Dodaj do ulubionych

Wielkie ROTFL

09.02.07, 13:04
Pierwszy mezalians IV RP - córka najjaśniejszego prezydenta rzuciła męża dla
działacza SLD. Cudne, ciekawe czy to też spisek układu.
BTW dziecię córki prezia ma 4 lata i małżeństwo trwało 4 lata, znaczy - wpada
była przed sakramentem.DDD
Obserwuj wątek
    • madziaaaa Re: Wielkie ROTFL 09.02.07, 13:06
      czytałam.
      Generalnie nie kręcą mnie takie wieści. Zwisa mi zkim jest lub nie jest
      jakakolwiek córka oprócz mojej(ale moja jeszcze za młoda na ekscesy). I jeszcze
      jedno, ponieważ podobno podaje ją super expres czy inny szmatławiec, to może
      okazać się nieprawdą.
      • triss_merigold6 Re: Wielkie ROTFL 09.02.07, 13:09
        Ależ to śliczne w kontekście rewolucji moralnej i wartości chrześcijanskich.smile
        • be_em Re: Wielkie ROTFL 09.02.07, 13:10
          triss_merigold6 napisała:

> Ależ to śliczne w kontekście rewolucji moralnej i wartości chrześcijanskich.smile

Zgadzam się bez dwóch zdańsmile I na dodatek tak ślicznie pozowali do zdjęć
          szczęsliwej, katolickiej rodzinywink
        • ada_zie Re: Wielkie ROTFL 09.02.07, 13:11
          o tak! i tu nie chodzi o to - kto z kim...
          mnie też zwalił z nóg ten "syn działacza SLD" smile)))
        • madziaaaa Re: Wielkie ROTFL 09.02.07, 13:13
          no ja rozumiem i pod tym względem się zgadzam, ze wyjątkowo śliczne nawet smile)
          TYle że:
          a) nie musi być to prawda
          b)nawet jak jest to prawda, to to ze rodzice maja takie poglądy, to nie znaczy,
          ze dziecko też musi mieć takie same.
          • triss_merigold6 Re: Wielkie ROTFL 09.02.07, 13:19
            Córka Urbana brała ślub z działaczem opozycji.P
        • agastrusia Re: Wielkie ROTFL 09.02.07, 14:56
          triss_merigold6 napisała:

> Ależ to śliczne w kontekście rewolucji moralnej i wartości chrześcijanskich.smile

Ale to są wartości ojca a dorosła córka widać kieruje się innymi wartościami w
          życiu - chyba ma do tego prawo.
          • chicarica Re: Wielkie ROTFL 09.02.07, 15:12
            Jeśli występuje w spotach reklamowych mających te wartości (i szanującego je
            prezydenta) promować, to soooooory... wink
            • agastrusia Re: Wielkie ROTFL 09.02.07, 15:21
              ale czy to znaczy że teraz musi tkwić z kimś na siłe?
              • alfama_1 Re: Wielkie ROTFL 09.02.07, 15:45
                > ale czy to znaczy że teraz musi tkwić z kimś na siłe?

Kto uwierzył kupił a tu terefere wcale nie była prawda. Wszak uważamy, że tylko
                głupcy wierzą reklamom.
                Jeśli uznajemy, że polityk to towar jak każdy inny to należy planować kampanię
                długoterminową. A tu jeden z elementów budujących wiarygodność przekazu dosyć
                szybko się wykruszył i klienci mają prawo się poczuć oszukani bo kupili nie to
                co było reklamowane.
                W myśl prawa klient może domagać się zadośćuczynienia jeśli reklama wprowadziła
                go w błąd.
                • agastrusia Re: Wielkie ROTFL 09.02.07, 19:10
                  Czy prawo do reklamacji mają również ci, którzy na PiS nie głosowali?
                  • malila Re: Wielkie ROTFL 09.02.07, 19:14
                    agastrusia napisała:

> Czy prawo do reklamacji mają również ci, którzy na PiS nie głosowali?

Chyba nawet większe, bo ci co głosowali nabyli towar z własnej woli. A ci, co
                    nie głosowali, zostali do zakupu przymuszeni.
                  • alfama_1 Re: Wielkie ROTFL 09.02.07, 19:21
                    Wydawać by się mogło, że nie mają bo nie skusiła ich (kłamliwa) obietnica
                    zawarta w reklamie - nie kupili produktu.
                    Poniekąd mają (dobry adwokat by mógł sie tym zająć) bo możliwe, że głosowali
                    przeciwko PiS właśnie ze względu na tę reklamę. A tu rodzina prezydenta okazuje
                    się być bardziej liberalna niż para lesbijek wychowująca dziecko poczęte z
                    nasienia kolegi geja. Gdyby to wiedzieli wcześniej, może zagłosowaliby na PiS.
                    Zostali więc wprowadzeni w błąd i mogą dochodzić swoich praw.
    • isma Re: Wielkie ROTFL 09.02.07, 13:12
      Eee, Triss, czyzbys byla zdania, ze rodzice maja prawo wplywac na wybory swych
      doroslych dzieci?

Czy ujma na twoim ateistycznym honorze byloby, gdyby Twoj syn zostal, ja wiem,
      ksiedzem? Probowalabys mu to wyperswadowac - czy tez, w imie gloszonej przez
      sie tolerancji, przyjelabys jako niewatpliwy dowod jego niezaleznosci w
      mysleniu wink))?
      • mamaadama4 Re: Wielkie ROTFL 09.02.07, 13:16
        Do Kaczyńskich mam określony stosunek, do tego co robia tym bardziej, ale nie
        interseuje mnie co robi córka prezydenta, bo to ich prywatna sprawa i nic nie
        ma to wspólnego z państwem, rządzeniem, polityką a tym samym moim losem.
        • chicarica Re: Wielkie ROTFL 09.02.07, 14:03
          Jeśli wizerunek swej nieskazitelnej rodziny wykorzystywali w kampanii wyborczej,
          a rodzina okazuje się być nie taka nieskazitelna, to sorry ale to przestaje być
          ich prywatną sprawą.
          Dobrze też podsumował to ktoś na forum Wiadomości. Jeśli kawaler wypije 6
          browców i pójdzie do agencji, to jest to sprawa prywatna. Jeśli zrobi to
          kardynał, to jest to skandal.
          • triss_merigold6 Re: Wielkie ROTFL 09.02.07, 14:12
            Życie osobiste polityka nie jest jego prywatną sprawą, nie w demokracjach.wink
            • isma Re: Wielkie ROTFL 09.02.07, 14:17
              No, dobra, tylko czy to oznacza zainteresowanie sprawami jego rodziny do
              piatego pokolenia w te i z powrotem? Dziadek w Wehrmachcie, corka po rozwodzie?
              • chicarica Re: Wielkie ROTFL 09.02.07, 14:18
                Kto mieczem wojuje, od miecza ginie.
              • alfama_1 Re: Wielkie ROTFL 09.02.07, 14:20
                Każdy odpowiada za siebie ale, jak napisała chicarica, jeśli wizerunek
                nieskazitelnej rodziny wykorzystuje się w kampanii reklamowej jako atut,
                wyborcy mają prawo wytknąć niespójność.
              • triss_merigold6 Re: Wielkie ROTFL 09.02.07, 14:43
                Nie skąd.wink Czyżbyś zapomniała kto historie ojców i dziadków wypominał
                przeciwnikom politycznym?
                • chicarica Re: Wielkie ROTFL 09.02.07, 14:45
                  Taaaa... genetyczny patriotyzm wink
                  Genetyczna prorodzinność? wink
                • isma Re: Wielkie ROTFL 09.02.07, 14:46
                  No oczywiscie ze pamietam, ale myslalam, iz to wlasnie o to chodzi, ze czlek
                  swiatly takie postepowanie potepia, i nie zamierza sie w te poetyke -
                  kogokolwiek rzecz by nie dotyczyla - wpisywac wink)).
                  • chicarica Re: Wielkie ROTFL 09.02.07, 14:51
                    Może i nie zamierza się wpisywać, ale w duchu pośmiać się może...
          • aneta76 Re: Wielkie ROTFL 09.02.07, 14:23
            haha... a jak to zrobi syn kardynala?? wink
            • chicarica Re: Wielkie ROTFL 09.02.07, 14:41
              Hehe smile
      • triss_merigold6 Re: Wielkie ROTFL 09.02.07, 13:17
        Jest to dla mnie przekomiczne po prostu. Taki katolickie dom i pełen wartości.P
        Rodzice mogą nie akceptować, nie lubić wyborów dorosłych dzieci ale wpływu na
        blisko 30-letnich ludzi nie mają.
        Wolałabym odgryźć sobie głowę niż żeby mój syn został księdzem, tolerancja nie
        ma tu nic do rzeczy.
        • ma.dzia Nas to moze nie obchodzic 09.02.07, 13:21
          ale cala zabawa w tym,ze Kaczorka to obchodzi na 100% i biedak musi miec teraz
          niezla qu..cewink
          • triss_merigold6 Re: Nas to moze nie obchodzic 09.02.07, 13:23
            POmyśl jak Jarek musi być wściekły, sabotaż w rodzinnym domu.P
            • wi0la Re: Nas to moze nie obchodzic 09.02.07, 14:29
              Chyba Lesiu nie Jarek(choc ten tez moze byc ale na swoje koty)
    • monia145 Re: Wielkie ROTFL 09.02.07, 13:21
      No cóż.....jesli to prawda, to ciekawie musiała wyglądać rozmowa ojca z córkąwinkP

Sprawa wygląda podobnie ja w przypadku Dicka Cheneya( wiceprezydenta USA),
      prawicowego konserwatysty i jego córki Mary- lesbijki,żyjącej w stałym
      homoseksualnym związku, właśnie spodziewającej się dziecka...może nawet pan
      Cheney został już po raz szósty dziadkiem?smile

Ach, te dziecismile
      • demonii Re: Wielkie ROTFL 09.02.07, 14:26
        a jeszcze nie smile wiosną ma zostać po raz szósty smile Marynia spodziewa się "późną
        wiosną" potomkasmile
    • alfama_1 Re: Wielkie ROTFL 09.02.07, 13:21
      Doprawdy jestem załamana i jest mi przykro. Już nikomu nie można wierzyć w tym
      kraju jeśli rodzice tak wychowują swoje dzieci wink
      Cóż, "takie będą Rzeczypospolite, jakie ich młodzieży chowanie".
    • nisar Re: Wielkie ROTFL 09.02.07, 13:23
      Triss, zgadzam się z Tobą. W obliczu głoszonych pod moherowe babcie hasełek o
      świętościach rodzinnych itd, to wyjątkowo miło posłuchać o takim przewrocie.
      Niech żyją dziennikarze!!!

I jeszcze jedno: uważam, że mam pełne prawo włazić z brudnymi kaloszami w życie
      prezydenta, premiera, ich rodzin, oraz trzódki kilku ministrów, w ich łóżka, w
      ich "kto-z-kim" itd. Z tego prostego powodu, że oni wchodzą w ten sposób w
      życie moje, więc czuję się całkowicie usprawiedliwiona, wręcz uprawomocniona.
      • triss_merigold6 Re: Wielkie ROTFL 09.02.07, 13:25
        O toto. Skoro przedstawiciele partii rządzących coś kwękają na temat idealnej
        rodziny z czwórką-szóstką dzieci, bez rozwodów i konkubinatów to sami sie
        podkładają.wink
        • alfama_1 Re: Wielkie ROTFL 09.02.07, 13:41
          Człowiek się stara, rodząc kolejne dzieci dąży do ideału wymaganego w tym kraju
          i co dostaje w zamian od decydentów? Newsy o kotkach, rozstaniach w rodzinie
          itp. Normalnie brak kompasu, przykro i smutno wink))
      • m.fiorella Re: Wielkie ROTFL 09.02.07, 13:29
        AMEN
    • morgen_stern Re: Wielkie ROTFL 09.02.07, 13:24
      Oj, nie bądźcie takie sztywne, pośmiać się można wink) Mój szef się dziś składał
      na biurku ze śmiechu, kiedy mu o tym powiedziałam wink
    • melka_x Re: Wielkie ROTFL 09.02.07, 13:27
      Podpisuję się pod mamąadama.
      A wątek powinien tytułować się magieltongue_out
      • triss_merigold6 Re: Wielkie ROTFL 09.02.07, 13:29
        I bdb. przynajmniej to śmieszne jest.wink
    • zorza28 Re: Wielkie ROTFL 09.02.07, 13:41
      Mnie też nie interesuje kto z kim i dlaczego. Zwróciłam uwagę na tę wiadomość
      tylko dlatego, że PiS mówi mam jak mamy żyć ile mieć dzieci, ciągle trąbi o
      tradycyjnej chrześcijańskiej rodzinie a tu proszę taki kwiatek we własnym ogródku.
      • triss_merigold6 Re: Wielkie ROTFL 09.02.07, 13:44
        To na pewno sabotaż rozwiązywanego WSI!
    • bri Re: Wielkie ROTFL 09.02.07, 13:47
      hehe, ciekawe czy go teściu na obiad zaprosi wink
      • kingaiola Re: Wielkie ROTFL 09.02.07, 13:55
        Myślę, ze jak piatka dzieci z tego będzie to tatuś wybaczy smile.

• joaz Re: Wielkie ROTFL 09.02.07, 14:32
      na gazecie pl. napisali, że Lech z małżonka poznali już nowa miłości córki.
      Rodzice wybranka gościli już córkę prezydenta.

j
    • agastrusia Re: Wielkie ROTFL 09.02.07, 14:54
      A ja nie wiem co jest takiego śmiesznego w tym, że ktoś się rozwodzi i wiąże się
      z kimś innym - nie zależnie od tego kim jest uncertain
      • triss_merigold6 Re: Wielkie ROTFL 09.02.07, 15:40
        Naprawde nie widzisz w tym komizmu?
        Tatuś prezio + pisiaki mają pełne dzióbki wartości i moralności a tu córcia
        taki zonk.P Innym do wyrek zaglądają i pouczają ile dzieci i w jakich związkach
        i że precz z komuną a tu rodzinki nie upilnowali...
    • yenna_m Re: Wielkie ROTFL 09.02.07, 15:02
      triss, podaj linka, kobieto, jak masz jakiegos smile
      • dzindzinka Re: Wielkie ROTFL 09.02.07, 15:41
        Czepiacie się koleżanki. To co z tego, że komuch? To swój komuch, mało to w
        rządzie byłych komuchów i się ich jakoś Kaczyńscy nie czepiają. Inaczej by było
        jakby sprawa dotyczyła PO - im nie wolno nawet pomyśleć o kumaniu się z
        komuchami. Jakby córka Tuska chodziła z komuchem to co innego! Tusk odpowiada
        córkę, skoro odpowiadał za dziadka.
        Albo, że nie po katolicku dzieci wychował: nie on jeden. Marcinkiewicz (ZCHN)
        został nieślubnym dziadkiem. I co z tego? Albo trzeci raz żonaty Dorn (inicjator
        listu do proboszczów przed wyborami), drugi raz żonaty Gosiewski (słyszałam jak
        oburzał się, że ktoś dzwoniąc do radia zanegował wartości chrześcijańskie -
        czystość przedmałżeńską i był zdania, że pani Kruk słusznie zajęła się sprawą).
        Już nie wspomnę o brudnych plotkach na temat premiera. I co z tego? To wszystko
        nie znaczy, że PIS nie reprezentuje wartości rodzinnych i chrześcijańskich. Wy
        święte jesteście? Wstydźcie się... Co za magiel. Plotkary jedne.
        • syriana Re: Wielkie ROTFL 09.02.07, 18:20
          ależ nikt tu się nie czepia

pierwsza córka ma prawo sobie życie układać jak jej się podoba

tylko chciałabym z tej okazji jakąś odezwę do narodu po wiadomościach usłyszeć,
          z małym mea culpa, że życie nie jest czarno-białe jakby to bracia K. chcieli,

a w związku z tym przypadki chodzą po ludziach

i od tej chwili nikt tu nie będzie ustalał algorytmu na szczęśliwą, katolicką
          rodzinę, którą każdy obywatel jest w obowiązku założyć
    • brak.polskich.liter Re: Wielkie ROTFL 09.02.07, 18:03
      Hip-hip-hurra big_grin. A wiesz, co w calej tej historyjce rozczula mnie najbardziej?
      To, ze najmilosciwiej nam panujace klony i ich mentalni pobratymcy co i rusz
      wpadaja w dolki wykopane wlasnymy swoimi konczynami. Nawet nie trzeba
      specjalnie im w tym pomagac. Urocze.
      Ciekawe, co teraz. Ujawni sie porzucony kochanek mojego ulubionego ministra
      Giertycha i pusci farbe, ujawniajac pikantne szczegoly? Czy moze goracy romans
      miedzy poslanka Sobecka a ojczulkiem Rydzykiem wreszcie ujrzy swiatlo dzienne?
      • wenus2006 Re: Wielkie ROTFL 09.02.07, 18:44
        www.se.com.pl/se/index.jsp?place=mainLead&news_cat_id=1585&news_id=138540&scroll_article_id=138540&layout=1&page=text&list_position=1
    • mbwj88 Re: Wielkie ROTFL 09.02.07, 18:21
      e a ja nic nie wiem
      gdzie mam o tym poczytać
      to chyba nie jest mozliwe ???
      • syriana Re: Wielkie ROTFL 09.02.07, 18:26
        > to chyba nie jest mozliwe ??

co jest niemożliwe?
        wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3907561.html
        • mbwj88 Re: Wielkie ROTFL 09.02.07, 18:41
          dzięki przeczytałam
          no cóż
          jakoś mi nie pasowało,