meme1 18.06.03, 17:34 wczoraj moj 8,5 mies synus powiedzial sobie MAMA.mam swiadkowwiem ze to na razie takie bleblanie ale fajnie mi bylo...a jak to u was bylo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sasha3 Re: moj syn powiedzial-MAMA 18.06.03, 18:44 Mój mąż do rocznego synka: "powiedz tata - TATA, powiedz Bartek - BABA, powiedz dziadzia - DZIADZIA, powiedz mama - TATA. Mamusi tak przykro, zobacz, no powiedz mama - TATA!!!" Ale gdy stanie mu się krzywda i płacząc idzie do mnie, to co mówi? MAMAMAMA... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.mama.wojtusia Re: moj syn powiedzial-MAMA 18.06.03, 22:28 wiem co czujesz,kiedy mój synek(2,10)powiedzial do mnie na dzień matki "mamusia",pierwszy raz,popłakałam się ze szcześcia,to takie cudowne uczucie Odpowiedz Link Zgłoś
mamamona Re: moj syn powiedzial-MAMA 19.06.03, 19:40 Hej, moja prawie dziewięciomiesięczna Polcia od 1.5 miesiąca gaworzy: mamamama, tatata, bababa. jak się bawi, to tylko bababababa lub tatatata, ostatnio również dzidzidzidzia. jak chce mleczka, jak jest śpiąca, głodna, jak mnie szuka (a jestem w innym pokoju, a ona z mężem sami), jak wracam z pracy, TYLKO wtedy, ZAWSZE do mnie: MAMA MAMA MAMA MAMA......... niby wiem, że to tylko kolejny etap gaworzenia, ale jakie to piękne.....)))) pozdrawiam, mona Odpowiedz Link Zgłoś