk i mówi co chwila do mnie:papa, a potem jeszcze: uuuuuu Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AniamamaOli Re: Konkurs - NESTLE IP: *.* 07.12.02, 15:27 A ja jeszcze nie dostałam , a wygrałam pościel, pudełko i poduszeczkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama.Filip Re: Konkurs - NESTLE IP: *.* 09.12.02, 09:21 Myśmy dostali 2 podusie, Filip jest strasznie zadowolony. A teraz kupujemy mleko Nestle z promocji. Ale nie zdrapaliśmy jeszcze żadnej nagrody. Ciekawe czy Wam się udało? Życzę powodzenia.Aśka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Konkurs - NESTLE IP: *.* 09.12.02, 18:16 witajcie ja jeszcze niestety nic nie dostałam, ani jedna z 4 nagród nie trafiła jeszcze do mnie ale nic to mam nadzieję, że to już niebawem pozdrawiam ifona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Konkurs - NESTLE IP: *.* 12.12.02, 22:19 witam! To raczej dziwne, ale ja tez wygralam, choc zadnego zgloszenia nie wysylalam O co tu chodzi? Od dawna korzystalam, ze sklepiku Nestle, wysylalam mnostwo kodow, ale ostatnio akurat nic. Ciekawe, nieprawdaz? Acha, wygralam niebieski jasiek. Albo dostalam sama juz nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AniamamaOli Re: Konkurs - NESTLE IP: *.* 21.12.02, 15:01 Do mnie też wrszcie dotarło - pudełko - SUPER (jestem pod wrażeniem - pościel - hmmm Ola w niej już spi - podusia - no może coś dla mnie ...PozdrawiamAnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Konkurs - NESTLE IP: *.* 17.12.02, 10:29 witajcie mamusie, które jeszcze czekają na nagrody wysłałam do nich mail"a z zapytaniem o czas realizacji dostarczenia nagród, i otrzymałam odpowiedz, że piątek 13 był ostatnim dniem wysyłkowym, więc powinno dojść jeszcze przed świętami.no cóż ja myślę, że nawet szybciej, ale zobaczymypozdrawiamifona, która wciąż czeka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamamaxa Re: Konkurs - NESTLE IP: *.* 17.12.02, 14:33 Do mni doszlo dokladnie 6 grudnia na Mikolaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Konkurs - NESTLE - nareszcie dostałam! IP: *.* 21.12.02, 10:20 Dziś nareszcie dostałam przesyłkę! Nawet się zdziwiłam, że w soboty chodzi poczta. Aneczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Konkurs - NESTLE - nareszcie dostałam! IP: *.* 21.12.02, 11:33 hej, ja dzisiaj też nareszcie dostałam kocyk, pudełko, zasłonki i podusię. moi chłopcy są szczęśliwi, ja też pozdrawiam i Wesołych, Spokojnych Świątek Drogie Emamy Wam życzęifona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Konkurs - NESTLE IP: *.* 21.12.02, 14:30 no i do nas wrezscie usmiechenlo sie szczescie,dzis odebralismy dwa pudelka,podusie i zaslonki,hehe.najlepsze jest to,ze zaslonki nam sie nie przydadza,bo mieszkamy na poddaszu)))) i chetnie wymienilabym je na posciel.....gdyby ktos byl zainteresowany to proszeiza i szczesliwy Kubełek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgagusia Re: Konkurs - NESTLE IP: *.* 21.12.02, 20:40 a ja dostalam tylko posciel - przyszla jakies 2 tyg temu. Jak sprawdzalam na liscie zwyciezcow to wygralismy tez kocyk, poduszke i zaslonki - to gdzie te nagrody???? Czy Wy tez dostawalyscie prezenty "na raty"? jestem z Wroclawia, czy inne mamy z Wroclawia dostaly juz wszystko? niecierpliwie sie - to pierwszy konkurs w ktorym cos wygralam - moze zadzwonic do nestle i zapytac co sie dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stynka Re: Konkurs - NESTLE IP: *.* 25.12.02, 00:21 Zapomniałam na śmierć o tym konkursie. Wysłaliśmy 8 zgłoszeń. Nic jak dotąd nie przyszło Czy gdzieś jeszcze jest dostępna lista? Na stronie jej nie widzę.Podczas poprzedniej promocji też wysłaliśmy trochę kodów i zamówiliśmy torbę oraz ręcznik. Gdy po ok. 4 miesiącach nic nie przyszło napisałam do Nestle. Zapewniono mnie, że zgłoszenie dotarło i paczkę wysłali. Jednak wysyłają raz jeszcze, skoro nie dotarła. Dopiero po kolejnym miesiącu otrzymaliśmy przesyłkę.Może więc chociaż jedna mała nagroda dla nas jest i tylko paczuszka błądzi gdzieś sobie tylko znanymi dróżkami?...Dajcie znać, jeśli macie namiar na listę nagrodzonych, pls...zawiedziona trochęstynka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Konkurs - NESTLE IP: *.* 25.12.02, 08:44 witaj, podaję Ci link, gdzie możesz sprawdzić, czy wygrałaś cosik,życzę powodzeniapozdrawiam świątecznieifonahttp://www.mis.nestle.pl/wyniki.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stynka Re: Konkurs - NESTLE IP: *.* 25.12.02, 09:36 Wielkie dzięki!Już sprawdziłam. Wygraliśmy poduszkę Niewiele, ale lepszy rydz niż nic stynka Odpowiedz Link Zgłoś