Dodaj do ulubionych

Zabawa! Nasze wyobrazenia skrywajacych sie mam

05.07.07, 18:34
pod nickiem?

ps- celowo zmieniłam nickwink)))
Obserwuj wątek
    • hubabuba11 Re: Zabawa! Nasze wyobrazenia skrywajacych sie ma 05.07.07, 18:35
      z forum e-mama

Mathiola- dziewczyna z wioski czasem zablyszczy smeiszna puenta i
      przesypatyczna slowem

Oxy- Zadziorna feministka, niecierpiaca dzieciarni
    • ibulka Re: Zabawa! Nasze wyobrazenia skrywajacych sie ma 05.07.07, 19:00
      acorns - wysoki, masywny facet, brunet z brodą, mówiący basem. mający swoje
      zasady, swoje zdanie, zadziorny - ale potrafiący bronić tego, co powiedział i
      nie rzucający słów na wiatr.
      zazwyczaj mnie wkurza, ale zgadzamy się w kilku sprawach tongue_out

lola211 - średniej postury blondynka, która podobnie jak acorns ma swoje zdanie
      i zasady, potrafi ich bronić i nie da sobie w kaszę dmuchać smile

mama_kotula - wiecznie uśmiechnięta luzaczka smile))))))))))

nie zmieniam nicka, to żadna tajemnica jak wyobrażam sobie innych forumowiczów.
      dodaję wątek do ulubionych, może się rozkręci big_grinD
    • mathiola Re: Zabawa! Nasze wyobrazenia skrywajacych sie ma 05.07.07, 20:05
      Demarta - chuda jak chart, zlośliwa jak bestia, jak sie napije, to się robi
      czuła big_grin
      Oxy ma na głowie artystyczny bałagan, wąską talię i jest mądra smile
      Jezu, nikogo więcej nie mogę sobie przypomnieć....
      I wypraszam sobie, nie jestem z wioski smile
    • demarta Re: Zabawa! Nasze wyobrazenia skrywajacych sie ma 05.07.07, 20:57
      mathiola: baba z ikrą. bez dwóch zdań jakby dała cynk polazłabym z nią na
      browara i wypaliła jointa. odtańczyłybyśmy kankana na barowym stole, potem
      pokłóciłybyśmy sie na śmierć, a rano nie pamiętałybyśmy obydwie o co
      poszło tongue_outPPP

hexella: ciotka klotka w sam raz na bla bla ze szczyptą ironii w tle. poszłabym
      z nią też na browara, ale ona nie poszłaby ze mną smile)

oxygen: im bardziej oszczędna w słowach tym bardziej treściwa. najczęściej
      treść dotyczy tematu smile)
      • mathiola Re: Zabawa! Nasze wyobrazenia skrywajacych sie ma 05.07.07, 21:21
        Demarta big_grin Niepamiętanie rankiem o co poszło wieczorem jest fajną sprawą,
        byleby tylko nie boczyć rano się na współkłócącego dla zasady, ale przejść nad
        wszystkim do porządku dziennego smile
        • demarta Re: Zabawa! Nasze wyobrazenia skrywajacych sie ma 05.07.07, 21:23
          mathiola napisała:

> ale przejść nad wszystkim do porządku dziennego smile

porządek nocny jest bliższy mojej naturze. i nie udawaj, że twojej nie smile))
          • mathiola Re: Zabawa! Nasze wyobrazenia skrywajacych sie ma 05.07.07, 21:37
            nie zaprzeczam, ale też nie da się udawać, że jednak dzień istnieje smile
            Chociaz ostatnio wolałabym żeby nie istniał. Takie do dupy te dni... dnie...
            tfu.
            ale to nie na temat, nie zaśmiecajmy wątku.
    • hexella Re: Zabawa! Nasze wyobrazenia skrywajacych sie ma 06.07.07, 09:50
      mathiola- przesympatyczna dziołcha z poczuciem humoru, taka co to z nią konie
      można kraśćwink
      demarta- inteligentna i błyskotliwa, a kiedy trzeba słodko ironiczna, ma w
      sobie to "coś",
      oxy- mistrzyni ciętej riposty, gruba skorupka, a pod spodem chyba bardzo
      wrażliwa, pewnie wiele zyskuje przy bliższym poznaniu.
      triss- ciężki kaliber, zawsze poważna i zdystansowana, niewątpliwie
      inteligentna.
      lola211- też z tych twardzielek, pewnie stąpająca po ziemi.

and moresmile może potemsmile
    • mamazwyboru Re: Zabawa! Nasze wyobrazenia skrywajacych sie ma 06.07.07, 16:19
      I widać kto błyszczy na emamie DDDD
      Opisałyście się nawzajem doskonale- nic dodać nic ująć
      Mathiola, Demarta i Oxy -jesteście super,no i Tris i Morgen...
      Troszkę się różnicie, ale generalnie cudne z Was istotki.
      Wiecie co, ja widzę was jako takie twardo stąpające po ziemi BABY,kobiety ,
      które wiedzą, czego od życia chcą.
      Zazwyczaj nie mam czasu na wdawanie się z Wami w dyskusję,ale co tu kryć lubię
      Was .Zwłaszcza Oxy- i też myślę, że w głębi jest to bardzo wrażliwa osóbka.
      A w ogóle jej komenarze w wątkach seksualnych są niesamowite.Co ciekawsze
      pokazuję nawet męzowi.
      I kiedyś podczas igraszek miłosnych ,małż mówi do mnie "no ,i jakby to ta twoja
      Oxy skomentowała..." Tak więc Oxy , jesteś popularna nawet w niektórych
      sypialniach. Ty się kobieto marnujesz jako naukowiec DDDDD
      Pozdrawiam Was cieplutko
    • net79 Re: Zabawa! Nasze wyobrazenia skrywajacych sie ma 06.07.07, 16:53
      Morgen-stern
      Ciężkie obówie, raczej spodnie, ale czasem tez zaczepne spódniczki, długie
      włosy, wyrazista buźka. W kontaktach towarzyskich otwarta, często uchahana,
      prostolinijna. Lubi tańczyć, luźna, ale raczej konsekwentna , potrafi też być
      słodka... Może
      • mathiola Re: Zabawa! Nasze wyobrazenia skrywajacych sie ma 06.07.07, 17:07
        ja też widzę Morgen Stern w ciężkich buciorach i głównie czarnym kolorze smile
        • net79 Re: Zabawa! Nasze wyobrazenia skrywajacych sie ma 06.07.07, 17:11
          smile))
          • morgen_stern Re: Zabawa! Nasze wyobrazenia skrywajacych sie ma 06.07.07, 19:14
            Heheheh, chyba się zasugerowałyście słuchaną przeze mnie muzyką wink) Ciężkie
            buciory i czarne ciuchy to nosiłam w wieku 16 lat tongue_out
            Z wyrazistą twarzą to się chyba zgadza, słyszałam takie opinie. Długie włosy,
            owszem. Uchachana - jak najbardziej, śmiać się uwielbiam. Ale miłe rzeczy o
            mnie piszecie, dzięks wink
            O was napiszę inną razą, bo z mężem na Szklaną Pułapkę zaraz idziemy wink

O, na przykład demarta - widzę ją jako zmysłową brunetkę o delikatnych rysach i
            bardzo wrażliwą. Mam wrażenie, że jest seksy ;P Heheh pewnie walnęłam jak kulą
            w płot wink)

Waszych zachwytów nad oxy nie do końca rozumiem. Mnie jej obsesyjne seksualne
            (i wulgarne) komentarze drażnią. Ileż można? No ale co kto lubi wink Oxy,
            pozdrawiam, bez urazy wink
            • renia1807 Re: Zabawa! Nasze wyobrazenia skrywajacych sie ma 06.07.07, 22:30
              nie lubię się podlizywać, bo to wbrew mojej naturze, ale dziś zrobię jeden,
              jedyny wyjątek
              Syriana- wysoka, długonoga, szczupła i ciemnowłosa kobieta
              nie ma w niej nic a nic z jarmarcznej baby, co plecie trzy po trzy
              zawsze konkretna, zwięzła i błyskotliwa
              odkąd jestem na forum nigdy nie rzuciło mi sie w oczy, aby kogoś chamsko
              obraziła, perfidnie wyśmiała
              Syriana ma klasę, zna też swoją wartość i w stosunku do innych zachowuje sie
              oksmile
              co do wygladu mogę sie oczywiscie mylić
              a reszta? tak własnie ją odbieram
              • syriana Re: Zabawa! Nasze wyobrazenia skrywajacych sie ma 06.07.07, 23:21
                uuu, pojechałaś Renia smile)

ale tak różowo to nie jest - brzydkie rzeczy mi spod klawiatury wyszły nie raz,
                wszystkie pamiętam (co może świadczyć na korzyść mego wrażliwego serduszka)

z wyglądem też na drugą stronę - i niska jestem, i ruda raczej,
                szczupła... tak.. od paru miesięcy znowu wink

ale dzięki, aż rumieńcem spłonęłam jak przeczytałam
                nie ma to jak się dowartościować na forum hehe (w końcu rozumiem o co chodzi w
                tym stwierdzeniu)

• semida Re: Zabawa! Nasze wyobrazenia skrywajacych sie ma 06.07.07, 22:53
      Podzielam zdania na temat demarty i oxy.W sumie tylko one zapadły mi w
      pamięć.Uwielbiałam jeszcze pełną poczucia humoru joanne225 czy jak to tam
      szło,ale niestety już tu nie zaglądasad
      • joanna266 no jak nie zaglada :-))))) 06.07.07, 22:56

• semida Re: no jak nie zaglada :-))))) 06.07.07, 22:59
          Ups,właśnie zaczęłam czytać wątki i zauwazyłam że jednak bywasz...sorrysmileNie
          było mnie ze 3 tygodnie,więc Cię przeoczyłam.
    • mama-paula Re: Zabawa! Nasze wyobrazenia skrywajacych sie ma 06.07.07, 23:00
      Moje wyobrazenia
      Kolejnosc przypadkowa
      Demarta- Wysoka, szczupla kobitka , dominujaca w malzenstwie, majaca zawsze
      swoje zdanie.

Mathiola -Ciepla kobietka okolo 30 lub troszke po, kolor wlosow brunetka
      smigajaca przez masto z dwoma nosidelkami

Agata22 cos tam, majaca synka Antosia i oczekujaca kolejnego dziecka- Mloda
      dziewczyna noszaca wlosy zwiazane w kucyk, wygadana i troche pozytywnie
      zakrecona. Nie zawsze umiejaca postawic na swoim.

Net79- Wiecznie zmeczona, mimo przeciwnosci losu majaca radosc w sercu, ciesza
      ja drobne maloistotne dla innych sprawy.

Oxygen- Krotkowłosa brunetka lub szatynka, szczupla, z wrodzonym feminizmem,
      chlodna emocjonalnia malo sympatyczna.Przy blizszym poznaniu pewnie jest inaczej

Chimba Radosna kobieta, z kreconym wlosami, tylko tyle mi przyszlo do glowy
      • wenus2006 Re: Zabawa! Nasze wyobrazenia skrywajacych sie ma 06.07.07, 23:12
        mathiola - w porzo babka
        ibulka - w porzo babka
        monia145- zakompleksiona babka
        edycia274(nie pamietam ile) - niezbyt inteligentna dziewczyna z poważnie chorym
        dzieckiem,bardzo jej współczuję
        oxygen - inteligentne dziewczę z wiedzą,szokującym luzactwem w sferze
        seksualności,niestety w nieudanym związku,niestety borykającą się z problemem
        bezdzietności(piszę to bez cienia złośliwości)
        joanna266 - luz-blues,udane życie małżeńskie,zero problemów,inteligentne dziewczę
        demarta-zgadzam się często z jej zdaniem
        tris- nie lubię sposobu wypowiedzi,ale często zgadzam sie z nią
        mamakotula - lubię ją
        Na razie więcej nie pamiętam...

• kranowa Re: Zabawa! Nasze wyobrazenia skrywajacych sie ma 06.07.07, 23:31
      ja się ustosynkuję do:
      oxy:chłodna, niedostepna, mądre dziewcze, bez kompleksów - jednakze z duzym
      bagazem i zbyt falujacym językiem, którego okiełznac nie umie i nie chce.
      dziecko jest jak alergia - do przejscia.
      demarta - dobre serce, dobra dusza. tylko czemu tyle w necie?
      morgen sren - wiecznie na czarno, wiecznie po niemiecku, zła zła, ale kopniaki
      daje na dwie bazy.
      mathiola - udaję łagodna i obgryza paznokcie, ale ma dobre serce i czarcie
      porywy
      arcons - to facet, bez dwóch zdań. a jezeli babka - to ja bym tak chciała, na
      silnowink
      hexella - wiedźma z brakami w uzebieniu , pieprzykiem na nosie i krzyczy na
      mnie ( nikowy wniosek). wysoki, jazgotliwy tembr głosu, waskie oczka i niechęć.
      tris - łobuz
      mamakotula - jest cos w tej matce, co magiczny oręż do dloni mi daje
      słoneczko 2XXX -bo za chiny numerkow nie pamietam - dziołcha z wioski, co neta
      jej podłaczyli i myśli nieodarte sączy.... i ocenia oj....od razu
      syriana - bezdzietna, sfrustrowana, poukladana. ja nigdy, ja zawsze - tylko w
      necie. w zyciu dostosowana i po cichu. tutaj jest soba, wyładowuje frustracje
      ibulka - miła, delikatna cebulka
      joanna266 czy cos z numerkiem - to taki dobry duch, co ma dobrze i sie nie
      wstydzi.
      duzo frustratek, duzo fajnych, tylko, kurka, czemu tyle w necie?? ludzie???
      • gryzelda71 Re: Zabawa! Nasze wyobrazenia skrywajacych sie ma 07.07.07, 09:16
        kranowa napisała:
        > duzo frustratek, duzo fajnych, tylko, kurka, czemu tyle w necie?? ludzie???

Pewnie z tego samego powodu co i ty,prawda?
      • morgen_stern Re: Zabawa! Nasze wyobrazenia skrywajacych sie ma 07.07.07, 12:38
        > morgen sren - wiecznie na czarno, wiecznie po niemiecku, zła zła,

O masz, znowu wink)) Jednak mit jest silny hehehe

>ale kopniaki
        > daje na dwie bazy.

Eeee.. co to znaczy?
      • ibulka Re: Zabawa! Nasze wyobrazenia skrywajacych sie ma 29.07.07, 12:04
        kranowa napisała:

> ibulka - miła, delikatna cebulka

hohoho wink)))
    • bunny.tsukino Re: Zabawa! Nasze wyobrazenia skrywajacych sie ma 07.07.07, 11:05
      Verdana-surowa i powściągliwa, ale jakże przemiła kobieta.
      Oxy i triss i lola 211 no twarde kobiety jednym słowem.
      mama-kotula-super kobieta.
      Demarta-babka bardzo serio i co rusz mnie zakakuje.
      koza w rajtuzach-ciepła i jednocześnie bardzo serio kobita.
      net79 połączenie humoru, radości życia i mądrości ludowej.
      mamęemmy widziałam "na żywca" całkiem, całkiem babeczka z niej wink)
      Wieczną chciałabym poznać, oj albo być jej studentką, ciche marzenie moje .
      Jedynie (bez obrazy) w wizerunku mathioli mi coś 'skrzeczy' no za różowo u nie
      jets, ale może wyłazi moja zazdrość do ludzi co mają szczęśliwe rodziny itp..
      • mathiola Re: Zabawa! Nasze wyobrazenia skrywajacych sie ma 07.07.07, 13:31
        > Jedynie (bez obrazy) w wizerunku mathioli mi coś 'skrzeczy' no za różowo u nie
        > jets, ale może wyłazi moja zazdrość do ludzi co mają szczęśliwe rodziny itp..

No za różowo, powinnam codziennie wylewać morze łez, że z tymi zasrańcami muszę
        siedzieć i męża powinnam mieć obleśnego, starego i zdradzającego, bo oczywiście
        powinnam mieć również obwisłe cycki do pasa, wielką oponę w pasie i ogromny
        tłusty tyłek, przy tylu dzieciach się nie da inaczej no więc kto by chcial się
        z taką ten tego... No nie? A i kasy powinnam mieć za mało, ciągle za mało, bo
        wielodzietne rodziny zawsze mają za mało smile

Łał. Idę na spacer smile
        • net79 Re: Zabawa! Nasze wyobrazenia skrywajacych sie ma 07.07.07, 13:38
          Mathiola, nie obruszaj się, dla mnie fajną babką od Ciebie trąci, po
          trzydziestce, zmęczoną, ale energiczną, choć lubiącą się lenić. Coś z
          dziewczynki też tam siedzismile
      • verdana Re: Zabawa! Nasze wyobrazenia skrywajacych sie ma 07.07.07, 14:21
        Prostuę - jestem tłustawym kurduplem i na 100% nie jestem przemiła....
        • triss_merigold6 Luknij na maila. n/t 07.07.07, 15:23
          • aguskin Re: najwyraźniejsza oxy... 07.07.07, 15:47
            chciałabym z nią w tej bramie .......,
            a i mathiola też lubię ale za co innego, za normalność???no sama nie wiem
    • demarta od tego należało zaczać, że... 08.07.07, 19:51
      hubabuba to kawał tchórza. baba nieszczera, nie gra fair, boi się wypowiadać
      swoje własne zdanie. chcac osiągnąć cel siega po półśrodki. chowanie się za
      nowym nickiem kiedy chce się zainicjować taki wątek, to chowanie głowy w piasek
      i wystawianie tyłka narazając go na kopa. kopię wiec wirtualnie ten tyłek. z
      przyjemnością.
      • mathiola Re: od tego należało zaczać, że... 08.07.07, 20:11
        o toto to samo pomyślałam, tylko mi umknęło w ferworze zastanawiania się kogo
        znam z forum smile
        Nawet ciem podejrzewałam, Demarta, boś od razu ze mną wyjechała (a wiadomo że u
        nas to milość smile)) ale jak tak psioczysz, to chyba na samą siebie byś nie
        psioczyła, podejrzewam smile No, chyba że po innych odkrytych już wadach i
        skrzywieniach, dojdzie nam jeszcze jedna: rozdwojenie jaźni big_grin
        Ide bo mi się piwko studzi smile
        • demarta Re: od tego należało zaczać, że... 08.07.07, 20:19
          moje piwo nadal chłodne i nadal pyszne jak zawsze smile))

a jak za dużo wypiję to może i sama uwierzę, że hubabuba to ja smile))))))
    • ibulka podciągam :) 03.08.07, 23:58
      w górę, w górę

może ktoś jeszcze się odważy...? smile)
      • renia1807 Re: podciągam :) 04.08.07, 00:00
        po lekturze wątku "znów będę mamą", niestety moje wyobrażenia legły w gruzachsad
        • marysienka110 Odbudujemy 04.08.07, 00:04
          to da sie naprawic.
          Co z D(yz)urna?
          • renia1807 Re: Odbudujemy 06.08.07, 18:29
            marysienka110 napisała:

> to da sie naprawic.
            > Co z D(yz)urna?

a co ma być?
        • ibulka Re: podciągam :) 04.08.07, 00:13
          renia1807 napisała:

> po lekturze wątku "znów będę mamą", niestety moje wyobrażenia legły w gruzachsad

niektóre moje też.
    • croyance Re: Zabawa! Nasze wyobrazenia skrywajacych sie ma 04.08.07, 14:17
      Mowcie co chcecie, ale Verdana wg mnie mieszka w starym, warszawskim
      budownictwie (moze na Mokotowie), nosi szary rozwleczony sweter i stuka w
      laptop z ironiczna mina, palac papierosa i pijac kawe big_grin
      Wiem, ze nie, ale nie moge pozbyc sie tego widoku ..smile Verdano, wybacz ...
    • joanna35 Re: Zabawa! Nasze wyobrazenia skrywajacych sie ma 04.08.07, 14:52
      Co do wyobrażenia wyglądu to nie mam problemu jedynie z wyobrażeniem sobie
      monii145 - filigranowa dziewczyneczka z burzą trudnych do ujarzmienia ognistych
      włosów, pogodna, wrażliwa.

Ciekawe, że nigdy nie odbierałam morgen w sposób tu przedstawiony - chodzi mi o
      tę wszechobecną czerń i złowinkZgadzam się co do inteligencji i dystansu, ale
      najbardziej w moich oczach zyskała kiedy na forum "obnażyła" swoje uczucia po
      stracie psa - wtedy już wiedziałam, że to "swoja" babka(wybacz, morgen ,
      poufałość)

Podobnie myślę o demarcie - kombinacja wrażliwości(dość skrzętnie skrywanej)i
      siły.

• morgen_stern Re: Zabawa! Nasze wyobrazenia skrywajacych sie ma 04.08.07, 15:15
        Wrócę do oxy, bo przeczytałam gdzieś ostatnio cos ciekawego, co mogłoby się -
        zaznaczam, mogłoby - się do niej odnosić.
        Co mnie u oxy razi (juz o tym wspominałam), to to obsesyjne seksualne
        gawędziarstwo, często na poziomie rynsztokowym, zawsze i wszędzie. Choćby
        dyskusja toczyła się na temat kompletnie z seksem niezwiązany to wiadomo, że i
        tak oxy wjedzie z waginami, penisami i wszystkimi rzeczami, które można z nimi
        zrobić wink
        Ja, przyznaję, też często o seksie skrobię wink ale chyba nie w takim natężeniu,
        co oxy.
        No i już zmierzam do sedna - otóż wyczytałam gdzieś, że takie obsesyjne i
        wulgarne gadanie o seksie świadczy o dużych problemach w życiu seksualnym, a
        najczęściej o... skrywanej orientacji wink czyli tłumionym biseksualiźmie lub
        homoseksualiźmie.
        Cóż, coś w tym jest. Jestem zdania, że człowiek spełniony seksulanie, pogodzony
        z własną seksualnością i intymnym pożyciem nie gada o tym BEZ PRZERWY w tak
        kompulsywny sposób. To działa też w druga stronę - wystarczy posłuchać ojca
        Rydzyka i innych moherów wink)

No takie mam przemyślenia na temat oxy. Bez urazy - inteligentna i fajna z niej
        babka, ale może rzeczywiście tu coś nie gra? Temat do przemyślenia nie tylko
        dla niej wink
        • ammam Re: Zabawa! Nasze wyobrazenia skrywajacych sie ma 04.08.07, 20:02
          Cała dyskusja prowadzona przez towarzystwo wzajemnej adoracji. Wiem że jestem
          tu od niedawna jak wiele innych ale też należy nam sie odrobina uwagi Co?
          • joanna35 Re: Zabawa! Nasze wyobrazenia skrywajacych sie ma 06.08.07, 11:45
            ammam napisała:

> Cała dyskusja prowadzona przez towarzystwo wzajemnej adoracji. Wiem że jestem
            > tu od niedawna jak wiele innych ale też należy nam sie odrobina uwagi Co?

Tak niestety, wyszło w tym wątku. Niemniej są nicki, które bardziej zapadają w
            pamięć, z różnych względów np. taka a-ronka.
      • monia145 Re: Zabawa! Nasze wyobrazenia skrywajacych sie ma 06.08.07, 12:04
        Joanno, widzisz przeoczyałam Twój wpis, a terapeutycznie byłoby mi tego dnia
        przeczytać coś tak miłego..dziękiwinkP. I masz wiele racji....
        • dlania Nowy konkurs: kim jest Hubabuba? 06.08.07, 18:54

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka