elag3 14.09.07, 08:59 tak dla równowagi i za co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majmajka Re: którą gwiazdę (osobę publiczną) lubicie? 14.09.07, 09:03 Moze nie lubie,ale podoba mi sie-P.Malaszynski oczywiscie.A dlaczego?Bardzo dziala na moja wyobraznie Odpowiedz Link Zgłoś
elag3 polską gwiadzę mam na myśli. 14.09.07, 09:04 z polityków lubię Kalisza za poczucie humoru i Niesiołowskiego za dystns. Lubię Kingę Rusin, choć niesłusznie wygrała tzg to potrafi się śmiać z siebie, czasem coś palnie - co czyni ją bardzo ludzką. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: którą gwiazdę (osobę publiczną) lubicie? 14.09.07, 09:07 Jana Machulskiego ( szczególnie, gdy był młody). Bo taki fajny jest, sympatyczny, miły, ma ujmujący uśmiech. No, taki naturalny jest .... Odpowiedz Link Zgłoś
l.e.a Re: którą gwiazdę (osobę publiczną) lubicie? 14.09.07, 09:15 Panią Annę Dymną, za pomoc, którą niesie tym, którzy jej potrzebują. Mietka Szcześniaka - niesamowicie sympatyczny, ciepły i wrażliwy człowiek. Łukasz Zygadło ( siatkarz ) za zangażowanie się w pomoc budowania "Domu Misi". jest tych LUDZI prawdziwych GWIAZD dużo więcej ale moja lista nie miałaby końca... wśród tych GWIAZD - jest trochę foremek, które bezinteresownie wspierają ludzi w potrzebie Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: którą gwiazdę (osobę publiczną) lubicie? 14.09.07, 09:30 No to skoro tak na powaznie to tez Anne Dymna,ze to co robi i ze robi to na serio.No i Wilsteina za to,ze jest obiektywny. Odpowiedz Link Zgłoś
mharrison Re: którą gwiazdę (osobę publiczną) lubicie? 14.09.07, 10:02 Mnie się podoba tfurczość A.M. Jopek. Ostatnio utrfiłam w naszej rodzimej TV jak Maleńczuk śpiewał Beseme mucho. Miód! Odpowiedz Link Zgłoś
kinia.27 Re: którą gwiazdę (osobę publiczną) lubicie? 14.09.07, 10:31 Kinga Rusin fajnie sie smieje, ma poczucie humoru, Szymon Majewski za wszystko go lubie )) Marcin Meller luzacki gosc tez z fajnym poczuciem humoru Odpowiedz Link Zgłoś
agysa mharrison 14.09.07, 18:43 mharrison napisała: > Mnie się podoba tfurczość A.M. Jopek. > Ostatnio utrfiłam w naszej rodzimej TV jak Maleńczuk śpiewał Beseme > mucho. Miód! Z reguły nie czepiam się ortografii ale przez moment nie wiedziałam co to jest za wyraz "tfurczość". Boże TWÓRCZOŚĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: którą gwiazdę (osobę publiczną) lubicie? 14.09.07, 10:47 majmajka napisała: > No i Wilsteina za to,ze jest obiektywny. dobrze, że kawa już wypita, bo chyba bym cię pozwała o spowodowanie zniszczenia laptopa poprzez gwałtowne wyplucie płynu na tenże Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: którą gwiazdę (osobę publiczną) lubicie? 14.09.07, 10:50 Niezmiernie sie ciesze,ze monitor czysty.Jednak zdania nie zmienie Odpowiedz Link Zgłoś
sir.vimes Re: którą gwiazdę (osobę publiczną) lubicie? 14.09.07, 13:06 Wildstein - obiektywny? Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: którą gwiazdę (osobę publiczną) lubicie? 14.09.07, 21:08 Tak samo jak papa Rydzyk jest tolerancyjnyP Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso A na czym polega... 14.09.07, 21:10 ...obiektywzim Wildsteina? Jakis przykład tej cnoty u tego pana, mogłabyś podać?P Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: A na czym polega... 15.09.07, 10:56 Wystarczy przeczytac kilka jego artykulow.Przestal byc szefem TVP,a potrafi obiektywnie oceniac naszych politykow.Chociaz wiekszosc ludzi w takich sytuacjach zachowuje sie inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: którą gwiazdę (osobę publiczną) lubicie? 14.09.07, 10:44 Jana Nowickiego lubie słuchac i ogladac tez. Danute Stenke na przyklad. Jurka Owsiaka. Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: którą gwiazdę (osobę publiczną) lubicie? 14.09.07, 10:48 Oj, dużo by pisać, ale najbardziej: Kasia Nosowska. Odpowiedz Link Zgłoś
malgra Re: którą gwiazdę (osobę publiczną) lubicie? 14.09.07, 10:54 lubię: - Pana Buzka, bo jest bardzo sympatycznym człowiekiem i miło z nim się rozmawia, - Edwarda Miszczaka, bo jest konkretny i ma ciepły głos Odpowiedz Link Zgłoś
zebra51 Re: którą gwiazdę (osobę publiczną) lubicie? 14.09.07, 11:04 Janusza Gajosa Odpowiedz Link Zgłoś
zemfira_ Re: którą gwiazdę (osobę publiczną) lubicie? 14.09.07, 12:23 Zbigniew Zamachowski - moim zdaniem najlepszy polski aktor Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.gr Re: którą gwiazdę (osobę publiczną) lubicie? 14.09.07, 19:07 Co do Buzka - zgadzam się.Miałam okazję z nim porozmawiać w Parlamencie Europejskim.Człowiek z duuuuużą klasą. A z 'gwiazd' popkultury-Ewelina Flinta, Kinga Rusin, Agnieszka Grochowska. Ze starszego pokolenia:Fronczewski, Seniuk. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.xantia Re: którą gwiazdę (osobę publiczną) lubicie? 14.09.07, 14:25 Szymon Majewski - za humor. Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: którą gwiazdę (osobę publiczną) lubicie? 14.09.07, 15:36 Też Majewski Bo jest tak totalnie odjechany w pozytywnym znaczeniu. Ale i wiele innych osób lubię. Sznuka na przykład, za bezsprzeczną klasę, Dymną, Jopek, Nosowską, Smoktunowicz i Pochanke, tę babeczkę z kabaretu Moralnego Niepokoju (chyba ?) co się tak pięknie śmieje... Hm, nie wiem, czemu prawie same kobiety mi akurat do głowy przychodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
renia1807 Re: którą gwiazdę (osobę publiczną) lubicie? 14.09.07, 20:39 Grażynę Torbicką za klasę i Krecika od pogody za "lanie wody" Odpowiedz Link Zgłoś
iwciab Re: którą gwiazdę (osobę publiczną) lubicie? 14.09.07, 21:07 A ja lubię Michała Bajora, za ciepły głos, piękne piosenki, dużą klasę i skromność Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: którą gwiazdę (osobę publiczną) lubicie? 15.09.07, 00:45 Miecugowa uwielbiam )))))) i Morozowskiego lubie Odpowiedz Link Zgłoś
i-l-o-n-a Re: którą gwiazdę (osobę publiczną) lubicie? 15.09.07, 08:32 Kasia Kowalska - uwielbiam, za caloksztalt Odpowiedz Link Zgłoś