morgen_stern 21.08.07, 15:52 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,4406840.html I znów się zagotowałam, muszę jakąś melisę pić czy coś. Jak będą wybory, idźcie na nie i nie głosujcie błagam na PiS, bo już naprawdę sięgamy dna... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja.xantia Re: Sk.. nie do ruszenia! 21.08.07, 15:59 A niektórzy się dziwią, że ludzie najeżdżają na Kościół... Szkoda gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Sk.. nie do ruszenia! 21.08.07, 16:02 Ba! Ale na kogo głosować? Mnie już wszyscy wydają się bandą pajaców, oczywiście "pisiorom" nikt nie dorównuje w kretynizmie, ale poza nimi też nie bardzo jest z czego wybrać.... Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Sk.. nie do ruszenia! 21.08.07, 16:08 Wybierz, kochana, najmniejsze zło Ja po ostatnich wyborach nasłuchałam się żalów tych, co nie głosowali - teraz sobie plują w brodę. Odpowiedz Link Zgłoś
broceliande Re: Sk.. nie do ruszenia! 21.08.07, 16:09 Ostatnio głosowałam na PO, ale chyba wrócę do lewicy. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Sk.. nie do ruszenia! 21.08.07, 16:12 broceliande napisała: > Ostatnio głosowałam na PO, ale chyba wrócę do lewicy. A głosuj i na komuchów (Boże, ty słyszysz, co ja piszę) tylko nie na pisiaków. Odpowiedz Link Zgłoś
broceliande Re: Sk.. nie do ruszenia! 21.08.07, 16:18 morgen_stern napisała: > broceliande napisała: > > > Ostatnio głosowałam na PO, ale chyba wrócę do lewicy. > > A głosuj i na komuchów (Boże, ty słyszysz, co ja piszę) tylko nie na > pisiaków. > No, ale serio. W miarę normalni zostali. A ja ich zdradzałam dla Tuska! Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Sk.. nie do ruszenia! 21.08.07, 16:24 Niee, no, oczywiście w porównaniu z pisiakami to niemalże pomazańcy boży ale nie przesadzalabym z tą normalnością. O aferach zapomniałaś? O układach? Nawalony Oleksy wszystko wytłumaczył ) Przecież to komuchy na litość boską, niczego dobrego się po nich spodziewać nie można. Odpowiedz Link Zgłoś
maga202 Re: Sk.. nie do ruszenia! 22.08.07, 09:24 Jak mnie takie gadanie wkurza!!! Jakie komuchy??? Ludzie dajcie żyć. Co ja na to poradzę, że tyko komuchy odpowiadaja mi ideologicznie: rozdział państwa od kościoła, swobody obywatelskie, aborcja, równe prawa kobiet, tolerancja. Jeszcze wymieniać? Jestem za młoda aby być komuchem ale mam lewicowe poglądy i zawsze na nich głosuję. A tak na marginesie: co jeszce ci pisowcy musza zrobić aby ludzie przestali na tych debili głosować? Ja jestem zaszokowana stopniem debilizmu naszego społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
demonii Re: Sk.. nie do ruszenia! 21.08.07, 16:10 Spodziewałaś się, że będzie inaczej ? Klecholand całą gębą już mamy Odpowiedz Link Zgłoś
twojasasiadka Re: Sk.. nie do ruszenia! 21.08.07, 16:13 najsmutniejsze jet to,że nikogo to nie dziwi. Bo powiedz szczerze: spodziewałaś się srogiej kary dla papy? Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Sk.. nie do ruszenia! 21.08.07, 16:15 Moim zdaniem słusznie, że prokuratura sobie tym głowy nie zawraca. Gdyby takie rzeczy miały być za każdym razem karane już za wypowiedzi w tym wątku groziłoby parę procesów Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Sk.. nie do ruszenia! 21.08.07, 16:18 No co on takiego powiedział? Jak można poważnie traktować takie bzdury? Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Sk.. nie do ruszenia! 21.08.07, 16:26 bri napisała: > No co on takiego powiedział? Jak można poważnie traktować takie > bzdury? Można i należy. Ten człowiek wykłada w szkole wyższej i zajmuje się mediami "misyjnie". Tutaj nie ma żartów. Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Sk.. nie do ruszenia! 21.08.07, 16:17 Ojciec Dyr. rządzi, nikt mu nie zagrozi. Tylko czekam, aż babcie beretowe zaczną doznawać na jego widok cudownych ozdrowień i Rydzio zostanie świętym za życia, na pohybel Żydom i komunistom. Wspomnicie moje słowa! Odpowiedz Link Zgłoś
polaola Re: Sk.. nie do ruszenia! 21.08.07, 17:17 dlania napisała: > Ojciec Dyr. rządzi, nikt mu nie zagrozi. > Tylko czekam, aż babcie beretowe zaczną doznawać na jego widok cudownych > ozdrowień i Rydzio zostanie świętym za życia ,,, Zostanie ??? Przeciez on juz jest swiety, swiety jak swieta krowa ! Pfuj, oblesne to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Sk.. nie do ruszenia! 21.08.07, 17:36 Z punktu widzenia PIS, lizanie Papy Rydzyka po ...mikrofonie w rozgłośni, ma wielki, poparty cyferkami w sondażach, sens Szwadrony moherowych beretów to potężna armia wyborców i bardzo bym się zdziwiła, gdyby ktos tej watahy nie chciał zagospodarować.....nawet po raz drugi w wykonaniu PIS. Rydzyka nikt nie ruszy...a na pewno nie przed jesienią Jeśli zaś chodzi o uczestnictwo w wyborach- to wyjątkowo sie w demokracji nie udało- dobrowolny udział...PPPPPPPP A na serio- moim zdaniem obowiązkiem każdego obywatela powinno być głosowanie w wyborach...jeśli dorosły, w pełni władz umysłowych osobnik tego nie robi, jest niedojrzały społecznie I żadne argumenty typu "Nie interesuję sie polityką" do mnie nie trafiają- bo tak czy inaczej polityka ma wpływ na nasze codzienne życie, bez względu, czy ktoś ją lubi czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: wlasnie 22.08.07, 09:45 w jakims kraju placi sie kare, jesli nie bierze sie udzialu w wyborach o ile nie ma sie usprawiedliwienia. inna sprawa, ze tez nie za bardzo wiem na kogo glosowac. chyba na upr i korwinka tym razem Odpowiedz Link Zgłoś
luxure Re: Sk.. nie do ruszenia! 21.08.07, 18:07 Mnie to już nic nie zdziwi, wszystkie te gadające głowy w telewizyji to banda pajaców i oszustów.... dlatego polityką sie W OGÓLE nie interesuję, wiadompści nie oglądam radia ZET ani RMF nie słucham . Naprawdę nietrudno znaleźć ciekawsze hobby, mniej stresujące. Odpowiedz Link Zgłoś
hratli a sprawa bezdomnego? prokuratura jednak sie zajela 21.08.07, 18:08 swego czasu bylo glosno o bezdomnym, ktory powiedzial dwa slowa na kaczynskiego i prawie interpol go scigal. co sie dzieje - to jeden wielki syf. tym bezdomnym to prokuratura miala czas sie zajac... Odpowiedz Link Zgłoś
sir.vimes Bo bezdomny nie porusza sznureczkami 21.08.07, 19:40 marionetek w sejmie Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Sk.. nie do ruszenia! 21.08.07, 18:19 ojciec dyrektor to szara eminencja polskiej polityki. Tak na prawdę, to niewiadomo w jak wielu grach rozdaje karty, mozna sie tylko domyślać, ze w wielu. Rządzi tez sporym elektoratem, który może być teraz bardzo przydatny, więc niemądrze było by sobie z niego robić wroga. Swoją drogą ma gość charyzmę, coś jak Hitler czy inny Castro... Odpowiedz Link Zgłoś
mahabone Stanowczo 21.08.07, 18:57 lepiej wychodzą Wam posty typu "z połykiem czy bez" Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Stanowczo 21.08.07, 19:34 nie ma to jak rzucić "złota myślą" wnosząca wiele do dyskusji i stosowna na okoliczność każdego wątku;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
polaola Re: Sk.. nie do ruszenia! 22.08.07, 09:17 hexella napisała: > Swoją drogą ma gość charyzmę, coś jak Hitler czy inny Castro... Charyzme ? Ma charyzme jak rozgotowany serdelek. Bleee... Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Sk.. nie do ruszenia! 22.08.07, 11:22 polaola napisała: > > Charyzme ? Ma charyzme jak rozgotowany serdelek. Bleee... Polaola, a czym dla Ciebie jest charyzma? Bo dla mnie między innymi umiejętnościa wpływania na ludzi i kierowania ich działaniami- tak w skrócie. Szerzej masz tu: pl.wikipedia.org/wiki/Charyzma Odpowiedz Link Zgłoś
sir.vimes A po co pić melisę? 21.08.07, 19:38 Może lepiej skorzystać z tego jawnego przyzwolenia na obrzucanie błotem, znieważanie, obrażanie "władzy"? Może po kilku chamskich happeningach z powoływaniem się na precedens otworzy im oczka? A tak poważnie - chyba pozostaje liczyć na Watykan w kwestii naszego prawdziwego władcy, Darth Rydzyka www.darthrydzyk.com/content/me63.htm Odpowiedz Link Zgłoś
sir.vimes Re: A po co pić melisę? 21.08.07, 19:40 > Może po kilku chamskich happeningach z powoływaniem się na precedens otworzy im > oczka? Oczywiście miało być : otworzą im się oczka Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: A po co pić melisę? 21.08.07, 19:41 przyjdzie kryska na matyska.. Odpowiedz Link Zgłoś
ruda270 Re: A po co pić melisę? 22.08.07, 01:57 Nie korzystałm ze swojego prawa wyborczego (bo nie chciałam tykac gównado czasu zindoktrynowania przez małza (27 lat miałam! Od tamtej pory na wszelkiej masci wybory uczęszczam regularnie... i niezmiennie od lat kilku oddaje nieważny głos (rysuje na karcie wyborczej swinke)Taka tam sobie ze mnie anarchistka;P p.s. zastanawiam sie czasami czy PO tez by rydzykowało...? ---------------------------- mama Idy(9.10.2001)i Jasia(28.06.2004) Odpowiedz Link Zgłoś
siasiuszek Re: A po co pić melisę? 22.08.07, 06:05 sir.vimes napisała: > > A tak poważnie - chyba pozostaje liczyć na Watykan w kwestii naszego prawdziweg > o > władcy, Darth Rydzyka nie ma co liczyć Odpowiedz Link Zgłoś
siasiuszek Re: A po co pić melisę? 22.08.07, 06:50 wiadomosci.onet.pl/1592587,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
abosa Z pewną taka nieśmiałością ... ;) 22.08.07, 08:00 ... chciałabym zwrócić Waszą uwagę, że, jak to już zostało powiedziane w pamiętnym serialu, zawsze jest jakaś alternatywa polskajestkobieta.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: Sk.. nie do ruszenia! 22.08.07, 08:11 Może mówić, co chce. Przecież to nie jest jakiśtam bezdomny. Jarek uznał że nie potrzebuje wojny i Ziobro kazał spuścić sprawę. Innymi słowy Rydzyk może pluć im w gęby ile chcąc a oni i tak zawsze powiedzą że to deszcz pada. Wszak premier to "człowiek z zasadami", nie ? Widać jedna z zasad brzmi żeby nie ruszać Rydzyka niezależnie od okoliczności. Mnie bardziej ciekawi do jakiego wniosku dojdą biskupi w sobotę jak znów będą z duszpasterską troską zajmować się RM. Kto się chce założyć ? Obstawiam że znowu do absolutnie żadnego. I palcem nie kiwną bo wielu z nich się z nim zgadza. Rydzyk mówi głośno to, co oni po cichu myślą. A że hierarchowie są zajęci Żydami i homoseksualistami to polski kościół wygląda jak wygląda A jeśli się mylę to uroczyście przyrzekam że na tę okoliczność się upiję z radości !! Odpowiedz Link Zgłoś