be_em 22.05.07, 12:23 bo zanim się po kąpieli wygramolę z wanny, wytrę i dolezę do sypialni już jestem spocona od nowa chyba zacznę się gzić w łazience W tej chwili zielona góra w cieniu 33 stopnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna266 witaj siostra:-)))) 22.05.07, 12:30 polecam domową klimatyzacje.wtedy juz nic nie stoi"no prawie nic)))na przeszkodzie Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: witaj siostra:-)))) 22.05.07, 12:30 joanna266 napisała: > polecam domową klimatyzacje.wtedy juz nic nie stoi"no prawie nic)))na > przeszkodzie moja droga w 7 miesiącu ciąży nawet klima nie pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: witaj siostra:-)))) 22.05.07, 12:33 uszyj sobie foliowe wdzianko dwuwarstwowe z dziurami na górze. po kąpieli załóż wdzianko, nawrzucaj w nie lodu i staniesz się obiektem marzeń o przytulaniu wszystkich sąsiadów... i sąsiadek niestety też, ale cos za coś ) Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: witaj siostra:-)))) 22.05.07, 12:42 demarta napisała: uszyj sobie foliowe wdzianko dwuwarstwowe z dziurami na górze. po kąpieli załóż wdzianko, nawrzucaj w nie lodu i staniesz się obiektem marzeń o przytulaniu wszystkich sąsiadów... i sąsiadek niestety też, ale cos za coś ) wiesz, chyba zaproszę starego do wanny wyjdzie taniej Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 o matko to juz 7 miesiąc???;-) 22.05.07, 12:34 pomaga pomaga wiem z doswiadczenia swego)))ewentulanie polecam seks prysznicowy lub wannowy a w sypialni z kostkami lodu..trza kombinowac bo bez seksu to bez sensu))) Odpowiedz Link Zgłoś
be_em myślisz, że tylko Tobie czas płynie? ;) 22.05.07, 12:41 joanna266 napisała: > pomaga pomaga wiem z doswiadczenia swego)))ewentulanie polecam seks > prysznicowy lub wannowy a w sypialni z kostkami lodu..trza kombinowac bo bez > seksu to bez sensu))) więc wczoraj się pociłam a trzymałam fason! Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: taki upał, że nawet seksu nie ma jak uprawiać 22.05.07, 12:41 a widziałaś jaka chmura właśnie nadciąga??? burza będzie, że mmmmm..... Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: taki upał, że nawet seksu nie ma jak uprawiać 22.05.07, 12:42 hexella napisała: > a widziałaś jaka chmura właśnie nadciąga??? > burza będzie, że mmmmm..... widzę i tochę jestem wkuta, bo wywiesiłąm dwie pralki łachów na balkon - myślałam, że ten upał się przyda Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: taki upał, że nawet seksu nie ma jak uprawiać 22.05.07, 12:44 pokitłascie sie w tym upale. czasem fajnie tak sie kleic do siebie.a prysznic po tym ma taki luksusowy posmak.jak spa prawie))) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia3331 Re: taki upał, że nawet seksu nie ma jak uprawiać 22.05.07, 12:45 Też jestem z Zielonej,upał na maxa ale teraz chmur pełno,słoneczko się schowało,i nici z mojego opalania.A co do sexu to u mnie w domu jest chłodno i z sexem problemów nie ma. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: taki upał, że nawet seksu nie ma jak uprawiać 22.05.07, 12:50 ziomalka? to zajrzyj do nas czasem forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=40600 Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: taki upał, że nawet seksu nie ma jak uprawiać 22.05.07, 13:04 ale za to wieczorem jak przyjemnie siedzieliśmy wczoraj z chłopem na balkonie sącząc winko, świerszcze darły japy, akcja pachniała jak wściekła. Trzeba być wyjątkowo niewrażliwym na okoliczności przyrody, żeby nie poczuć namiętności Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: taki upał, że nawet seksu nie ma jak uprawiać 22.05.07, 13:07 hexella napisała: ale za to wieczorem jak przyjemnie siedzieliśmy wczoraj z chłopem na balkonie sącząc winko, świerszcze darły japy, akcja pachniała jak wściekła. Trzeba być wyjątkowo niewrażliwym na okoliczności przyrody, żeby nie poczuć namiętności Taaa... ja leżałam wczoraj na kanapie bez gaci bo gorąco Mój wlazł, spojrzał raz, spojrzał drugi, polazł się wykąpać, przylazł, spojrzał trzeci i pogonil mnie do łazienki, żebym się wykąpala Namiętność na każdym kroku Bez świerszczy i akacji Wystarczy naga pisia Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: taki upał, że nawet seksu nie ma jak uprawiać 22.05.07, 13:12 DD to ja tu troche romantyzmu próbuje zapodać, a Ty takim naturalizmem bluzgasz))) Odpowiedz Link Zgłoś
wobbler Re: taki upał, że nawet seksu nie ma jak uprawiać 22.05.07, 13:25 Nie szczujcie...Nie mam z kim... Znowu do kibla szpitalnego mam isc..? Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: taki upał, że nawet seksu nie ma jak uprawiać 22.05.07, 13:29 w kiblu też moze być fajnie. Wprawdzie okoliczności przyrody gorsze (chyba, że grzyb malowniczy na ścianie sie rozpościera), ale jak potrzeba przypili... Odpowiedz Link Zgłoś
soemi Re: taki upał, że nawet seksu nie ma jak uprawiać 22.05.07, 13:26 Ale mi chętkę robicie, a ja jeszcze 4 godziny w pracy! wrrrrwwwrrr Odpowiedz Link Zgłoś