Dodaj do ulubionych

samotność z dzieckiem

IP: *.* 25.02.03, 20:05
jak radzicie sobie mieszkając z dala od mamy gdy mąż pracuje cały dzień
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: samotność z dzieckiem IP: *.* 25.02.03, 20:33
      Cześć Moniko! Czasami mam wszystkiego dość tak jak dzisiaj kiedy Magda nie wiedziała czego tak naprawdę chce.Czasami jest mi bardzo smutno,że chce mi się wyć,a czasami jest całkiem w porządku. Tak właściwie to naszą 3letnią córeczkę wychowuję sama, Darek cały dzień poza domem. Moja mama mieszka dość daleko bo 220 km. w Aleksandrowie Kujawskim.Mój teść bardzo blisko ale On się wnuczką zupełnie nie interesuje,widział Ją jak miała 3miesiące i jeszcze w dodatku to my musie - - liśmy do nich jechać. Tak więc musimy radzić sobie sami.Może to i dobrze bo to co mamy zawdzięczamy tylko sobie. Ale najgorsze to jest to że właściwie cały dom jest na mojej głowie - tego pomału mam już dość!!! Ja też wbrew pozorom jestem zmęczona. Pozdrawiam bardzo serdecznie Mariola :)
      • Gość: guest Re: samotność z dzieckiem IP: *.* 25.02.03, 20:42
        w jakim mieście mieszkasz? ja w krakowie nie mam dostępu do internetu na co dzień a szkoda bo fajnie pogadać odpowiedz jeszcze
        • Gość: guest Re: samotność z dzieckiem IP: *.* 25.02.03, 22:33
          Ja mieszkam w Zielonce pod Warszawą.To taka mała mieścina. Niby właściwie mam stolicę pod nosem mogłabym się wybrać. No właśnie mogłabym ale narazie muszę zestopować z wyja- -zdami bo moja 3 letnia córeczka właśnie załapała chorobę lokomocyjną.Akurat musiała teraz kiedy jest już "taka" duża że mogłabym się z Nią gdzieś wybrać.Ale nie dziwię się Jej - ja też nie miałabym ochoty na wszelkie podróżę jakby mnie mdliło. Teraz jestem na etapie szukania jakiegoś leku żeby moje dziecko mogło podróżować.Nie myślałam że to takie trudne. W aptece zaproponowano mi lek homeopatyczny ale niestety Magda nie toleruje takich specjałów a pozostałe leki są dla dzieci od 5 lat. Czyli co takie maluchy z tą przypa- -dłością już jeździć nie mogą.Swietnie no nie??? Jak chcesz to pisz na priva. Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie Mariola

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka