hubabuba11 05.07.07, 18:34 pod nickiem? ps- celowo zmieniłam nick))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubabuba11 Re: Zabawa! Nasze wyobrazenia skrywajacych sie ma 05.07.07, 18:35 z forum e-mama Mathiola- dziewczyna z wioski czasem zablyszczy smeiszna puenta i przesypatyczna slowem Oxy- Zadziorna feministka, niecierpiaca dzieciarni Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: Zabawa! Nasze wyobrazenia skrywajacych sie ma 05.07.07, 19:00 acorns - wysoki, masywny facet, brunet z brodą, mówiący basem. mający swoje zasady, swoje zdanie, zadziorny - ale potrafiący bronić tego, co powiedział i nie rzucający słów na wiatr. zazwyczaj mnie wkurza, ale zgadzamy się w kilku sprawach lola211 - średniej postury blondynka, która podobnie jak acorns ma swoje zdanie i zasady, potrafi ich bronić i nie da sobie w kaszę dmuchać mama_kotula - wiecznie uśmiechnięta luzaczka )))))))))) nie zmieniam nicka, to żadna tajemnica jak wyobrażam sobie innych forumowiczów. dodaję wątek do ulubionych, może się rozkręci D Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Zabawa! Nasze wyobrazenia skrywajacych sie ma 05.07.07, 20:05 Demarta - chuda jak chart, zlośliwa jak bestia, jak sie napije, to się robi czuła Oxy ma na głowie artystyczny bałagan, wąską talię i jest mądra Jezu, nikogo więcej nie mogę sobie przypomnieć.... I wypraszam sobie, nie jestem z wioski Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Zabawa! Nasze wyobrazenia skrywajacych sie ma 05.07.07, 20:57 mathiola: baba z ikrą. bez dwóch zdań jakby dała cynk polazłabym z nią na browara i wypaliła jointa. odtańczyłybyśmy kankana na barowym stole, potem pokłóciłybyśmy sie na śmierć, a rano nie pamiętałybyśmy obydwie o co poszło PPP hexella: ciotka klotka w sam raz na bla bla ze szczyptą ironii w tle. poszłabym z nią też na browara, ale ona nie poszłaby ze mną ) oxygen: im bardziej oszczędna w słowach tym bardziej treściwa. najczęściej treść dotyczy tematu ) Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Zabawa! Nasze wyobrazenia skrywajacych sie ma 05.07.07, 21:21 Demarta Niepamiętanie rankiem o co poszło wieczorem jest fajną sprawą, byleby tylko nie boczyć rano się na współkłócącego dla zasady, ale przejść nad wszystkim do porządku dziennego Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Zabawa! Nasze wyobrazenia skrywajacych sie ma 05.07.07, 21:23 mathiola napisała: > ale przejść nad wszystkim do porządku dziennego porządek nocny jest bliższy mojej naturze. i nie udawaj, że twojej nie )) Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Zabawa! Nasze wyobrazenia skrywajacych sie ma 05.07.07, 21:37 nie zaprzeczam, ale też nie da się udawać, że jednak dzień istnieje Chociaz ostatnio wolałabym żeby nie istniał. Takie do dupy te dni... dnie... tfu. ale to nie na temat, nie zaśmiecajmy wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Zabawa! Nasze wyobrazenia skrywajacych sie ma 06.07.07, 09:50 mathiola- przesympatyczna dziołcha z poczuciem humoru, taka co to z nią konie można kraść demarta- inteligentna i błyskotliwa, a kiedy trzeba słodko ironiczna, ma w sobie to "coś", oxy- mistrzyni ciętej riposty, gruba skorupka, a pod spodem chyba bardzo wrażliwa, pewnie wiele zyskuje przy bliższym poznaniu. triss- ciężki kaliber, zawsze poważna i zdystansowana, niewątpliwie inteligentna. lola211- też z tych twardzielek, pewnie stąpająca po ziemi. and more może potem Odpowiedz Link Zgłoś
mamazwyboru Re: Zabawa! Nasze wyobrazenia skrywajacych sie ma 06.07.07, 16:19 I widać kto błyszczy na emamie DDDD Opisałyście się nawzajem doskonale- nic dodać nic ująć Mathiola, Demarta i Oxy -jesteście super,no i Tris i Morgen... Troszkę się różnicie, ale generalnie cudne z Was istotki. Wiecie co, ja widzę was jako takie twardo stąpające po ziemi BABY,kobiety , które wiedzą, czego od życia chcą. Zazwyczaj nie mam czasu na wdawanie się z Wami w dyskusję,ale co tu kryć lubię Was .Zwłaszcza Oxy- i też myślę, że w głębi jest to bardzo wrażliwa osóbka. A w ogóle jej komenarze w wątkach seksualnych są niesamowite.Co ciekawsze pokazuję nawet męzowi. I kiedyś podczas igraszek miłosnych ,małż mówi do mnie "no ,i jakby to ta twoja Oxy skomentowała..." Tak więc Oxy , jesteś popularna nawet w niektórych sypialniach. Ty się kobieto marnujesz jako naukowiec DDDDD Pozdrawiam Was cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: Zabawa! Nasze wyobrazenia skrywajacych sie ma 06.07.07, 16:53 Morgen-stern Ciężkie obówie, raczej spodnie, ale czasem tez zaczepne spódniczki, długie włosy, wyrazista buźka. W kontaktach towarzyskich otwarta, często uchahana, prostolinijna. Lubi tańczyć, luźna, ale raczej konsekwentna , potrafi też być słodka... Może Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Zabawa! Nasze wyobrazenia skrywajacych sie ma 06.07.07, 17:07 ja też widzę Morgen Stern w ciężkich buciorach i głównie czarnym kolorze Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Zabawa! Nasze wyobrazenia skrywajacych sie ma 06.07.07, 19:14 Heheheh, chyba się zasugerowałyście słuchaną przeze mnie muzyką ) Ciężkie buciory i czarne ciuchy to nosiłam w wieku 16 lat Z wyrazistą twarzą to się chyba zgadza, słyszałam takie opinie. Długie włosy, owszem. Uchachana - jak najbardziej, śmiać się uwielbiam. Ale miłe rzeczy o mnie piszecie, dzięks O was napiszę inną razą, bo z mężem na Szklaną Pułapkę zaraz idziemy O, na przykład demarta - widzę ją jako zmysłową brunetkę o delikatnych rysach i bardzo wrażliwą. Mam wrażenie, że jest seksy ;P Heheh pewnie walnęłam jak kulą w płot ) Waszych zachwytów nad oxy nie do końca rozumiem. Mnie jej obsesyjne seksualne (i wulgarne) komentarze drażnią. Ileż można? No ale co kto lubi Oxy, pozdrawiam, bez urazy Odpowiedz Link Zgłoś
renia1807 Re: Zabawa! Nasze wyobrazenia skrywajacych sie ma 06.07.07, 22:30 nie lubię się podlizywać, bo to wbrew mojej naturze, ale dziś zrobię jeden, jedyny wyjątek Syriana- wysoka, długonoga, szczupła i ciemnowłosa kobieta nie ma w niej nic a nic z jarmarcznej baby, co plecie trzy po trzy zawsze konkretna, zwięzła i błyskotliwa odkąd jestem na forum nigdy nie rzuciło mi sie w oczy, aby kogoś chamsko obraziła, perfidnie wyśmiała Syriana ma klasę, zna też swoją wartość i w stosunku do innych zachowuje sie ok co do wygladu mogę sie oczywiscie mylić a reszta? tak własnie ją odbieram Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: Zabawa! Nasze wyobrazenia skrywajacych sie ma 06.07.07, 23:21 uuu, pojechałaś Renia ) ale tak różowo to nie jest - brzydkie rzeczy mi spod klawiatury wyszły nie raz, wszystkie pamiętam (co może świadczyć na korzyść mego wrażliwego serduszka) z wyglądem też na drugą stronę - i niska jestem, i ruda raczej, szczupła... tak.. od paru miesięcy znowu ale dzięki, aż rumieńcem spłonęłam jak przeczytałam nie ma to jak się dowartościować na forum hehe (w końcu rozumiem o co chodzi w tym stwierdzeniu) Odpowiedz Link Zgłoś
semida Re: Zabawa! Nasze wyobrazenia skrywajacych sie ma 06.07.07, 22:53 Podzielam zdania na temat demarty i oxy.W sumie tylko one zapadły mi w pamięć.Uwielbiałam jeszcze pełną poczucia humoru joanne225 czy jak to tam szło,ale niestety już tu nie zagląda Odpowiedz Link Zgłoś
semida Re: no jak nie zaglada :-))))) 06.07.07, 22:59 Ups,właśnie zaczęłam czytać wątki i zauwazyłam że jednak bywasz...sorryNie było mnie ze 3 tygodnie,więc Cię przeoczyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-paula Re: Zabawa! Nasze wyobrazenia skrywajacych sie ma 06.07.07, 23:00 Moje wyobrazenia Kolejnosc przypadkowa Demarta- Wysoka, szczupla kobitka , dominujaca w malzenstwie, majaca zawsze swoje zdanie. Mathiola -Ciepla kobietka okolo 30 lub troszke po, kolor wlosow brunetka smigajaca przez masto z dwoma nosidelkami Agata22 cos tam, majaca synka Antosia i oczekujaca kolejnego dziecka- Mloda dziewczyna noszaca wlosy zwiazane w kucyk, wygadana i troche pozytywnie zakrecona. Nie zawsze umiejaca postawic na swoim. Net79- Wiecznie zmeczona, mimo przeciwnosci losu majaca radosc w sercu, ciesza ja drobne maloistotne dla innych sprawy. Oxygen- Krotkowłosa brunetka lub szatynka, szczupla, z wrodzonym feminizmem, chlodna emocjonalnia malo sympatyczna.Przy blizszym poznaniu pewnie jest inaczej Chimba Radosna kobieta, z kreconym wlosami, tylko tyle mi przyszlo do glowy Odpowiedz Link Zgłoś
wenus2006 Re: Zabawa! Nasze wyobrazenia skrywajacych sie ma 06.07.07, 23:12 mathiola - w porzo babka ibulka - w porzo babka monia145- zakompleksiona babka edycia274(nie pamietam ile) - niezbyt inteligentna dziewczyna z poważnie chorym dzieckiem,bardzo jej współczuję oxygen - inteligentne dziewczę z wiedzą,szokującym luzactwem w sferze seksualności,niestety w nieudanym związku,niestety borykającą się z problemem bezdzietności(piszę to bez cienia złośliwości) joanna266 - luz-blues,udane życie małżeńskie,zero problemów,inteligentne dziewczę demarta-zgadzam się często z jej zdaniem tris- nie lubię sposobu wypowiedzi,ale często zgadzam sie z nią mamakotula - lubię ją Na razie więcej nie pamiętam... Odpowiedz Link Zgłoś
kranowa Re: Zabawa! Nasze wyobrazenia skrywajacych sie ma 06.07.07, 23:31 ja się ustosynkuję do: oxy:chłodna, niedostepna, mądre dziewcze, bez kompleksów - jednakze z duzym bagazem i zbyt falujacym językiem, którego okiełznac nie umie i nie chce. dziecko jest jak alergia - do przejscia. demarta - dobre serce, dobra dusza. tylko czemu tyle w necie? morgen sren - wiecznie na czarno, wiecznie po niemiecku, zła zła, ale kopniaki daje na dwie bazy. mathiola - udaję łagodna i obgryza paznokcie, ale ma dobre serce i czarcie porywy arcons - to facet, bez dwóch zdań. a jezeli babka - to ja bym tak chciała, na silno hexella - wiedźma z brakami w uzebieniu , pieprzykiem na nosie i krzyczy na mnie ( nikowy wniosek). wysoki, jazgotliwy tembr głosu, waskie oczka i niechęć. tris - łobuz mamakotula - jest cos w tej matce, co magiczny oręż do dloni mi daje słoneczko 2XXX -bo za chiny numerkow nie pamietam - dziołcha z wioski, co neta jej podłaczyli i myśli nieodarte sączy.... i ocenia oj....od razu syriana - bezdzietna, sfrustrowana, poukladana. ja nigdy, ja zawsze - tylko w necie. w zyciu dostosowana i po cichu. tutaj jest soba, wyładowuje frustracje ibulka - miła, delikatna cebulka joanna266 czy cos z numerkiem - to taki dobry duch, co ma dobrze i sie nie wstydzi. duzo frustratek, duzo fajnych, tylko, kurka, czemu tyle w necie?? ludzie??? Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Zabawa! Nasze wyobrazenia skrywajacych sie ma 07.07.07, 09:16 kranowa napisała: > duzo frustratek, duzo fajnych, tylko, kurka, czemu tyle w necie?? ludzie??? Pewnie z tego samego powodu co i ty,prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Zabawa! Nasze wyobrazenia skrywajacych sie ma 07.07.07, 12:38 > morgen sren - wiecznie na czarno, wiecznie po niemiecku, zła zła, O masz, znowu )) Jednak mit jest silny hehehe >ale kopniaki > daje na dwie bazy. Eeee.. co to znaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: Zabawa! Nasze wyobrazenia skrywajacych sie ma 29.07.07, 12:04 kranowa napisała: > ibulka - miła, delikatna cebulka hohoho ))) Odpowiedz Link Zgłoś
bunny.tsukino Re: Zabawa! Nasze wyobrazenia skrywajacych sie ma 07.07.07, 11:05 Verdana-surowa i powściągliwa, ale jakże przemiła kobieta. Oxy i triss i lola 211 no twarde kobiety jednym słowem. mama-kotula-super kobieta. Demarta-babka bardzo serio i co rusz mnie zakakuje. koza w rajtuzach-ciepła i jednocześnie bardzo serio kobita. net79 połączenie humoru, radości życia i mądrości ludowej. mamęemmy widziałam "na żywca" całkiem, całkiem babeczka z niej ) Wieczną chciałabym poznać, oj albo być jej studentką, ciche marzenie moje . Jedynie (bez obrazy) w wizerunku mathioli mi coś 'skrzeczy' no za różowo u nie jets, ale może wyłazi moja zazdrość do ludzi co mają szczęśliwe rodziny itp.. Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Zabawa! Nasze wyobrazenia skrywajacych sie ma 07.07.07, 13:31 > Jedynie (bez obrazy) w wizerunku mathioli mi coś 'skrzeczy' no za różowo u nie > jets, ale może wyłazi moja zazdrość do ludzi co mają szczęśliwe rodziny itp.. No za różowo, powinnam codziennie wylewać morze łez, że z tymi zasrańcami muszę siedzieć i męża powinnam mieć obleśnego, starego i zdradzającego, bo oczywiście powinnam mieć również obwisłe cycki do pasa, wielką oponę w pasie i ogromny tłusty tyłek, przy tylu dzieciach się nie da inaczej no więc kto by chcial się z taką ten tego... No nie? A i kasy powinnam mieć za mało, ciągle za mało, bo wielodzietne rodziny zawsze mają za mało Łał. Idę na spacer Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: Zabawa! Nasze wyobrazenia skrywajacych sie ma 07.07.07, 13:38 Mathiola, nie obruszaj się, dla mnie fajną babką od Ciebie trąci, po trzydziestce, zmęczoną, ale energiczną, choć lubiącą się lenić. Coś z dziewczynki też tam siedzi Odpowiedz Link Zgłoś
verdana Re: Zabawa! Nasze wyobrazenia skrywajacych sie ma 07.07.07, 14:21 Prostuę - jestem tłustawym kurduplem i na 100% nie jestem przemiła.... Odpowiedz Link Zgłoś
aguskin Re: najwyraźniejsza oxy... 07.07.07, 15:47 chciałabym z nią w tej bramie ......., a i mathiola też lubię ale za co innego, za normalność???no sama nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
demarta od tego należało zaczać, że... 08.07.07, 19:51 hubabuba to kawał tchórza. baba nieszczera, nie gra fair, boi się wypowiadać swoje własne zdanie. chcac osiągnąć cel siega po półśrodki. chowanie się za nowym nickiem kiedy chce się zainicjować taki wątek, to chowanie głowy w piasek i wystawianie tyłka narazając go na kopa. kopię wiec wirtualnie ten tyłek. z przyjemnością. Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: od tego należało zaczać, że... 08.07.07, 20:11 o toto to samo pomyślałam, tylko mi umknęło w ferworze zastanawiania się kogo znam z forum Nawet ciem podejrzewałam, Demarta, boś od razu ze mną wyjechała (a wiadomo że u nas to milość )) ale jak tak psioczysz, to chyba na samą siebie byś nie psioczyła, podejrzewam No, chyba że po innych odkrytych już wadach i skrzywieniach, dojdzie nam jeszcze jedna: rozdwojenie jaźni Ide bo mi się piwko studzi Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: od tego należało zaczać, że... 08.07.07, 20:19 moje piwo nadal chłodne i nadal pyszne jak zawsze )) a jak za dużo wypiję to może i sama uwierzę, że hubabuba to ja )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka podciągam :) 03.08.07, 23:58 w górę, w górę może ktoś jeszcze się odważy...? ) Odpowiedz Link Zgłoś
renia1807 Re: podciągam :) 04.08.07, 00:00 po lekturze wątku "znów będę mamą", niestety moje wyobrażenia legły w gruzach Odpowiedz Link Zgłoś
renia1807 Re: Odbudujemy 06.08.07, 18:29 marysienka110 napisała: > to da sie naprawic. > Co z D(yz)urna? a co ma być? Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: podciągam :) 04.08.07, 00:13 renia1807 napisała: > po lekturze wątku "znów będę mamą", niestety moje wyobrażenia legły w gruzach niektóre moje też. Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Zabawa! Nasze wyobrazenia skrywajacych sie ma 04.08.07, 14:17 Mowcie co chcecie, ale Verdana wg mnie mieszka w starym, warszawskim budownictwie (moze na Mokotowie), nosi szary rozwleczony sweter i stuka w laptop z ironiczna mina, palac papierosa i pijac kawe Wiem, ze nie, ale nie moge pozbyc sie tego widoku .. Verdano, wybacz ... Odpowiedz Link Zgłoś
joanna35 Re: Zabawa! Nasze wyobrazenia skrywajacych sie ma 04.08.07, 14:52 Co do wyobrażenia wyglądu to nie mam problemu jedynie z wyobrażeniem sobie monii145 - filigranowa dziewczyneczka z burzą trudnych do ujarzmienia ognistych włosów, pogodna, wrażliwa. Ciekawe, że nigdy nie odbierałam morgen w sposób tu przedstawiony - chodzi mi o tę wszechobecną czerń i złoZgadzam się co do inteligencji i dystansu, ale najbardziej w moich oczach zyskała kiedy na forum "obnażyła" swoje uczucia po stracie psa - wtedy już wiedziałam, że to "swoja" babka(wybacz, morgen , poufałość) Podobnie myślę o demarcie - kombinacja wrażliwości(dość skrzętnie skrywanej)i siły. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Zabawa! Nasze wyobrazenia skrywajacych sie ma 04.08.07, 15:15 Wrócę do oxy, bo przeczytałam gdzieś ostatnio cos ciekawego, co mogłoby się - zaznaczam, mogłoby - się do niej odnosić. Co mnie u oxy razi (juz o tym wspominałam), to to obsesyjne seksualne gawędziarstwo, często na poziomie rynsztokowym, zawsze i wszędzie. Choćby dyskusja toczyła się na temat kompletnie z seksem niezwiązany to wiadomo, że i tak oxy wjedzie z waginami, penisami i wszystkimi rzeczami, które można z nimi zrobić Ja, przyznaję, też często o seksie skrobię ale chyba nie w takim natężeniu, co oxy. No i już zmierzam do sedna - otóż wyczytałam gdzieś, że takie obsesyjne i wulgarne gadanie o seksie świadczy o dużych problemach w życiu seksualnym, a najczęściej o... skrywanej orientacji czyli tłumionym biseksualiźmie lub homoseksualiźmie. Cóż, coś w tym jest. Jestem zdania, że człowiek spełniony seksulanie, pogodzony z własną seksualnością i intymnym pożyciem nie gada o tym BEZ PRZERWY w tak kompulsywny sposób. To działa też w druga stronę - wystarczy posłuchać ojca Rydzyka i innych moherów ) No takie mam przemyślenia na temat oxy. Bez urazy - inteligentna i fajna z niej babka, ale może rzeczywiście tu coś nie gra? Temat do przemyślenia nie tylko dla niej Odpowiedz Link Zgłoś
ammam Re: Zabawa! Nasze wyobrazenia skrywajacych sie ma 04.08.07, 20:02 Cała dyskusja prowadzona przez towarzystwo wzajemnej adoracji. Wiem że jestem tu od niedawna jak wiele innych ale też należy nam sie odrobina uwagi Co? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna35 Re: Zabawa! Nasze wyobrazenia skrywajacych sie ma 06.08.07, 11:45 ammam napisała: > Cała dyskusja prowadzona przez towarzystwo wzajemnej adoracji. Wiem że jestem > tu od niedawna jak wiele innych ale też należy nam sie odrobina uwagi Co? Tak niestety, wyszło w tym wątku. Niemniej są nicki, które bardziej zapadają w pamięć, z różnych względów np. taka a-ronka. Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: Zabawa! Nasze wyobrazenia skrywajacych sie ma 06.08.07, 12:04 Joanno, widzisz przeoczyałam Twój wpis, a terapeutycznie byłoby mi tego dnia przeczytać coś tak miłego..dziękiP. I masz wiele racji.... Odpowiedz Link Zgłoś