Dodaj do ulubionych

kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie?

10.05.07, 22:28
ja niestety lubie... w ogóle uwielbiam jedzienie jamiiiiii smile
i coś czuje że zaraz ide buszować do lodówki.
pewnie kanapeczki... a i kawalek torta z urodzin...
a dziś na obiad zrobiłam przepyszne pieczone ziemniaki big_grin
dziwie sie ,że jeszcze nie wyglądam jak oprah...

kto lubi sobie podjeść kiedy cały dom już śpi? wink
Obserwuj wątek
    • balbinka01 Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 22:31
      no jaaaaaa na banksmile własnie mi sie tościki piekąsmile a kiedyś to nawet zupe
      pomidorową gotowałam o drugiej w nocy - miałam zrobić wczesniej, ale mi sie
      włamali do mieszkania - policja i zbieranie śladów itd - gdy wyszli
      stwierzdiłam: nie odpuszczam i zeżarłam dwie miski pomidorówkiwink
      • mama_zosi5 Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 22:34
        A ja grzeszę pizzą zamawianą o 21.00. Oczywiście nie często ale jednak.No i piwkiem .
        • sowa_hu_hu Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 22:35
          ale bym zjadła pizzeeeeeeee o mamo!!! już mam ślinotok smile
        • balbinka01 Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 22:35
          piwko i tościki - mniam, mniammmmmmmm
    • renia1807 Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 22:34
      akurat wcinam jabłko
      • jponikowska Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 22:35
        Też mi obżerka.. smile Ja tam kanaki: chleb, masło i pasta tuńczykowo...
        Uwieeelbiam... smile
      • joasiiik25 Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 22:35
        ja tez wcinam jablkosmile
        ogolnie sie nie obzeram,ale czasami lubie zjesc DUZO
    • denea Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 22:35
      A ja siedzę dumna i blada, tylko po jogurcie, o !

Ale jak imprezujemy to idę sobie piwko otworzyć.
      • jponikowska Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 22:36
        O taaaak... reddsik jabłkowy...
        • joasiiik25 Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 22:38
          tylko nie jablkowy
          ostatnio zastanawialam sie czy to czasami nie SZAMPAN tak mi dziwnie reds
          smakowalsmilesmile
        • sowa_hu_hu Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 22:38
          redsik? tez lubieeeeeeeee jami!!! ale jeszcze lepszy jest żółty sun. jutro SE
          walne na bank!

zaraz zapierniczam do lodówy po mase kanapek i tort ku...sko czekoladowy big_grin
          • sowa_hu_hu Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 22:39
            jogurt? ciul z jogurtem smile jogurty od poniedziałku!
            • joasiiik25 Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 22:40
              wy sobie pijcie a ja koncze jesc jablko i ide na LM
              • denea Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 22:43
                Joasiiik, co to jest LM ? Loże Malżeńskie ?
                • demarta Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 22:45
                  denea napisała:

> Joasiiik, co to jest LM ? Loże Malżeńskie ?
                  >

nie. Lodzik Mężowi smile)))))
                  • jponikowska Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 22:47
                    luźne majty??? smile
                    • sowa_hu_hu Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 22:48
                      ej ku... bo znowu bedzie na mnie smile
                      • jponikowska Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 22:49
                        Nie... jak Twoje tłumaczenie LM będzie pozytywne smile
                        • demarta Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 22:52
                          sowa napisz jakiś Lepki Mymłon, czy coś równie pozytywnego tongue_outPPPPPPP
          • dorcia72 Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 22:41
            ja już wyjęłam z lodówy szyneczkę, zaraz będę wcinac big_grinD
            szkoda, że o tej porze nie mogę zamówic pizzy z pobliskiej knajpy uncertain

Ola i Kuba
            • renia1807 Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 22:45
              nie obżerajcie się za bardzo, bo będą was męczyć koszmary w nocysmile
              • loganmylove Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 22:50
                Sluchaj Ty renia Ty nie wprowadzaj ludzi w blad-ja dobrze pamietam, ze kiedys
                czytalam ksiazke o obyczajach polskiej szlachty i tam bylo wyraznie napisane,ze
                nie mozna glodnym isc spac bo sie diabel przysnismile Wiec ja zeby nie miec
                koszmarow zaliczylam tostysmile
                • denea Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 22:52
                  Zgadza się, diabeł albo Cygani.
                  Trzeba dbać o siebie, a nie ma lepszego kosmetyku niż zdrowy sen smile
                • renia1807 Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 22:58
                  no to co, mam iść jeszcze coś zjeść, żeby diabła nie drażnić?
                  • loganmylove Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 23:22
                    Oczywiscie-co za pytaniesmile Chyba nie chcesz Zlego wkurzac?
              • joasiiik25 Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 22:51
                LM?
                nie wiecie co to jest?

ani nie loze malzenskie,ani nie lodzik mezowi

smilesmile
                • denea Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 22:53
                  No a co ??? Powiedz, powiedz !
                  • sowa_hu_hu Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 22:54
                    eeee tam jakie szprychy ,mnie do joasik duuuużo brakuje przecież... big_grin
                    • joasiiik25 Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 22:55
                      no sowka niestety i to nie tylko w kg smilesmile
                      • sowa_hu_hu Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 22:57
                        no to ,że osiagnełam wiecej odemnie to juz wiemy ,chwaliłas sie ostatnio.
                      • sowa_hu_hu Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 22:57
                        joasik ty powinnaś w sex telefonie pracować... z takimi opisami... wowwwwww
                        • joasiiik25 Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 22:59
                          hahahahahah
                          a widziszsmilesmilesmile
                          chyba zla profesje wybralamsmilesmilesmile

ale moze nic straconego- jak maz przeczyta ten opis to hohoh
                          tez tak bedzie chcial
                          hahahah ide bo jeszcze nie poszlam
                  • joasiiik25 Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 22:55
                    oj bo sie zaraz zle skojarzy ale powiemsmile

dlugi, bierze sie go do ust i jest zabojczysmilesmilesmile
                    czasami cieply jak sie nie ta strona wlozy co trzebasmilesmile:

dalej nie wiecie?

to ja ide na mojego LM smile

wrazenia opowiem jak juz bede PO
                    • demarta Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 22:55
                      light, super, mentol?
                      • joasiiik25 Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 22:57
                        tylko niebieskiesmile light
                    • jponikowska Bleeee.... 10.05.07, 22:58
                      No to popsułaś nastrój.... obrzydlistwooo!!!! Fujj..
    • moninia2000 Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 22:52
      Le tam, a mnie to wkurza, ze takie lachy jak Wy gadaja o nocnym wcinaniu i sa
      takimi szprychamitongue_out
      • jponikowska Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 22:55
        Ja tam jestem gruba lacha... Dziękuję Kubusiu moje słonko... Siostrzyczki mial
        nie będziesz....
        • joasiiik25 Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 23:20
          wlasnie wcinam filety sledziowe w sosie koperkowym
          pycha smilesmilesmile
          • sowa_hu_hu Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 23:21
            to na pewno nie będzie LM z mężem...
            • joasiiik25 Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 23:26
              no moj maz po pierwsze:
              nie palismile
              po drugie jakby dzis byl to bym przed kompem nie siedzialasmilesmilesmile

a po trzecie to on LM nawet po sledziku lubismilesmilesmile bez roznicy mu prawda?
              • sowa_hu_hu Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 23:27
                po śledziku robicie takie rzczy...? bleeeeeeeeeeeee
                • joasiiik25 Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 23:30
                  EJ!!!!!
                  co ma wspolnego lm z mezem po sledziku?
                  lepiej po sledziku niz po pijakusmilesmilesmile

zreszta dzis nici z seksu no chyba ze seks telefon do meza
                  • renia1807 Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 23:32
                    żeby tylko mężowi otwór się nie pomylił, bo po śledziu taki sam zapach z ust
                    jak i z dup..y
                    • sowa_hu_hu Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 23:33
                      e no! wypraszam sobie! zapach mojego tyłka nie ma nic wspólnego ze
                      śledziowym ,ale nie wiem jak u joasik smile
                      • joasiiik25 Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 23:34
                        sowa chcesz powochac?
                        sama sie o to prosisz
                        hahahahah

prosze wypinam swoje 4 literysmilesmile
              • jponikowska Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 23:29
                Joasik... nie mów Sowie, że Twojemu mężowi to wszystko jedno bo ją
                sprowokujesz... A ja mimo, ze nowa juz się zorientowałam, ze ona moze nie
                wytrzymać smile)))) Prawda Sowa?? smile
                • sowa_hu_hu Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 23:31
                  no całkiem dobrze myślisz hiehie big_grin

ale nie posledziku... bożeszty wyobraziłam sobie to bleeeeeeeeee
                  • jponikowska Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 23:32
                    Oj tam... różne ludzie pozycje wymyślają...
                    • jponikowska Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 23:32
                      Tylko po co te nazwy takie wyszukane??? smile
                    • loganmylove Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 23:47
                      A moze mialo byc " na sledzika"?
                      • jponikowska Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 23:47
                        A tam... Za tymi nazwami nie nadążysz... smile
                  • joasiiik25 Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 23:33
                    hahahah dobrze ze to moja sprawa czy po sledziku,czy bez sledzika
                    smilesmilesmilesmile
                    dziekuje ci boze -ze moge wykonac wyboru
                    inni maja gorzejsmile
                    • sowa_hu_hu Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 23:34
                      dlaczego gorzej?
                      • joasiiik25 Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 23:35
                        po prostu gorzej
                        a dlaczego to nie wiem-przeciez to ich sprawa nie moja smilesmilesmile
                        • sowa_hu_hu Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 23:38
                          joasik chciałabyś bueheeee...

a tak w ogóle to obrzydliwa jesteś! jachhhh
                          • joasiiik25 Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 23:39
                            smacznego tobie tez zycze

hahaha
                • joasiiik25 Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 23:31
                  hahahah dobre!!!!!
                  prawda sowa?
    • jponikowska Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 23:24
      Ale pychotkę dorwałam... orzeszki w miodzie Felix... mężowi kupiłam i własnie
      wyżeram... Pyyychaaaa...
      • joasiiik25 Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 23:28
        ej wez nie rob mi tego!!!!!!!
        ja i tak wole pistacje
        kurde mlody spi a do nocnego nie mam kogo wyjatkowo wyslac a spiace dziecko nie
        zostawiesmilesmile samo!!!!!

dalas z tymi orzeszkami!!!!!

JA CHCE PISTACJE!!!!!!
      • czarna_maruda Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 23:29
        Polecam sałatkę z tuńczykiem, o tej porze pyyyyycha idę uzupełnić talerz
        • joasiiik25 Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 23:31
          smacznegosmile
          • czarna_maruda Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 23:37
            zeżarłam
            To teraz dziewczynki po szklaneczce senesu big_grinDDDDDDDDDD
            • renia1807 Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 23:40
              a pomoże to na chrypkę, bo wciąż nie może mi przejść po zapaleniu krtani
              • czarna_maruda Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 23:42
                Raczej powiedziałabym, że na doopkę smile
                Na chrypkę spróbuj HOMEOVOX-homeopatia, ale o dziwo pomaga
              • jponikowska Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 23:42
                Senes gardziołka Ci nie odetka niestety smile
                Ale z drugiej strony przewodu pomoze...
                • renia1807 Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 23:44
                  z drugiej strony to akurat musiałam przytkać, bo mam miesięczną przypadłość
                  • sowa_hu_hu Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 23:45
                    mysle ze nie chodzi o ten otwór smile hehe
                  • czarna_maruda Renia :) 10.05.07, 23:45
                    Nie ta dziurka ;D
                    • renia1807 Re: Senes 10.05.07, 23:50
                      teraz skojarzyłamsmile na wypróżnienie
                      ale ponoć owoc daje dupie pomoc, więc jedzcie jabłka
                      • sowa_hu_hu Re: Senes 10.05.07, 23:51
                        kompot z suszonych sliwek smile przetrzepie dupe że ho ho
                      • czarna_maruda No to po jabłuszku ;D 10.05.07, 23:52

• joasiiik25 Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 23:46
                    no nie
                    sowa zaraz powie ze i wy jestescie oblesne
                    bo ciagle o dupie i ciii mowicie

cnotliwe te nasze kobitki cnotliwesmilesmilesmile
                    • sowa_hu_hu Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 23:47
                      eeee ale zadna nie proponuje wąchania... gadka a taka propozycja to różnica...
                      to mi sie ociera o molestowanie...
                      • joasiiik25 Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 23:54
                        oj sowa idz odpocznij
                        molestowanie wirtualne?
                        to juz wyraz 4 litery to obraz molestowania
                        z tego co pamietam to sama zaczelas zastanawiac sie nad zapachemsmilesmilesmile
                        oj prosilas sie prosilas
    • mathiola Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 23:58
      ja się rano źle czuję jak wieczorem się najem, więc staram się nie... no i te
      centymetry... ale jak czytam takie wątki, czuję się czasem rozgrzeszona smile Nie
      powinnam tu zagladać smile
      • sowa_hu_hu Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 10.05.07, 23:59
        heh joasik potrafisz mnie rozbawić serio smile

taaaaa prosiłam sie żebyś mi podstawiała swoją śledziowa dupe pod nos ,masz
        racje big_grin
        • jponikowska Qrde... fajnie było ale się skończyło... 11.05.07, 00:01
          Znaczy wcześniej to wolałam czytać niż iść spać a teraz już tak
          przeciągacieeeee... buuuuu... idę chyba...
          • joasiiik25 Re: Qrde... fajnie było ale się skończyło... 11.05.07, 00:03
            tez spadam
            milego nowego dnia wam zycze
    • sowa_hu_hu Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 11.05.07, 00:04
      ja tez spadam. trza jutro o 7dmej wstac.

ale bede miec koszmary... joasik jak mogłaś? twoja chuda wpieta dupa w moich
      snach ,boże ratuj!!! wink
    • sofi84 Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 11.05.07, 00:28
      właśnie skończyłam 2 zapiekanki smile popijam colą i idę spać tongue_out
    • oxygen100 [...] 11.05.07, 07:48
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • magda_0609 Re: kto sie obżera wieczorami? teraz i ogólnie? 11.05.07, 07:58
      ja. Aż mnie trzęsie, jak czegoś słodkiego nie walnę nas noc. Chyba do apteki po
      chrom skoczęsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka