kamisia04 21.04.07, 10:57 Potrzebuje informacji co do spraw rozwodowych.Jak to zacząc i wogóle? Czy są tu dziewczyny po rozwodzie??? Proszę o kontakt Pozdrawiem Kamila Moja Madzia foto.onet.pl/e5pau,4k4u4wod1ood,u.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karcia85 Re: Rozwód... 21.04.07, 11:44 Ja jak na razie planuję po studiach. Mąż wykańcza mnie nerwowo i psychicznie, ale dopóki nie skończę studiów i nie znajdę pracy nie mam o czym myśleć. Musisz znaleźć adwokata, który będzie Cię reprezentował, jeśli nie (moja teściowa np. nie miała prawnika), wnosisz sprawę do sądu o rozwód/separację, wpłacasz odpowiednia kwotę a oni ustalają termin pierwszej rozprawy (chyba ugodowej). Życzę Tobie powodzenia. Wychodzę z założenia, że lepiej żyć samemu (z dzieckiem) a spokojnie niż męczyć się z byle kim... ściskam serdecznie, Karolina. Odpowiedz Link Zgłoś
veevaa Re: Rozwód... 21.04.07, 15:08 Do tej pory myslalam, ze slub sie planuje z wyprzedzeniem. ale rozwod???? Odpowiedz Link Zgłoś
kamisia04 Re: Rozwód... 21.04.07, 15:32 Ja osobiście nie planuje rozwodu. Wręcz przeciwnie szykuje się do ślubu kościelnego, bo mam tylko cywilny. Chodzi o moją przyjaciółke ( można powiedzieć że siostre). Ona nie wie jak się do tego zbrać. A chce jej pomóc bo nie moge patrzeć jak mąż niszczy ją psychicznie. Z góry dziękuje za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
veevaa Re: Rozwód... 21.04.07, 18:30 Ja mowilam o tym poscie pod twoim. Tam dziewczyna napisala, ze planuje rozwod po studiach... Odpowiedz Link Zgłoś
kamisia04 Re: veevaa 21.04.07, 21:33 Ja też mogłam od rzu napisać że to nie o mnie chodzi. p.s miałaś liczną sukienke na swoim ślubie. pozdrawiam Kamila z Madzią Moja Madzia foto.onet.pl/e5pau,4k4u4wod1ood,u.html Odpowiedz Link Zgłoś
karcia85 Re: Rozwód... 22.04.07, 10:41 Tak, planuję. Jeśli mój mąż dalej będzie okazywał takie zachowanie, jak do tej pory, to wezmę rozwód. Tylko że u mnie ślub (Bogu dzięki, że cywilny) okazał się błędem od samego początku. Odpowiedz Link Zgłoś