Dodaj do ulubionych

"Śmierdząca sprawa"

IP: *.* 24.01.03, 07:13
Błagam pomóżcie, zapycha się sedes. Zakupiłam kreta, wsypałam całą zawartość i nic, jakiś płyn Libelli i też nie pomaga. Proszę zapytajcie swoich mężów, kolegów co zrobić????Zaraz sobota i niedziela i co ja pocznę.Dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: "Śmierdząca sprawa" IP: *.* 24.01.03, 09:27
      Jeżeli mieszkasz w bloku to istnieje ktoś kto zarządza tym budynkiem, proponuję jak najszybciej zgłosić problem do administracji, powinni przysłać fachowców. Piony kanalizacyjne są częścia wspólną budynku więc pomocy możesz oczekiwać. Inna sprawa jeżeli lokal jest samodzielny, nie pozostaje Ci nic innego jak poszukać firmy która mogłaby Ci pomóc w przepchaniu kanalizacji. Niestety krety i inne tego typu specyfiki raczej nie pomogą ,problem moze być zbyt poważny, przytkanie kanalizacji to częsta sprawa.Powodzenia w kontaktach z fachowcami i załatwienia sprawy przed niedzielą. B.
      • Gość: brytnej Re: "Śmierdząca sprawa" IP: *.* 24.01.03, 21:08
        Czesc!Wezwij hydraulika-wsadzi tam taka "sprezyne"i po klopocie.Zaplacilam za to 10 plnsmilePOzdrawiam-Basia
        • Gość: guest Re: "Śmierdząca sprawa" IP: *.* 25.01.03, 00:59
          U nas pomogła dopiero trzecia butelka kreta i dodatkowo jedna wsypana do brodzika. Obyło się bez hydraulika.:)Powodzenia. tubka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka