sebaga 24.08.07, 20:05 myślałam, że jakaś sensacja na wieczór... Z ich kasą to ja bym mogła nawet w osobnych rezydencjach z M. sypiać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sebaga Re: e tam 24.08.07, 20:07 szanowna moderacjo proszę to przenieść do wątku ibulki "o rany" ))) Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: e tam 24.08.07, 21:41 haha, tak myślałam że to do mojego wątku czekamy na doklejenie. Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: e tam 24.08.07, 21:59 że co ale? PS. nie zauważyłyście, że odkąd jest to nowe forum, takie akcje zdarzają się często? Ja tylko dzięki przytomności umysłu nie wkopałam się tak kolejnych kilka razy (zakładając nowy wątek, zamiast odpisywac na post) Odpowiedz Link Zgłoś
sebaga Re: e tam 24.08.07, 22:02 nooo, ja nadal jestem pewna, że wcisnęłam odpowiedz a nie rozpocznij wątek to napewno wina, hmmm, nie moja Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola sebaga 24.08.07, 22:05 na pewno nie twoja, bo ja za pierwszym razem też myślałam, że coś popieprzyłam, za drugim i za trzecim zaczęłam coś podejrzewać, a za czwartym już wiedziałam na mur beton: to nowe forum ma przedziwną usterkę: jeśli chcesz odpowiedziec na post i jesteś niezalogowana, po wciśnięciu: odpowiedz, przechodzisz do strony logowania a następnie przerzuca cię do strony nowego wątku. Ktoś wie, czy gdzieś to się zgLasza może? Odpowiedz Link Zgłoś