Dodaj do ulubionych

Niewysypianie się

• pppolonistka Przepraszam za ten wątek 23.07.07, 09:05
      Przepraszam wszystkie osoby, które uraziłam tym prowokacyjnym, kontrowersyjnym
      wątkiem. Wybaczycie mi czy mam sobie iść precz? Bardzo mi głupio, że się tak
      niewybrednie popisałam. Obiecuję poprawę...A najbardziej chciałabym cofnąć
      czas, żeby ten wątek się nie pojawił. Na to już nie mogę liczyć. Proszę o
      skasowanie wątku, choć sądzę, że uraz w Was do mnie pozostanie.
      • estel7 Re: Przepraszam za ten wątek 23.07.07, 12:57
        Wiesz jak sie kobiecie zajechanej, śpiącej i zmęczonej mówi, że histeryzuje, bo
        Ty sobie świetnie radziłaś i byłaś wyspana to sie nie dziw, że nóż sie w
        kieszeni otwiera.
        To że Twoje dziecko jadło szybko i spało to super - ciesz sie ale to nie znaczy,
        że inne tak mają i to nie powód zeby wykorzystywać to do tego aby zamanifestować
        to jaka to Ty jesteś świetną matką pppolką, która nigdy nie marudzi.
        Moje dziecko to wcześniak - jadł co 2 godziny przez godzine (nie dało sie na
        leżąco, musiałam siedzieć) plus godzina odbijania i kolki i tak przez 3 miesiace
        - teraz przesypia noc ale ja jeszcze nie doszłam do siebie - nie jestem tak
        genialna jak Ty.
        Propozycja - zajmij sie sobą albo innymi genialnymi matkami a tym które maja
        problemy daj spokój i nie odpowiadaj na ich posty - beą Cie bardziej lubieć i
        nie bedą dodatkowo zdołowane.
      • dido_dido Re: Przepraszam za ten wątek 23.07.07, 15:17
        Zaimponowałaś mi umiejętnością przyznania się do błędu smile
        Skrucha przyjęta!

Królewna Iwona
      • sebaga polonistka 23.07.07, 15:31
        albo przepraszasz nie. Bo ja odbieram Twojego ostatniego posta jako drwinę i to
        budzi mój niesmak..
        • pppolonistka Re: polonistka 23.07.07, 15:46
          To źle odbierasz.Szczerze przepraszam, bo się wygłupiłam.Jest mi wstyd.
          Chciałam obudzić forum - to obudziłam, ale jak? Bywają momenty, że głupsza
          jestem od taboretu sad((
          • sebaga Re: polonistka 23.07.07, 16:19
            oki.
    • aluc Re: Niewysypianie się 23.07.07, 15:11
      jestem patologicznym połączeniem sowe ze skowronkiem, najchętniej idę spać o 22
      i śpię do 9-10, w związku z czym przez większość życia jestem chronicznie
      niewyspana
      chodzenie do pracy na 9 punkt było dla mnie koszmarem
      chodzenie do szkoły na 8.15, a czasem nawet na 7.20 było koszmarem podwójnym
      chodzenie do szkoły/pracy/na wykłady po dyskotece było koszmarem
      zwielokrotnionym o ilość spożytych porcentów

niestety pracować oraz uczestniczyć w procesie edukazyjnym nie da się w stanie
      półsnu, zatem ergo opieka nocna nad niemowlęciem przynajmniej z tego punktu
      widzenia jest mniej męcząca, bo nie musiałam wstać, umyć się, ubrać i umalować
      oraz zachowywać jako taką przytomność - i tutaj ewentualnie idę się z tobą
      zgodzić

ale WYSPAĆ to się można jedynie samemu w pustym domu i całą rodziną na wakacjach
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka