Dodaj do ulubionych

Jakiś rok temu..... :)

IP: *.* 10.12.02, 12:55
No własnie.Dokładnie rok temu na moim brzuchu wylądował prześliczny chłopiec...... :bic: Miałczał jak maleńki kociak i maział klejącą łapką po moim ciele :love:Nie wiedziałam wtedy, że będzie to najcięższy rok w naszym zyciu ale przetrwaliśmy to i dziś mogę powiedzieć, że jestem najszczęśliwsza mamą na świecie.....Kochany synku- życzę Ci szczęścia i zdrówka, zebyś nigdy więcej nie musiał cierpieć. Niech ten prześliczny uśmiech NIGDY nie znika z Twojego pięknego dziubka. Twoja mama :)
Obserwuj wątek
    • Gość: MałgośkaR Re: Jakiś rok temu..... :) IP: *.* 10.12.02, 13:34
      WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :bounce: :bounce: :bounce:Dużo zdrówka, pomyślności, szczęścia w życiu i mnóstwo uśmiechów na co dzień i aby świat stał zawsze przed tobą otworem :love:Gorące pozdrowienia i całuski dla ślicznego Wikiego śle Gosia :hello:
    • Gość: emama Re: Jakiś rok temu..... :) IP: *.* 11.12.02, 00:43
      Wszystkiego najlepszego, aby zawsze świeciło słoneczko dla Cibie i Twojej mamusi.Od Wiktorii i Asik
    • Gość: joannaz Re: Jakiś rok temu..... :) IP: *.* 11.12.02, 08:26
      Gabii- ucałuj kociaka,a właściwie młodego kocurka. Niech łaska Nieba Was nigdy nie opuszczaJoannaz z Zosią
    • Gość: ez Re: Jakiś rok temu..... :) IP: *.* 11.12.02, 08:32
      Wspaniałe życzonka dla Twojego synka z okazji roczku :bounce"I oczywiście super życzonka dla Ciebie z okazji rocznicy bycia mamą.:bounce:Całuski
    • Gość: Olunia Re: Jakiś rok temu..... :) IP: *.* 11.12.02, 09:30
      Kochany Wiktorku!!!Wszystkiego najlepszego w dniu Twoich Urodzin. Dużo Uśmiechu, Zdrówka i Szczęscia!!! :bounce:Ciocia Ola z Kubą
      • Gość: Gabii Re: Jakiś rok temu..... :) IP: *.* 11.12.02, 14:13
        Mama i Wiktorek dziekiują ciociom edzieckowym za życzenia a cioci MałgosiR za odwiedziny i czekoladki- już zjadł całe mały łakomczuszek ;)Gabi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka