jjj31 20.04.07, 17:30 czy jest abonament na gaz? gaz który jest w mieszkaniu? jestem ciekawa co o kuchnia. Proszę napiszcie ile wynosi i czy taki jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jjj31 Re: gaz- abonament 20.04.07, 17:30 jjj31 napisała: > czy jest abonament na gaz? gaz który jest w mieszkaniu? jestem ciekawa co o > kuchnia. Proszę napiszcie ile wynosi i czy taki jest? centralne i kuvchnia gazowa. Odpowiedz Link Zgłoś
malamadre Re: gaz- abonament 20.04.07, 19:00 Abonament jest uzależniony od ilości pobieranego gazu. Różnie to zapewne jest w różnych zakładach gazowniczych. U mnie jest: abonament (4-11 zł) + opłata przesyłowa stała (2-120 zł). I do tego opłata za paliwo gazowe + opłata przesyłowa zmienna - wg danych odczytywanych co miesiąc (mniej więcej) danych z liczników. Najwyższe dane dotyczą ogrzewania centralnego, zwykle opłaty stałe za gaz zużywany w mieszkaniu to od ok. 6 do 22 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
erka235 Re: gaz- abonament 20.04.07, 17:37 ja mam abonament za gaz miesięczny 6,10 zł ale mam narazie do kuchni gazowej podłonczony Odpowiedz Link Zgłoś