emilly4 Re: Poroniłam 14.07.07, 21:15 Ojej straaaaasznie mi przykro(( A jeszcze kilka chwil temu zastanawialam sie co u ciebie i jak tam wizyta w szpitalu.... Bardzo mi przykro,ale glowa do gory !! Ma slicznego Antosia,a na Jagienke przyjdzie jeszcze pora)))) Trzymaj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
bunny.tsukino Nie karmić trolla 14.07.07, 21:21 Trzeba było agatko nie pić 7 piw, nie denerwować się kłótniami z teściową, mniej netu... Odpowiedz Link Zgłoś
agata7712 podła jestes 14.07.07, 21:23 Nie mozesz się powstrzymać, tak mnie nie lubisz? Odpowiedz Link Zgłoś
na_zawsze_ja Re: podła jestes 14.07.07, 21:57 ojej a jak to sie stało,kiedy? i co robisz teraz na forum?? Beata mama Marcelka ur 23.03,07 Odpowiedz Link Zgłoś
hratli połączenie wozu z gnojem i gilotyny??? 14.07.07, 22:15 rety tak pisze matka o swoim dziecku? Odpowiedz Link Zgłoś
beniusia79 Re: połączenie wozu z gnojem i gilotyny??? 14.07.07, 22:17 tak napisala jej kiedys jedna forumowiczka, ze jagna antonina to polaczenie wozu z gnojem z gilotyna... Odpowiedz Link Zgłoś
hratli Re: połączenie wozu z gnojem i gilotyny??? 14.07.07, 22:20 aha - jeszcze lepiej ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
bunny.tsukino Re: połączenie wozu z gnojem i gilotyny??? 15.07.07, 10:47 Ja. Tylko, że ja pisałam o imieniu,a nie o czysto teoretycznym dziecku (którego imo nigdy nie było). Agata sama spytała jak mi się podoba, to napisałam.. Odpowiedz Link Zgłoś
wjw2 Re: połączenie wozu z gnojem i gilotyny??? 15.07.07, 10:50 > Tylko, że ja pisałam o imieniu,a nie o czysto teoretycznym dziecku (którego imo > nigdy nie było) ty nie odpuścisz Odpowiedz Link Zgłoś
agata7712 Re: połączenie wozu z gnojem i gilotyny??? 14.07.07, 22:44 Tak mi dogryzła jedna z Was o imieniu dla mojego dziecka - to po 1 Po 2 - OBIECUJĘ - zniknę stąd, już nie będę WAm tu pisać, skoro kazdy mój wątek to trolowanie i tym podobne. Mam już tego dość, czyać, jaka to jestem zła, albo, że zmyślam. Nic złego nie chciałam po raz kolejny napisać. I obiecuję - to już ostatni mój post. Przepraszam za zamieszanie. Odpowiedz Link Zgłoś
beniusia79 Re: połączenie wozu z gnojem i gilotyny??? 14.07.07, 22:46 przestan sie przejmowac dogryzaniem innych!wstretne baby i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
serenada73 racja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.07.07, 21:52 bunny.tsukino napisała: > Trzeba było agatko nie pić 7 piw, nie denerwować się kłótniami z teściową, mnie > j > netu... dla mnie twoja ciaża to jedna wielka bajeczka , przykro mi Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: racja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.07.07, 22:00 serenada73 napisał: > dla mnie twoja ciaża to jedna wielka bajeczka , przykro mi Przestań.Był już wózek,mebelki..... Odpowiedz Link Zgłoś
beniusia79 Re*** 14.07.07, 22:02 przykro mi, nie chce wiedziec co teraz czujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
bunny.tsukino A to coś trudnego 15.07.07, 10:45 Podpiąć się pod kogoś na allegro? Wiele młodych matek kupuje w ten sposób. Wyśledzić jedną, a potem podać jej akcję jako swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
noovaa Re: Nie karmić trolla 14.07.07, 22:01 Darowałabyś se... To było zbędne i nie na miejscu... Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Nie karmić trolla 14.07.07, 23:21 Bunny, wyhamuj. Pamiętam, jak miałaś kłopoty i ile życzliwości ze strony dziewczyn doświadczyłaś. Nawet jak na 99% jesteś pewna, że to nieprawda, to nie przeraża cię ten jeden procent? Ból, jaki możesz sprawić? Odpowiedz Link Zgłoś
renia1807 Re: Nie karmić trolla 15.07.07, 10:03 bunny.tsukino napisała: > Trzeba było agatko nie pić 7 piw, nie denerwować się kłótniami z teściową, mnie > j a ty co jej się uwiesiłaś? sama niedawno swoje żale wylewałaś na tym forum, że mąż cię katuje współczucie znalazłaś i pomoc dla ciebie dziewczyny zorganizowały, a teraz jak ci dupa otęchła to z innych kpisz ? następnym razem jak ci bedzie źle to nie zawracaj dupy, radź sobie sama Odpowiedz Link Zgłoś
bunny.tsukino Re: Nie karmić trolla 15.07.07, 10:38 Dziękuję, radzę sobie świetnie. Różnica jest taka, że ja istnieje na prawdę. Lila chyba ma dokładne wszystkie moje dane, z adresem, nawet nazwiskiem panieńskim. Wyjątkowo zgadzam się z moofką. Że to już nawet trollowanie nie jest, a obrzydlistwo. Jeżeli jednak agata istnieje na prawdę, to tym bardziej nie mam jej czego współczuć po tekście o 7 piwach. Mam ją pogłaskać po główce; wiem, wiem biedna agatka, się denerwowała, piła 7 piw dziennie, a teraz poroniła, to nie twoja wina Kochanie". A czyja? Odpowiedz Link Zgłoś
diin Re: Poroniłam 14.07.07, 21:35 agata7712 tak mi przykro.. trzymaj się, wszystkie jesteśmy z Tobą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mama_frania Re: Poroniłam 14.07.07, 21:38 Trzymaj się, współczuję bardzo... (*) dla Aniołka Odpowiedz Link Zgłoś
noovaa Re: Poroniłam 14.07.07, 22:03 Skarbie, strasznie Ci współczuje, trzymaj się i staraj jakoś o tym nie myśleć. Pamiętaj o tym co już dobrego masz i będziesz miała w przyszłości. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Poroniłam 14.07.07, 22:15 a pewnie ze trol, tyle ze obrzydliwy i juz niesmieszny dopoki bylo o mebelkach, zlej tesciowej i jagnie, antonim i antoninie oraz innych bzdurach bylo zabawnie, jezeli teraz gra sie na uczuciach dziewczyn, ktore niejednokrotnie same przeszly i zadaja sobie trud, zeby z serca pocieszac, to juz jest ohydne i niesmieszne i nietrolowe bo i sensu w tym nie ma zadnego Odpowiedz Link Zgłoś
beniusia79 Re: Poroniłam 14.07.07, 22:19 dlaczego mialaby trolowac? na forum jest od dawna, w sumie caly czas nas informowala o tym co sie aktualnie u niej-u nich dzieje, i to przez miesiace. nie wierze, ze ktos moglby trolowac tyle miesiecy... poza tym na forum CIAZA tez pisala... Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Poroniłam 14.07.07, 22:21 beniusia79 napisała: > dlaczego mialaby trolowac? dla zabawy,moze z nudow nie wiem ja nie wytlumacze bo sama nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
beniusia79 Re: Poroniłam 14.07.07, 22:23 rozumiem, ze mozna jednorazowo trolowac, ale nie na dluzsza mete. trzeba by bylo miec jakis scenariusz i sie go trzymac zakladajac kazdy watek. Odpowiedz Link Zgłoś
emilly4 moofka!! 14.07.07, 22:28 moofka napisała: > > dlaczego mialaby trolowac? > > dla zabawy,moze z nudow nie wiem > ja nie wytlumacze bo sama nie rozumiem > HMMM...jakie to dziwne,przez ostatni miesiac wiele dziewczyn napisalo,ze jest w ciazy,a to wpadly z bylym mezem,a to chcialy poczekac z braniem tabletek do okresu i przez czas czekania wpadly,nastepna dostala awans i tez jest w ciazy...CZY DLA CIEBIE TO NIE SA TROLLE(jak to nazywacie?)..boze mam nadzieje,ze ty tez jestes jednym z nich! Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: moofka!! 14.07.07, 22:35 nie chce mi sie tlumaczyc i wyciagac kolejnych watkow a ciaze innych foremek nie mają z tym nic wspolnego oczywiscie wspolczuje z calego serca jesli to prawda, a wiem ze nie zeby nie zostac posadzonym o bycie zawistnym robalem (czego bym miala zazdroscic to nie wiem) trzeba lykac kazda bzdure jak mlody pelikan chcecie to sie bawcie z agatka dalej, ja spadam Odpowiedz Link Zgłoś
mi-mili Re: Poroniłam 14.07.07, 22:18 Agatko, bardzo mi przykro. Mogę sobie tylko wyobrazić jak bardzo teraz cierpisz. Jesteśmy z Tobą kochana. [*] Odpowiedz Link Zgłoś
emilly4 I o to Polska wlasnie!!! 14.07.07, 22:24 Kraj zawistnych robali....wszelkie inne narodowosci potrafia sie laczyc w grupy,pomagac sobie,pocieszac...ale nie Polak polakowi wilkiem i tak juz zawsze bedzie . Co nam sie niektorym nie podoalo w wypowiedziach Agaty,Zuzi,Marysi,czy Kasi..to sie nam nie podobalo,ale dziewczyna wlasnie stracila ciaze,juz polubila tego malucha w brzuchu,a wy zamiast nic nie mowic,schowac swoj jad do sloika,to jeszcze skopiecie lezacego!! Oj nie ladnie! Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: I o to Polska wlasnie!!! 14.07.07, 22:33 Emiliy, w każdym wątku podkreślasz to zacofanie cywilizacyjne Polski no po prostu, wszystko jest do kitu nie ma to jak Irlandia - kraj każących spie..ć z gabinetu pacjentom lekarek, prawda..? Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: I o to Polska wlasnie!!! 14.07.07, 22:36 Syriana z ust mi to wyjęłaś! Odpowiedz Link Zgłoś
emilly4 Re: I o to Polska wlasnie!!! 14.07.07, 22:44 syriana napisała: > Emiliy, w każdym wątku podkreślasz to zacofanie cywilizacyjne Polski > no po prostu, wszystko jest do kitu Oprocz widoku gor,morza i polskich jezior..to tak wiekszosc jest do kitu! > > nie ma to jak Irlandia - kraj każących spie..ć z gabinetu pacjentom lekarek, > prawda..? > > Irlandia to kraj zacofancow i grubych pijakow,ale jak trzeba to lacza sily i jeden drugiemu pomaga,to samo robia murzyni,Azjaci..a Polacy tylko odwracaja glowe by nie widziec,albo dopiepszaja,zeby drugi mial gorzej..to fakt,to sie widzi i o tym czyta sie w gazetach! Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: I o to Polska wlasnie!!! 14.07.07, 22:51 ROTFL już widzę te nagłówki gazet w Azji: "Polska - kraj dopiepRZających sobie ludzi" ktoś w końcu musi, skoro takie mózgi na emigracji.. Odpowiedz Link Zgłoś
emilly4 ...... 14.07.07, 22:56 syriana napisała: > ROTFL > > już widzę te nagłówki gazet w Azji: > "Polska - kraj dopiepRZających sobie ludzi" > > ktoś w końcu musi, skoro takie mózgi na emigracji.. > > hmmm..nie warto sie rozwijac na ten temat(widocznie prase omijasz lukiem),rozmowa z toba nie ma sensu i tak bedziesz zlosliwa. Po drugie to watek agaty,a nie wlasne sprzeczki. Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: ...... 14.07.07, 22:58 no tak, domyślam się, że Ty pewnie zaczytana jesteś dokumentnie tylko skąd te ortografy w każdej wypowiedzi..? Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: ...... 14.07.07, 23:03 ykchymmmmmm, ktoś tu nie potrafi się kłócić )))) "to watek agaty,a nie wlasne sprzeczki" ale z tekstu emiliiyyyiiii wynika, że do tego kłócisz się sama ze sobą syriano ))))) no, chyba, że to ona się kłóci z sobą, a ty tylko jej przeszkadzasz ))) Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: ...... 14.07.07, 23:07 no takie mam zajęcie wieczorową porą, cóż poradzić ale to pewnie dlatego, że w Polsce mieszkam bo gdzie indziej na świecie, to ho ho! i jeszcze trochę bym znalazła partnerów do kłótni ale to wątek Agaty i tu się należy tylko smucić Odpowiedz Link Zgłoś
emilly4 Re: ...... 14.07.07, 23:08 syriana napisała: > no tak, > domyślam się, że Ty pewnie zaczytana jesteś dokumentnie > > tylko skąd te ortografy w każdej wypowiedzi..? > Sypko pise Odpowiedz Link Zgłoś
asinek68 Re: poroniłam 14.07.07, 23:21 przyznaję, że nie czytałam wszystkich wątków Agaty i nie mogę się zorientować który to był tydzień. Dziwne dla mnie jest tylko to, że 12 lipca ok. 22 wieczorem była tu jeszcze na forum a dziś pisze już tu o poronieniu. I sygnaturka już też zmieniona... Jakoś to wszystko szybko się odbyło. A w szpitalu nie była ??? A może się czepiam ... Odpowiedz Link Zgłoś
wjw2 Re: poroniłam 14.07.07, 23:30 zbierz jeszcze kilka "przyjaznych" foremek i zrób dochodzenie Odpowiedz Link Zgłoś
asinek68 Re: poroniłam 14.07.07, 23:33 nie muszę robić żadnego dochodzenia. Po prostu po takiej tragedii i tuż po powrocie ze szpitala nie byłoby dla mnie priorytetem usiąść do netu i zmieniać sygnaturkę Odpowiedz Link Zgłoś
asinek68 Re: poroniłam 14.07.07, 23:44 wjw2 napisała: > Alfa i Omega > > Priorytety Agaty zna kąśliwe. Nie napisałam nigdzie, że ją potępiam, że prosto ze szpitala usiadła do netu. I zdziwiłam się, że to tak szybko, bo ja leżałam 2 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
bejoy Re: poroniłam 15.07.07, 00:19 Ja usiadłam do zmiany sygnatury nastepnego dnia po powrocie ze szpitala. Trol, nie trol - współczuję i wiem co czuje... Odpowiedz Link Zgłoś
beniusia79 Re: poroniłam 15.07.07, 09:02 byla w szpitalu; pojechala wczoraj w nocy. na forum ciaza pisalal w nocy, ze krwawi i nie wie co zrobic... wiesz, dla mnie to tez bylo dziwne, ze ludzie o takich rzeczach pisza w necie. juz sie na tym forum z tym poraz kolejny spotykam-jedna mama kilka godzin po smierci swojego dziecka tu napisala, inna z kolei krotko po smierci meza... moze dziewczyny nie maja komu sie pozalic? a moze czuja sie zwiazane z niektorymi forumowiczkami i infrormuja je o trakdedii, tak jak sie to robi w przypadku znajomych nienetowych... Odpowiedz Link Zgłoś
emilly4 Re: poroniłam 14.07.07, 23:31 asinek68 napisała: > przyznaję, że nie czytałam wszystkich wątków Agaty i nie mogę się zorientować > który to był tydzień. Dziwne dla mnie jest tylko to, że 12 lipca ok. 22 > wieczorem była tu jeszcze na forum a dziś pisze już tu o poronieniu. I > sygnaturka już też zmieniona... > Jakoś to wszystko szybko się odbyło. A w szpitalu nie była ??? A może się > czepiam ... A z 13/14 lipca zadala pytanie na forum odnosnie plamienia,byla w szpitalu..informuje tylko ze poronila..a moze niech nam przedstawi jakies wyniki badan,zdjecia(ni epopadajcie w paranoje!!)?? Moja mama biegla na autobus,a po kilku godzinach nie byla juz w ciazy..to sa minuty,czasami dluzej. I tak jak smierc dziecka tak samo poronienie to niezbyt chyba wesole przezycie,wiec moze niektore osoby sobie odpuszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: Poroniłam 14.07.07, 23:25 Trzymaj się, nawet sobie nie wyobrażam jak się czujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurna Re: Poroniłam 15.07.07, 08:10 ja tez wierze Agacie, i bardzo Jej wspolczuje. trzymaj sie, badz dzielna! Odpowiedz Link Zgłoś
ewcialinka Re: Poroniłam 15.07.07, 09:41 Bardzo mi pzykro mam nadzieję ze masz teraz jakies wsparcie...a co do odpowiedzi niektórych pań to sie nie przejmuj...miej je w tyłku i tyle...czasem to się zastanawiam co to za kobiety które nawet w takich sytuacjach potrafią swoje mądrosci napisac...chamstwo i tyle...takie wygadane na forum a jak by przsyzło co do czego do juz by takie wyszczekane nie były Odpowiedz Link Zgłoś
renia1807 Re: Poroniłam 15.07.07, 10:06 Agata, nie martw się, wierzę, że jeszcze bedziesz miała swoją Jagnę trzymaj się Odpowiedz Link Zgłoś
serenada73 Re: Poroniłam 15.07.07, 11:11 Agato bardzo się zaczynasz motać już w tym co piszesz i właśnie na ten moment czekałam, czekam też aż całkiem pokażesz swoja twarz.Swoją drogą trzeba mieć nie równo pod sufitem żeby takie rzeczy wymyślać, pomyślałaś o kobietach które naprawdę straciły swoje dzieci???jak można takie coś sobie ot tak wymyśleć, a wiesz kedy cię rozszyfrowałam??jak napisałaś o ty 7 piwach , poprosty to śpiewka dla przedszkolaka niestety nie dla mnie.Daruj sobie takie historię, bo niczego dobrego one tu nie wnoszą , ani w twoim ani w naszym życiu Odpowiedz Link Zgłoś
robbieb2 Dziewczyny, dajmy już z tym spokój 15.07.07, 11:51 Jestem mężem agaty, od dawna czytam to co pisze i wiem, że moglyście sie nie raz wkurzyc. Ona już taka jest, ona juz nie zamierza tutaj pisac na Waszym forum i chyba warto zakonczyć ten wątek, po co macie się denerwować i Wy i ona, choć udaje, że nie czyta, to pewnie czyta agata teraz ma zamiar zająć sie dzieckiem bardziej, niż tutaj całe dnie wypisywać, jak by wróciła kiedyś tam, to się na nią nie złośćcie. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurna Re: Poroniłam 15.07.07, 12:28 Agato ja ci wierze ale nasylanie teraz swojego meza jest po prostu smieszne. watpie ze ktos uwierzy ze to wlasnie On nie musisz od nas odchodzic nie wszystkie cie potepiaja. ale z tym mezam to naprawde kon by sie usmial trzymaj sie! Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: Poroniłam 15.07.07, 12:34 Przysyłanie męża na odsiecz to częsta praktyka na forum..jak pani poradzic sobie sama nie umie, to mąż rusza z ofensywą... Na plus Agacie- trzeba przyznać, że jej "mąż" jest kulturalniejszy od pozostałych...tamci jechali od razu sfrustrowanymi babsztylamiP Odpowiedz Link Zgłoś
jeremaiah Zwariuje... 15.07.07, 12:27 Kolejny miesiąc, kolejna nadzieja i ogromny niepokój. Wczoraj na kolanach prosiłam Boga, by tym razem się udało. Od kilku dni kilka razy dziennie sprawdzam wygląd i bolesność piersi, sprawdzam, czy nie pojawiło się krwawienie. Z każdym dniem rosła nadzieja.Z trudem nie kupiłam testu, nie chciałam się nakręcać, tłumaczyłam sobie, że jeszcze dwa dni, jeszcze dzień poczekam. Dziś pojawił się mętny śluz, obawiam się,że to znak zbliżającej się @ ( 27 dzień cyklu) ostatnie cykle miałam 24 i 20 dniowe. Boję się, serce pęka, chce mi się wyć, nie wiem, czy sobie czegoś nie zrobię, jeżeli się okażę znowu pusta...Brakuje mi siły, 18 m-cy od straty, dziesiątki nieudanych prób i roztrzaskana nadzieja raz po raz. NAJWIĘKSZE CIERPIENIE TO PAMIĘĆ O WCZORAJSZEJ RADOŚCI. czy Bóg się nade mną zlituje i da mi być matką ziemskich dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: Poroniłam 15.07.07, 12:42 Tym razem droga Agatko już przesadziłaś. Twoje wątki przestały być już tak atrakcyjne jak kiedyś, więc postanowiłaś pojechać z grubej rury grając sobie na uczuciach innych, a tym bardziej kobiet, które NAPRAWDĘ straciły swoje dzieci. Widzę, że osiągnęłaś zamierzony cel i Twój wątek znowu znalazł się na szczycie. Co wymyślisz następnym razem ? Dobrze się bawisz ? Tyle dziewczyn Ci uwierzyło - nie wstyd Ci ? Nie masz umiaru w wymyślaniu coraz to nowszych i bardziej poczytnych tematów i jak widzę, rozdwoiłaś się na siebie i swojego męża - nie pierwszy raz, prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Re: Poroniłam 15.07.07, 13:07 Informujesz, czy sie cieszysz? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=61854276&a=61854276 Odpowiedz Link Zgłoś
diin dziewczyny co jest z tą agatą? 15.07.07, 13:12 dlaczego tyle dzewczyn jej nie wierzy... co prawda nie przyglądałam się bliżej jej wcześniejszym wypowiedziom tylko tak ot czasami... ale nie zauważyłam żeby było coś co mogłoby wskazywać na to że kłamie... Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Re: dziewczyny co jest z tą agatą? 15.07.07, 14:56 No a ja właśnie sobie poczytałam... I jestem pełna podziwu. Dziewczyna dwa miesiące po porodzie [tak mi mniej więcej wyszło] zachodzi w ciążę. Będąc w tej wczesnej ciąży i z niemowlęciem, mając męża, który niezbyt się jej emocjami przejmuje i mając upierdliwą teściową ma czas siłę i ochotę siedzieć godzinami na forum i... skarżyć sie, jaka to przez inne forumowiczki jest nielubiana, jak sie jej czepają i jak ją prześladują. A teraz uprzejmie oświadcza "poroniłam" tej okropnej bandzie babusów. Tak ot. "Poroniłam". Śmiech pusty i trwoga. Odpowiedz Link Zgłoś
akseinga Re: Poroniłam 15.07.07, 13:30 Wiesz a to akrat zupełnie nie na miejscu. Bardzo wiele kobiet, dobrych matek które nie planowały ciąży miały na początku takie myśli. Poza tym jak już ktoś wspmniał jeżeli jest jeden procent na to, że agata nie jest trolem i to co pisze jest prawdą nie miałabym odwagi wypowiadać takich opinii a zwłaszcza osoby które same otrzymały wsparcie na forum . Jakakolwiek by nie była prwda ja współczuję dziewczynie bo jeżeli wymysla to wszystko to też znaczy, że ma problem. Odpowiedz Link Zgłoś
noovaa Re: Poroniłam 16.07.07, 09:43 Sama miałam problem z dopuszczeniem do siebie myśli o ciąży. Jak już poszłam do ginekologa, przepłakałam 2 noce.. później mi przeszło - oswoiłam się i nawet nie wiem kiedy pokochałam to dziecko którego nie planowałam i nie chciałam. Pokochałam.. teraz ma prawie roczek i kocham nad życie i jestem dla niej najlepszą matką na jaką mnie stać. I to wszystko mimo że nie chciałam tego dziecka! Dodam też że zachodząc w ciąże miałam skończone tylko 17 lat i od czasu kiedy już doszło do mnie że chce wziąć ślub i urodzić do czasu porodu bardzo dojrzałam psychicznie i mimo mojego wieku dziecku krzywda się nie dzieje . Odpowiedz Link Zgłoś
babie_lato1 Re: Poroniłam 16.07.07, 09:36 Moim zdaniem Agata nie jest trolem, tylko bardzo młodą, emocjonalnie nieuporządkowaną osobą. Jej postępowanie czy wypowiedzi bywają tak niedojrzałe, że aż mogą się wydawać zmyślone. Ja w nie jednak wierzę [nawet w męża ]. To forum traktuje trochę jak bloga. Agato, nie wiem, co teraz czujesz, ponieważ trudno mi przeniknąć Twoje skomplikowane emocje. W każdym razie współczuję - jak każdej matce w takiej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś