semida 29.12.06, 12:05 Gdzie sie wybieracie na Sylwestra? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mandaryna123 Re: Gdzie na Sylwestra? 29.12.06, 12:14 Ja i mój synek 4,5 roku w domu. Mąż z racji bycia taksówkarzem będzie w pracy, bo w tę jedną noc zarobi tyle co moja pensja - 1200 zł. Ale bez żalu zostaję w domu - w zeszłym roku byliśmy na super balu, gdzie była fantastyczna zabawa i boskie jedzenie. Wybawiłam się, wytańczyłam i na razie mi wystarczy. Poza tym tak jakoś mi się chce spokoju - może po bardzo rodzinnych i wyczerpujących Świętach, gdzie się dość sporo nalatałam, bo cała rodzinka do nas zjechała. Ale nie narzekam - atmosfera była cudowna i za rok też tak chcę. A Wam - tym które gdzieś się wybierają - życzę szampańskiej zabawy i Szczęśliwego Nowego Roku. Odpowiedz Link Zgłoś
karambol45 Re: Gdzie na Sylwestra? 29.12.06, 14:33 my idziemy na imprezę z paczką znaną i sprawdzoną , generalnie aby było trochę jedzenia picia i coś grało i to nam wystarczy na całą noc Odpowiedz Link Zgłoś
maniusza Re: Gdzie na Sylwestra? 29.12.06, 14:36 my tradycyjnie z mężulkiem w domu - będziemy robić same fajne rzeczy na literę P DD no i coś zjemy w międzyczasie... Odpowiedz Link Zgłoś
agysa Re: Gdzie na Sylwestra? 29.12.06, 14:45 Z mężem w domku. Mieli przyjść znajomi, ale wróciłam od lekarza i okazało się, że córka ma zapalenie oskrzeli (( Oni sami maja dziecko więc boją się zarażenia a ja jakos nie mam głowy na przygotowywania Sylwestra. - Moja córcia Odpowiedz Link Zgłoś
rene-76 Re: Gdzie na Sylwestra? 29.12.06, 15:07 w domu-osobiscie wolalabym gdzies isc-no coz ale juz sie przyzwyczailam Odpowiedz Link Zgłoś
etiennette Re: Gdzie na Sylwestra? 29.12.06, 15:55 A my do znajomych Chociaż wolałabym w tym roku w domu zostac... Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: Gdzie na Sylwestra? 29.12.06, 17:27 My wyjeżdżamy na megaaaa imprezkę do przyjaciół Dzieciaczki zostają pod dobrą opieką w domq ) Odpowiedz Link Zgłoś
dorpyp semida 30.12.06, 19:43 a ty gdzieś idziesz na sylwestra? ja zostaję w domku z mężem i 7,5 miesięcznym dzieckiem. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marcysia51 Re: Gdzie na Sylwestra? 30.12.06, 19:58 Ja z 3 letnim synkiem w domu,a mężus znowu w pracy. Ale juz zapowiedziałam,że to ostatni pracujący Sylwester w jego karierze. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: Gdzie na Sylwestra? 30.12.06, 20:08 do znajomych pod Warszawę, do odnowionej prawdziwie wiejskiej chałupy. Będzie 12 osób. Nad ranem rozpalimy ognisko i będziemy piec kiełbaski. Dziecko lat 2 do mojej Mamy, która nigdy nie lubiła Sylwestrów i sama się zaofiarowala Odpowiedz Link Zgłoś
majan2 Re: Gdzie na Sylwestra? 30.12.06, 20:37 Przyjda do nas znajomi, ale ze z malymi dziecmi to zaraz po polnocy wracaj do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: Gdzie na Sylwestra? 31.12.06, 00:59 My na bal, ale cosik zadowolona nie jestem, co nawet mnie skłoniło do podzielenia się tym z innymi i stworzenia wątku o sylewstrowym dole. Odpowiedz Link Zgłoś
slodziutka231011 Re: Gdzie na Sylwestra? 31.12.06, 07:57 my idziemy z mezem na biala sala Odpowiedz Link Zgłoś
aguskin Re: Gdzie na Sylwestra? 31.12.06, 08:22 slodziutak to się może spotkamy bo my też tam niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
daga05 Re: Gdzie na Sylwestra? 31.12.06, 08:57 Jesteśmy z mężem w domu. Przychodzi do nas znajomy. Może wpadną też dwie koleżanki. Na pewno będzie miło! pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
masumi2006 Re: Gdzie na Sylwestra? 31.12.06, 14:00 My z mężem idziemy do...dużego pokojuTam we dwójkę urządzimy sobie romantyczną kolacyjkę z mega atrakcjami Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna56 Re: Gdzie na Sylwestra? 31.12.06, 18:09 Zostajemy z dziećmi w domu. Córcia już wypiła szampana dla dzieci bo obawia się że zaśnie przed północą. Miłej zabawy! Odpowiedz Link Zgłoś