Gość: kasia.s IP: *.* 15.03.03, 21:50 Jak zmieniç to co w nag??wku postu wyświetla się w nawiasie ?Mam nadzieję,że domyślicie się o co mi chodzi...kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gemma Re: Mam dziwne pytanie... IP: *.* 15.03.03, 22:20 Jeśli chodzi Ci o Twój nick w nawiasie, to musisz zrobić tak: wejdź na forum,zaloguj się,kliknij na "Profil". Jeśli jesteś przy liście forów, ten napis znajduje się obok "Dostępne fora na eDziecko.pl - logowanie - rejestracja" - niebieska ramka na górze. A jeśli jesteś na którymś konkretnym forum, wtedy "profil" znajduje się zaraz pod nazwą forum. Uff, mam nadzieję, ze jasno to wytłumaczyłam. Po kliknięciu na profil pojawią się informacje o Tobie - "Wprowadź swoje dane" - możesz tam prawie wszystko pozmieniać, nick (to, co w nawiasie ), adres mailowy itd.A jeśli nie chodziło Ci o zmianę tego, co w nawiasie, to bladego pojęcia nie mam, o co chodziło... POzdrawiam gemma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia.s Re: Mam dziwne pytanie...GEMMO!!! IP: *.* 15.03.03, 23:49 Wielkie dzięki,że mnie oświeciłaś!!!!Jesteś kochana kasia :hello; Odpowiedz Link Zgłoś